Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
17es 2-2,5m, 11es 4,3m. Hmmm....
[ Szerkesztve ]
-
-
jansky1
senior tag
-
-
Grillo
őstag
válasz BlackmMmDog #382 üzenetére
Á, színitanodája van szombatonként, ott előadhatja magát.
De veszek fel nektek pár órányi szövegelést, és igény szerint lejátszom bazi hangosan.
-
Grillo
őstag
Még én is kötöttem előkéket, de lehet mind szar, mert nem is ez kell. Viszek akkor egy durung botot, bekúrom gumikukoricával, oszt kész.
A 3 méteres spiccel meg kiszedem a nagyját. De csak azután, hogy a match cuccot feldobtam a fára.Amúgy ez egy húzós hét nekem, lehet simán alszom majd mellettetek, a perkeltre majd felkelek.
-
hermanyi
addikt
Halat lehet szákba rakni ? csak a végén lemérni hány deka keszeg jön össze ?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #362 üzenetére
lesz PHO leves?
Steady hátszélben a 450 es match bottal 14g os úszó csak elmegy 30 ra .
És köszi az előkék közepére kötött csomókatAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
BlackmMmDog
aktív tag
Megjött a múlt heti rendelés, tegnapi rendelést várom(2 csali)
-
-
andrew911
tag
válasz FireFox1996 #353 üzenetére
Nekem is rémlik, ráadásul tegnap már a tűzgyújtási tilalmat is visszavonták. 😉
-
FireFox1996
őstag
Jól emlékszem, hogy volt/van vmi terv a kajálással szombaton?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Steady74
addikt
nekem az összekészítés marad, no peca. Péntekre kaptam 2 jegyet Presser koncertre, úgyhogy az összepakolás, átszerelés a hétre marad.
2db 3.3-as feeder, egy 3,6-ast meg egy distance-t viszek, ezeket készre szereltem. A szabályzat írja, hogy elhagyósra kell csinálni a végszereléket. A Guru gumis kosara elvileg fix, de ha szakad a főzsinór, akkor a gumibetét kicsúszik belőle és a hal elhagyja a kosarat. Nem tudom ez használató-e, a legtöbb tavon, pl. Törökbálint, engedélyezik, holott ott sem lehet nem elhagyós a cucc.
A Mesternek megkötöttem az előkéket, remélem nem fog haragudni érte, hogy mindegyiken lesz egy apró sérülés, hogy minden hala leakadjon, így a keszeges csatát én nyerjem
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM