2019. február 16., szombat

Gyorskeresés

Games With Gold játékok novemberben

Kooperatív akció-RPG, rejtélyes nyomozás, egy kis kalózkodás és retro őrület is fért a novemberi ingyenes Xbox játékok kínálatába.

Hirdetés

Super Dungeon Bros és Murdered: Soul Suspect

Több éve már, hogy bejelentették a Super Dungeon Bros érkezését, ami a vártnál jóval hosszabbra nyúlt. Talán ezért jártunk annyira jól, hogy a React Games fejlesztése rögtön ingyenes játékként debütál – a kooperatív akció-RPG a novemberi Gold kínálat „zászlóshajója”, már ha lehet ilyenről beszélni. Ez egy vérbeli Diablo-klón jó értelemben, rocker köntösben.

Super Dungeon Bros Xbox One

A játékban négy hős, Axl, Freddy, Lars és Ozzie (ha a nevek ismerősen csengnek, az nem véletlen) indul neki, hogy rendet teremtsen a világban. A helyszín Rökheim, amit elárasztottak a démonok, élőhalottak, és ami tobzódik a jobbnál jobb kincsekben és rocksztárokban. A felülnézetes akciójáték egyszerre akár négyen is játszható, van benn számtalan, kipucolásra váró barlang, epikus fegyverek, na és hangosan dübörgő rockzene. Ezt a színes kavalkádot egész hónapban ingyen kapják az Xbox One tulajdonosok.

A Murdered: Soul Suspect története úgy kezdődik, ahogy sok másik befejeződik: a főszereplő meghal. A Square-Enix misztikus nyomozós játékában ez azonban csak a kezdet, főhősünk ugyanis szellem formában tovább létezik, mégpedig egyetlen céllal: hogy kinyomozza, ki ölte meg, és így vagy úgy, de a másvilágra rántsa a gyilkost is. Ronan O’Connor detektívnek ez lesz „élete” legnehezebb munkája.

Murdered: Soul Suspect Xbox One

Élet és halál között lebegve karakterünknek értelemszerűen extra képességei is vannak. Képes kapcsolatba lépni más halottakkal, olyan helyekre is be tud jutni, ahová hús-vér ember nem, fizikai test híján viszont hátrányokkal is meg kell küzdenie. Ez egy sötét, természetfeletti thriller, amiben a logikai feladványok keverednek az akcióval és lopakodással, az elmúlt évek egyik legeredetibb játékában.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Games With Gold játékok októberben

    Az év tizedik havában elmaradnak az igazán nagy ingyenes címek, de kapunk négy, műfajában és hangulatában igen eltérő, érdekes játékot.

  • Games With Gold játékok szeptemberben

    Új szerepjáték, bérgyilkosok, zenés autós fesztivál és egy futurisztikus város hófehér háztetői szerepelnek az ősz első Xbox Live Gold játékai között.

  • Games With Gold játékok augusztusban

    A változatosság van fókuszban az év nyolcadik hónapjában, amikor is az Xbox Live Gold előfizetők négy eltérő játékot tölthetnek le ingyen, klasszikusoktól a legfrissebbekig.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.