Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz andrew911 #295 üzenetére
Ha eszik a hal, mindenhol enni fog. Láthatod a Jansky tavalyi képein, hogy akkor mennyire ment
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jansky1
senior tag
válasz FireFox1996 #289 üzenetére
Igen, azzal az állással szemben, ahol Ti is lesztek.
-
jansky1
senior tag
Találtam még nektek tavalyi képet
Kettőről nem készült kép, mert szakadt az eső
-
iceQ!
addikt
válasz Steady74 #286 üzenetére
Legutóbbira pedig tisztán emlékszem, hogy tavalyi fogás. Még én is ott voltam mikor szákolták.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
Első dobás, kb 5 perc alatt húzta el
-
BlackmMmDog
aktív tag
Nem megyek, mert legyen meglepi ,hogy mit is kell csinálni.
Ma voltam ho-hón tesztelni , meg van a taktikám.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Üdv. Vki holnap egy tesztpeca a tavon?
-
hermanyi
addikt
válasz BlackmMmDog #268 üzenetére
FireFox nak akarok csali halat fogni
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Hamár horog . Kérdés lesz valakinek kedve horgot kötni a helyszínen ?Alapanyagokat én adom Egy 10db előke elég lesz .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
andrew911
tag
válasz BlackmMmDog #256 üzenetére
Szakáll nélkül kevesebb hal megy el? Ez nekem új, de QM1-et viszek majd.
-
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #252 üzenetére
Én is így tudtam.. Állítólag sosem volt kötelező.
-
jansky1
senior tag
Bármilyen horgot (szakáll nélküli, mikroszakállas, szakállas, telefonos segítséget kértem az ügyben) lehet használni, de 4-esnél nem lehet nagyobb.
Továbbá: felülről nem ütköztethető meg a kosár, szakadás esetén ne cibálja magával a jószág. Fonott csak a horogelőke lehet.Egyébként meggyőződésem volt, hogy csak szakáll nélküli horgot lehet ezen a tavon használni, még jó, hogy rákérdeztetek.
-
iceQ!
addikt
válasz FireFox1996 #247 üzenetére
Mikro szakállas horgot lehet használni?
-
Steady74
addikt
válasz FireFox1996 #245 üzenetére
ok, akkor mi beállhatunk. Kézikocsit akkor nem viszek, csak ezért kérdeztem. Köszi
-
Steady74
addikt
válasz FireFox1996 #243 üzenetére
szuper vagy Dani!
Kocsival melyik álláshoz lehet beállni végül is? Mindegyikhez?
-
FireFox1996
őstag
RSD pergetve Csepeli szakasz
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
jansky1
senior tag
Kemping asztalról jut eszembe, hogy aki tud, hozzon majd magával a kajához, mert nincsenek ilyen beülők, szaletlik.
-
FireFox1996
őstag
válasz galervin93 #238 üzenetére
Garázs vásár jöhet, úgyis vennék vmi dióverő botot
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Grillo
őstag
válasz galervin93 #238 üzenetére
Hozz majd egy camping asztalt is, mert ki kell valamire pakolni, aztán egy alkudozás, áldomásivás soseárt.
-
galervin93
addikt
Urak, vinnék a pecára pár orsót, amit állapotuktól függően jutányos áron adnék oda a érdeklődő(k)nek! Nagy dobátmérőjű, de könnyű match és feeder orsókról van szó origi pótdobokkal! 4 orsó + 3 pótdob. (Matrix Aquos Ultra) Nem akarom spammelni a topikot, így továbbiak privátban.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #231 üzenetére
utolsó mondatod a mérvadó
5 kiló kaja bekeverve lerostálva vagy 25 liter . Ahhoz viszünk egy 15 liter földet a szúnyognak és meg is vagyunk egy jó pecára . Tartalék csúzli gumi legyen mert 1 tuti nem fogja bírniAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
addikt
válasz FireFox1996 #230 üzenetére
azé' mondom, hogy korán van, mert istennek nem találtam, a facebook-ra mutatott a keresésem, ott meg nem találtam a szabályzatot.
Hermanyi: etetőanyag mennyiség 5kg/fő/nap. 2 kiló kaja, tortu, 2 kg föld? Mondjuk a föld nem számít etetőanyagnak.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #115 üzenetére
Lehet ma reggel én vagyok láma, de hol találom a tó szabályzatát? Lehet érdemes lenne beszúrni egy post-ba.
-
PpenoO
őstag
Műcsalival érdemes rablóhalazni? Ha már a horvátoknál nem fogtam semmit... Hagyjuk
-
iday
aktív tag
Látom hamar megtelt a létszám.
Sebaj, talán majd legközelebb.
Jó horgászatot!3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
iceQ!
addikt
Aqua classic 8mm van rengeteg, abból viszek meg tigrismogyoró + magmix. Lesz bojli is gazdagon.
Csak megkívánnak valamit ezek a jószágok.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #208 üzenetére
Tógazdi azt írja, minden állás előtt előfordul ilyen és olyan rész is.
IceQ! Lehet oda etetést csinálni, állandóan a bóját lökdösik a halak. Bóján túl tilos a peca. Kettőt nem tudom érdemes -e oda. Én etetést olyan 60m-re szoktam csinálni, arra is ráállnak, bent csak keresőpecáztam eddig.
Nem tudom milyen jellegű bójákat helyeztek le.[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #208 üzenetére
Szerintem semennyire.
Én nem szoktam nézegetni, de nincs is ilyen emlékem, hogy a method kosár leragadna.
Blackmmmdog?[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Mennyire iszapos az alja? Ha iszapos, vannak-e keményebb részek a közeli távokon (20-30m)?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
-
iceQ!
addikt
Végül akkor nekem is csak a nappali horgászat marad.
-
jansky1
senior tag
Persze lehet a helyszínen is, ahogy nektek optimális, főleg így, hogy a hat stéget sikerült akkor lefoglalni. Csak a saját lustaságom miatt kerülném el azt a szitut, hogy egyesével járkálok jegyet venni, ezért vártam volna össze a maradék résztvevőtől választ.
Steady74: jó helyre került a pénz, nyugi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest