- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
melyik? a Primal?...
fúúú, az egy nagyon nagy gém volt ubitól FC címen.. szerettem.... sőt
abba 10p kevés.... minimum 1 óra és akkor azt mondom, már átlátható, hogy merre haladsz és miket kell csinálnod, hogy.....
de ez szinte minden efféle gémre igaz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Szabi®
addikt
Egyébként az az érdekes, ha megnézed a 3 grafikáját meg a 6-ét, akkor azt látod hogy alig történt előrelépés, a 6 grafikáját azzal dobták fel, hogy "lengedezik" minden, de számtalan assets mára 3-ba is benne volt. A gond az lehet több embernél, akik lehúzzák a 6-ot, hogy előrelépés alig történt, viszont eltelt 9 év, és lecsengett 2 konzolgeneráció, mivel a 3 még Ps3-ra jött + Ps4-re is, de már az a generáció is "last gen" . Kicsit olyan, mintha az ubisoft nem akarna tudomást venni arról, hogy előre kéne lépniük. Pedig tudnák a receptet, hisz amikor 2014-ben kiadták az Ac Unityt az a pc-ken szinte fotórealisztikus volt.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
az a baj, hogy en a Far Cry szeriat pont a taktikai gunplay es nem a gadgetek miatt szeretem, a Primal meg pont azt veszi ki teljesen. szoval egyszeruen nem vagyok benne biztos, hogy az az en jatekom meg ugy sem, hogy egyebkent a 4et imadom.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Nézd, én azt a verziót tesztelem, ami most elérhető - miért ne lenne logikus azt osztályozni, amilyen most a játék? Ki garantálja, hogy ezek 4 évnyi fejlesztés után csak átmeneti gondok? A Cyberpunkot sem tudták megreformálni, az Anthem sem lett megjavítva, az Avengers sem kapta meg az elvárható törődést. Nyilván a Ubisoft a legtöbb játékával hosszú időre tervez, de például a Breakpointot vagy a Division 2-t nem tudták kivakarni úgy, ahogy valószínűleg tervezték.
És miért ne lenne általános jelenség, amit leírtam? Két ismerősömnél is pontosan ilyen volt a játék. Az, hogy csomó embert nem zavarják ezek a gondok, az nem jelenti azt, hogy nem ilyen. Ráadásul a bugok csak egy részét képezik a cikknek, temérdek más panaszom is volt.
És amúgy miért ne lehetne elvárni egy 20-25 ezer forintos játéktól, hogy legalább a minimumot megüsse mondjuk AI terén? Vagy, hogy újítson valamit?
Ami a szinkront illeti, igen, szubjektív a panaszom. Erre utalt a szövegben elrejtett "általam utált" szóösszetétel is. De ha már itt vagyunk, én fenntartom, hogy SZERINTEM ez filmben, sorozatban és játékban is igénytelen megoldás. De aki szereti, hallgassa így - csak legyen egy opció a karibi spanyol szinkronra. De nincs.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...