Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Hareszok:
eléggé megkívántam így tegnap a harcsapaprikásr, házi reaperrel -
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #584 üzenetére
Köszi a részvételt!
Ugrott ponty a kikoricás etetéseden.
3 harcsa és 3 ponty jött nekem. Egyik harcsa 10.50, a többi hal mind 10kg alatt volt.
Blackmmmdognak ma nagyon összejött az élet, úgy is, hogy vmi böszme harcsája elment, de majd ő beszámol.
Iszap.
-
jansky1
senior tag
Szakadok 😂
Meg Feketekutya is szakadt sajnos
-
jansky1
senior tag
Blackmmmdog sajnos nem tud válaszolni nektek, mert fáraszt folyamatosan.
-
jansky1
senior tag
Blackmmmdog trükk. Egyhorgos method cuccal:
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #559 üzenetére
Gyere, mert nem hagynak horgászni a halak.
-
jansky1
senior tag
Senki többet? 2 stéget foglalok akkor, így még 1 kiadó helyünk lesz még, ha csatlakozna valaki.
-
jansky1
senior tag
Hogy állunk hogy állunk, lassan le kéne foglalni a stégeket, ha akarunk menni.
-
jansky1
senior tag
Nekem is kedden derül ki véglegesen. Steady, Grillo, nektek körvonalazódik valami addigra?
-
jansky1
senior tag
Hi. 26-án lesz-e valami végülis?
-
jansky1
senior tag
3 ponty jött, egy nagy kárász, keszegek, meg a stég előtti spiccbotozással a bodrik, keszegek, sügerek. 13-as állás volt, jó iszapos placc. Próbáltam a stég melletti bokornál egy kukoricás etetést csinálni. Napközben dobtunk rá párszor, de csak keszeg jött onnan.
Összes ponty jócskán bentről érkezett. -
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
Elég nyögvenyelős a mai peca, 2 ponty, egy kárász, pár dévér jött, de legalább az idő pocsék.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #537 üzenetére
A 18 nekem nem volt opció. A 20-a talán, de esélyesebb, hogy csak meló után nézek ki hozzátok. A 26 tűnik legválószínűbbnek, de elég fosadék időt írnak már rá. Ez nem feltétlen tántorít el mondjuk, ha jó a társaság 😁.
-
jansky1
senior tag
21-e nekem végleg kilőve sajnos. 20-a kicsi eséllyel, vagy 26-a nagyobbal.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
16-ai hét nekem tuti nem jó.
26 jónak tűnik, de ha a 21-e felé hajlik a banda, megpróbálom szabaddá tenni. -
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #520 üzenetére
Hétvége, vagy hétköznap jó neked? 23. vagy 30-ai hét jó lehet. Más esetleg csatlakozna?
-
jansky1
senior tag
vasárnap újra támadok!
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #511 üzenetére
Megidézlek BlackmMmDog, add elő a tegnapi tapasztalataidat.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #502 üzenetére
Sok sikert holnapra! Várjuk a beszámolót.
-
jansky1
senior tag
Ezt még a szombati nap margójára
FB videó, reg nélkül is nézhető -
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #489 üzenetére
-
jansky1
senior tag
Nem vágom mi lelte azt a szószt, este ettem még egy adagot az ebéd maradékából és tettem rá annyit, amennyit délben. Akkor nem volt baj belőle, de este majdnem belepusztultam
Úgy megkínzott, hogy a vezeklőövet már fel sem kellett tenni
Azért jól esettHermanyi: másnak jutott ponty is
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Kb. 8-9 alkalommal voltam itt horgászni ezt megelőzően, de most egy teljesen új arcát mutatta a tó. Egyrészt eléggé nehezen adta a pontyot, másrészt meg ez az iszonyat keszeginvázió ért váratlanul. Még tegnap tanakodtunk, hogy lehet a mélyebb rész lett volna a nyerő, de a halőr kifele jövet azt mondta, hogy mindenhol ez volt a jellemző, keszeg-kárász túlnyomó részt, elvétve beesett 1-1 ponty.
Remélem a gyerkőcök nem zavartak nagyon benneteket, főleg téged IceQ!, Te azért nagyobb dózist kaptál belőlük .
Hermanyi: köszi a kosarat, teljesen oda-vissza van a gyerek tőle
FireFox1996 : gratula, ki is jött a ponty? Kicsit bánom, hogy távolabb sikerült leülnötök, de nem akart kijönni a matek sehogy, hogy egy kupacba legyünk. Bezavart a rendezvény szemben (milyen jó zenét szolgáltatak . Ígéretet is kaptam korábban, hogy nem lesz ilyen...), Ha jövünk még máskor, mindenképp olyan időpontot keresünk, hogy együtt legyen a banda.[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz FireFox1996 #456 üzenetére
Rajta vagyunk, hogy vigyünk neked, de csak ponty jön
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #449 üzenetére
Nagyon sajnálom. Megpróbálom leegyeztetni, hogy máskor le tudd horgászni ezt a jegyet. Szólok, ha tudok valamit.
Többiek: ha reggelit szeretnétek venni, van a tó mellett egy ilyen mindenes kis vegyesbolt. Péksütemény, pékáru, felvágott, üdítők stb. Hatkor nyit. Térképen
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #426 üzenetére
Ha neked nincs rá szükséged, ne hozdd, lesz nálam etetőhajó
-
jansky1
senior tag
Kunember, idetaláltál?
-
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
válasz Steady74 #305 üzenetére
Vannak, de most elkerültek szerencsére. Más pecásokat boldogítottak. A korábban betett képen látszik, ilyen feketefehér paintes infografika, hogy melyik állás előtt mekkora a vizmélység, de összességében a 17-estől kezd mélyüni, az ott kb 2 méter és lemegy olyan 4 méterre a 11-esig.
-
jansky1
senior tag
válasz FireFox1996 #289 üzenetére
Igen, azzal az állással szemben, ahol Ti is lesztek.
-
jansky1
senior tag
Találtam még nektek tavalyi képet
Kettőről nem készült kép, mert szakadt az eső
-
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
Első dobás, kb 5 perc alatt húzta el
-
jansky1
senior tag
Üdv. Vki holnap egy tesztpeca a tavon?
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #252 üzenetére
Én is így tudtam.. Állítólag sosem volt kötelező.
-
jansky1
senior tag
Bármilyen horgot (szakáll nélküli, mikroszakállas, szakállas, telefonos segítséget kértem az ügyben) lehet használni, de 4-esnél nem lehet nagyobb.
Továbbá: felülről nem ütköztethető meg a kosár, szakadás esetén ne cibálja magával a jószág. Fonott csak a horogelőke lehet.Egyébként meggyőződésem volt, hogy csak szakáll nélküli horgot lehet ezen a tavon használni, még jó, hogy rákérdeztetek.
-
jansky1
senior tag
Kemping asztalról jut eszembe, hogy aki tud, hozzon majd magával a kajához, mert nincsenek ilyen beülők, szaletlik.
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #208 üzenetére
Tógazdi azt írja, minden állás előtt előfordul ilyen és olyan rész is.
IceQ! Lehet oda etetést csinálni, állandóan a bóját lökdösik a halak. Bóján túl tilos a peca. Kettőt nem tudom érdemes -e oda. Én etetést olyan 60m-re szoktam csinálni, arra is ráállnak, bent csak keresőpecáztam eddig.
Nem tudom milyen jellegű bójákat helyeztek le.[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #208 üzenetére
Szerintem semennyire.
Én nem szoktam nézegetni, de nincs is ilyen emlékem, hogy a method kosár leragadna.
Blackmmmdog?[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Persze lehet a helyszínen is, ahogy nektek optimális, főleg így, hogy a hat stéget sikerült akkor lefoglalni. Csak a saját lustaságom miatt kerülném el azt a szitut, hogy egyesével járkálok jegyet venni, ezért vártam volna össze a maradék résztvevőtől választ.
Steady74: jó helyre került a pénz, nyugi
-
jansky1
senior tag
(#178) iceQ!
Blackmmmdoggal lehet, hogy tudsz kooperálni, mintha nála is felmerült volna az éjszakázás.[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Akkor Steady74, galervin93, andrew911, FireFox+1, Blackmmmdog és jómagam részéről rendezve.
Grillo, hermanyi, PpenoO, IceQ, helyszínen tudjátok intézni, vagy ha nem akartok vacakolni vele aznap reggel, utaljatok nekem és megveszem előre. -
jansky1
senior tag
válasz galervin93 #166 üzenetére
Küldöm a privát. Veled együtt akkor meg is vagyunk a 6 stégre.
(#165) andrew911
Blackmmmdoggal leülünk a 14-esre majd, van mindkettőnknek, úgyhogy a sajátomat oda tudom adni. Stégenként elég egy szerintem. Nyeled lesz hozzá?[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Új infók:
13-as állás foglalt, úgyhogy az eredeti 14-17-es állásokon felül a 12-11-et tudtam foglalni.
Térképen ez így néz ki:IceQ!: Áramot bármely állásra tudnak nekünk biztosítani.
PpenoO: be lehet állni az autóval a horgászállásokhoz, nem csak a kipakolásig, ott is maradhat végig.
Foglalás véglegesítéséhez ki kell fizetni állásonként egy 12 órás jegyet, kérnék még 5 önkéntest, aki bevállalja előre.
Ha valakit érdekel, esetleg a kísérők miatt, az állásoknál mobilwc-k vannak, normál wc a bejáratnál, a halőrház mellett található.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM