Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Első váltó, Mid Drive Motor, Kit
Le kell mondani az első váltóról, ha mid drive motort szerelnek a kerékpárra? Úgy emlékszem, hogy le kell mondani róla. Aztán most láttam egy mid drive motor kit felszerelő videót és azt magyarázta a youtuber, hogy bármilyen körültekintő az ember, a kit-ben érkező első lánckerék lehet, hogy nem abban a síkban lesz ahol ideális. Ahol mondjuk a 2-es első lánckerék volt, ha eredetileg 3 volt elöl. Ezért a lánc ha a legkisebb (vagy a legnagyobb már nem emlékszem) hátsó lánckeréken van akkor nagyon ferde. Az nem jó a láncnak. Talán a kitben érkező első lánckereket is inkább lecserélte, de betett valami távolságtartót is a motor és az első lánckerék közé és így megoldotta. Biztos professzionális távolságtartót vagy alátétet használt, de engem a motoros fűkaszákon használt bozótvágó késre emlékeztetett. Vajon miért nem egyszerű csavaralátétekkel pozicionálta az első lánckereket a motortól távolabbi síkba? Csinálhatta volna csavaralátétekkel is?
(Megkerestem a videót. 117 másodpercre időzítve indul és 4 perc 11 másodpercig tart az idevágó rész)Akkor most mid drive motorral miért nem lehet legalább 2 első lánckerék? Látszik a videón, hogy ez az ember még az első váltót se szerelte le. Most nem tudom a nevét az alkatrésznek. Ami a váltókar mozgatásakor oldalirányban kitér és tereli a láncot, hogy melyik első lánckerékre ugorjon. Látszik, ott van.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óra topik
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest