Diablo III - Bemutatkozott a nekromanta

Az idei BlizzCon több szempontból is az év egyik legjobban várt gamer eseményének számít, lévén korábbi szivárogatások miatt már tudtuk, hogy új karaktert kapunk majd az Overwatch-hoz, de a többi Blizzard játék is kap kisebb-nagyobb bővítményeket. Nyilván a legnagyobb rajongók titkon egy Diablo IV bejelentésre számítottak (vagy egy újabb kiegészítőre a 3. részhez), de egyelőre be kell érnünk olyan újításokkal, mint a nemrég leleplezett új kaszt, a nekromanta.

Bizony visszatér a Diablo 2 egyik kedvenc hőse, hogy ismét a holtak segítségével tegyen rendet, immáron a Diablo III világában. A Rise of the Necromancer sajnos nem mostanában lesz elérhető, ugyanis az új karakter csak jövőre lesz játszható, plusz külön fizetős csomag lesz majd, nem ingyen kapjuk meg.

[+]

A BlizzConon egy másik bejelentést is kaptunk Diablo témában, mégpedig azt, hogy a sorozat 20. évfordulója alkalmából lehetőségünk lesz a The Darkening of Tristram patch jóvoltából visszatérnünk a Diablo 1. részének katedrálisába, hogy ismét megküzdjünk majd a széria első részének ellenségeivel. Elméletileg a teljes eredeti Diablo bekerül majd a Diablo III-ba, vagyis nem külön remaster részt kapunk, hanem egy 16 szinte dungeonban harcolhatunk majd. A frissítés néhány nap múlva elérhető lesz már PTR-en, de vélhetőleg a normál megjelenés sincs túl messze. Fontos megjegyezni, hogy ez az újdonság az nekromantával ellentétben teljesen ingyenes lesz.

Azóta történt

Előzmények