Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Silent77 #24024 üzenetére
Öööö, te mennyiért vásárolsz tempered glass fóliát? Csak mert a legújabb, legdrágább (és egyben szerintem a legjobb) TG, ami Nillkin, sem kerül többe mint 12-14$
Éppen tegnap vettem a legújabból (H+PRO) az úton lévő új telefonra, de korábban sem volt sosem több.... Uhh, kezdek nagyon fáradni, lehet feladom ezt a baromságot. Úgysem kell semmi igazából azokból (a Phantom és a Xiaomi pedig már úgyis "le van osztva" előre (konteó
)).
-
axlfsi
veterán
válasz
Silent77 #24022 üzenetére
Nekem ugy remlik, mintha (hasonlo, joarasitott akciok esetben vasarolt termekeknel) olvastam volna mar ilyet is es olyat is. Igazabol, ha NAV azt mondja, hogy marpedig ennek a piaci ara ennyi meg annyi es kotelez, hogy fizesd meg utana az adot es vamot, akkor jo esellyel fittyet hanyhat az altalad bemutatott szamlara, mert egyszeruen azt mondja, nem hiszi el (de talan mar olyat is lattam, hogy elfogadta...).
Ugy legyen, majd ird meg nekunk, mire jutottal
-
elszabi
tag
válasz
Silent77 #24017 üzenetére
biztos én vagyok túl szkeptikus, de sztem felhúzzák a termékek értékelését. összevetve pl. az amazonos értékelésekkel, ott az emberek egy átlag feletti, de jónak tartott termék esetében 60-70%-ban adnak csak 5*-ot, a többi értékelés inkább jónak tartja a terméket, de vannak mindig elégedetlenkedők v. csak kekeckedők, akik lehúzzák. addig ez a BG esetében 90, de néha 95% feletti a teljesen elégedettek száma.
kivételeket persze lehet találni, de elég végignézni a top seller kategóriát, nagyon egyöntetű az értékelés.
ez nekem túl szép, h igaz legyen. az általam megtapasztalt emberiség nem ilyen.
ettől persze még lehet jó egy adott termék. gyanúm szerint azonban a BG esetén ez üzletpolitika, marketingfogás. vagyis minden nagyon szuper, így lehet több terméket eladni. hátránya a dolognak, h maga az értékelés hiteltelen lesz. vagyis nem ad iránymutatást, h mennyire jó v. rossz az adott cucc. máshol kell utánajárni, h miket mondanak róla.
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #24007 üzenetére
A youth műanyag borítású, bár én még nem hallottam de sokak szerint gyengébben szól mint a drágább sima piston. A drágábbikhoz jár a szép tartó is. Én sima piston 3 vettem. Nap mint nap használom nem bántam meg. Kellemes a hangja nem túloz sem mélyben sem magasban. Én egy apple earpodot cseréltem le rá az androidos vezérlés miatt. Bírja a gyűrődést, kényelmes,nehezen esik ki a fülből. Én a drágábbat ajánlanám ha árban még belefér.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz
Silent77 #23921 üzenetére
Ha a snapupban nincs is benne, a 9.9 sale-ben benne maradt: 133 rubel, azaz 1.95 USD az ára. Ami nem kevés, de annyira nem is sok...
Hátha van, aki még nem jött rá: ha minden sale terméket ki akartok listáztatni, akkor célszerű középső gombbal kinyitogatni az összes kategóriát külön (én a középső egérgombbal (görgőnek álcázza magát) szoktam szépen végigkattogni az ilyeneken):
Lesznek app only-termékek is, ott a lámpa például $1.59, a 10k-s bank meg $11.49
-
Komi28
senior tag
válasz
Silent77 #23990 üzenetére
Kösz, mindenkinek, csak azért furcsa mert itthon ezt jóval drágában adják. Ezért gondoltam, hogy kamu lehet.
(#23989) maestro87 : külföldről még nem rendeltem cuccot ez lenne az első a gyereknek, miért kell megvárni a végét, nem jobb most megvenni, kifizetni?
(#23995) DJ. Ru$y: 10 dollár lenne itthon 45e ft ha jól láttam, mi ebben a hiba, én nem látom hogy valami nem jó?
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz
Silent77 #23905 üzenetére
Emlékszek tavaly én is venni akartam ilyen gyűrűt, akkor 2k alatt nem nagyon volt...
Mondjuk azóta az nfc is kihaló félben van, jelenlegi telómban sincs, meg amiket nézegetek azokban se.
Cégeknél étel/ital automatákhoz, beléptetőkhöz használgatják... de magán használatban nem igazán terjed(t) el.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz
Silent77 #23814 üzenetére
No kipróbáltam, hát mint ne mondjak, azért ez nem egy helikopter azt pille könnyű irányítani, ehhez képest. Ott ugye csak forgást és előre-hátra dőlést kell trimmelni (3.5CH). Itt kicsit nehezebb megoldani. Egyelőre nem érzem melyik az eleje, bár már volt sikerélményem is.
Zsiványok voltak a kis kínaiak 400ft lett volna a tracking, amit nem kértem, de így is volt rajta. A csomagolás nagyon patent, a dobozon belül bubis fólia azon belül a távirányító zsugorfóliában. A quadrocopter a távirányító belsejében kapott helyet. Négy darab ceruzaelemmel üzemel. Alul egy kis rekeszben vannak a pótalkatrészek, kaptam mellé 3 db talpat, 1 db propellervédőt, 8 db propellert és egy csuklópántot, ami kicsi, ugyanitt van egy kábel, amivel tölthetjük a kütyüt, töltés végén kialszik a zöld LED a távirányítón. Sok gyakorlással biztos könnyebb lesz megbírkózni vele...
Ui.: nagyon durván kicsi
#FQ777-124
#quadrocopter[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #23629 üzenetére
Nekem is megérkezett az usb illatosító. Maga a kütyü 0.14A vesz fel és 50C fölé fűti fel a felületet. Igazándiból működhetne kéne szerintem inkább az illatosító folyadék a gyenge. Van itthon normális illóolajom azzal is le fogom tesztelni. 6 forintot talán megért viszont egy ezrest kiadtam volna érte biztos átverve érezném magam.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
-
válasz
Silent77 #23567 üzenetére
Véletlen se vegyen senki ilyen illatosítót, láttam, hogy megint lesz snapup-ba.
Van hozzá kis üvegcsébe illatanyag, egy pipetta, amivel rá kell csepegtetni az USB illatosítóra.
Már több mint egy órája itt van tőlem 30cm-re, de semmit nem érezni.Kocsiba akartam, de felejtős ezek után. Sokat nem vártam tőle, de ennél azért többet.
vacs: Akkor azért.
Hosszú távon jobban jársz ha bankod váltja.
Én is elfelejtetem átállítani kártya cserekor. Pont akkor vásároltam órát nagyobb értékben. Több mint 2000ft-al többet vont le.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz
Silent77 #23568 üzenetére
ah...erteeem mar...konkretan itt lathato dolgokon akadt meg a szemem, de csak most nezem, hogy a snapupos joarasitott csak a jelzett darabszamra vonatkozik..
1mp-nel-t ugy erted, hogy lejarat elott 1mp ?
-
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #23399 üzenetére
Én lehet megvárom inkább a snap-up-ot hátha sikerül megcsípni még egyet immáron 28Ft-ért.
A nagy melegnek úgyis vége, így aki nem megy telelni Afrikába az nem veszít sokat ha kihagyja ezt a 2 dolláros akciót. Jövőre is biztos lesz akcióban.
Szerintem. Én inkább spórolok a fekete péntekre, hátha lesz jó árban klíma berendezés. Így is sok kacatot vettem már.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #23388 üzenetére
Én meg már azt hittem a 1300 forintos árnál már nincs lejjebb
Amúgy nekem igazándiból mindegy mi a topik címe. El van rakva a kedvencekhez könnyen visszatalálok. Idejárok csemegézni ki/mit vett és mit ajánl.De szerintem a sokunk így van ezzel. Sokat segít és nagyon sokat spóroltam nektek hála.
A sok OFF üzenet is simán elfér,tanulságos,érdekel. -
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #23361 üzenetére
Nekem is most jól jött volna az éjjeli szekrényre, mert nagy nehezen tudtam csak elaludni 30°C-os szobában, de már nem lesz nagy meleg ha minden igaz, így későn érkezett.
Amúgy most néztem, hogy a OnePlus power bank-kal nem kell azt eljátszani vele, hogy kihúzom-bedugom, mint más USB porton hogy elinduljon, hanem 5mp múlva automatikusan elindul, ha nem indult el egyből.Ez egyfajta kompatibilitást ad.
(#23362) cris78: És melyik az ajánlott eredeti hamisítvány?
De amúgy vannak olyan csendesek mint az eredeti?
[ Szerkesztve ]
-
fraba
aktív tag
válasz
Silent77 #23253 üzenetére
A szemüvegtörlő azért az árért nem volt túl nagy biznisz. Itt olcsóbb
Vettem is hármat rögtön, hirtelen felindulásból. Elég sokan vagyunk szemüvegesek. Kíváncsi vagyok, milyen lesz!
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
válasz
Silent77 #23207 üzenetére
Lehet benne angol, próbáld ki hogy átállítod az Android nyelvét angolra, hátha akkor az is az lesz. Ha sikerült, akkor App Settings Xposed modullal lehet ezt véglegesíteni magyar rendszer mellett. A Xiaomi Ants kamerához is full kínai alkalmazás van, nyelvválasztási lehetőség nélkül, de így sikerült megoldanom.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #23228 üzenetére
De a hozzá letöltött alkalmazással fel lehet programozni? Hogy mire mit csináljon?
Én fél éve használok kávéfőző mellé egy Orvibo s20-at. Ott értem mitől smart(időzítés,wifi+mobilnet elérés,kapcsolás) kényelmes nagyon. De itt nem tudok rájönni,hogy mire lehetne használni,programozni. -
Flexy90
senior tag
-
_ATi_1
senior tag
válasz
Silent77 #23161 üzenetére
Egy ilyennel én is régóta szemezgetek, viszont ez most kicsit bizonytalanná tett. A képek között láttam, hogy kínai nyelvű a mobilos applikáció, de nem gondoltam, hogy nem lehet átállítani.
Tedd közzé, ha sikerült esetleg beállítani.
Írja a leírásban, hogy rendelhető hozzá több komponens is, viszont nem találtam még sehol. Erről esetleg tudsz valamit?[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz
Silent77 #23161 üzenetére
-Kapcsolat létesítése az intelligens otthoni rendszerrel...
-Visszaállítás után kapcsolódás sikertelen, kérjük próbálja újra
-kattintson ide bemutató megnézéséhez
-Ellenőrizze a wifi jelszavát
-Kérjük ellenőrizze a wifi router nincs e túl messze(Google fordító)
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz
Silent77 #22882 üzenetére
Ooo, vazze! Ezt a szerszamos taskat megvettem volna, ha elobb linkelet
Ezert nem penz es pont jol jott volna (kocsiba bevagni par alapszerszammal...Ebbol van meg hat? Igazan eladhatnal nekem egyet!
Megmán uzsidoboz sincs... vagy ezek voltak a promotalt termekek, azert sold out? (ugy sejtem, igen).
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #22742 üzenetére
Ezt csak az alkalmazás letöltéséért kaptam. Nem a rush coins játékért. Azért mindig 0 coint írt nekem. Lehet az volt a baj, hogy mikor felugrott a játék vége ablak, akkor egyből nyomtam, és nem vártam meg amíg lejár a 30 mp. Ezt ma vettem észre, hogy a 30mp-es játék, nem is 30mp volt. Ma egy meghívó linkkel játszottam megint háromszor, de csak másnak gyűjtötte a pontot és nekem semmit sem adott.
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #22740 üzenetére
Én asztali gépen pakoltam tele a kosarat, vagy ez lenne a baj?
Én csak ezt a kupont tudtam kiválasztani: "20150825_HappSale_downloadapp_new"Összeadtam a tételeket és nem vont le semmit, csak a kuponnal 4-et.
Pedig jó lenne az összesen 8 dolláros kedvezmény...[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #22738 üzenetére
Nekem mint első mobilos vásárló nem vonja le automatikusan a 4 dollárt. A 4 dolláros kupont ($20 felettinél érvényes) igényelnem kellett mikor feltelepítettem az alkalmazást és ki kellett választanom. Más kupont nem ajánl fel.
Vagy hogy kellene lennie?
Vagy coninue után le fog vonni még egyszer 4-et? 43 dollárnyi vackot szedtem össze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- Steelseries Apex Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest