Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silent77 #33876 üzenetére
Nekem is a hazai posta a gyanús, a helyi postást nem hinném, az nagyon rendes max. ha helyettesítő van az nyúlhatta le. (bár a legrendesebb postásunk felmondott, mert nem tudott belőle megélni) Talán a szomszéd sem, az nem tudja hogy regisztrált vagy sem...
Kérdezték korában a nov 11-én feladott tűnt el, a nov 17-ei megjött dec 1-én, a nov 22-ei meg dec 2-án.
-
XtremLor
őstag
válasz
Silent77 #33829 üzenetére
Igy volt nalam is, aminek a rendes erteke legalabb 50-60$ korul volt mindegy mennyiert vettem meg kaptam tn-t.
Nekik is megeri ha belegondolunk van mire hivatkozni ha gond lenne....Jo lenne ha a $ megint esne, nagyon elszalt sajnos, remelem karacsonyig visszamegyunk 280 ala.
-
-
OccsE
aktív tag
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #33188 üzenetére
Nekem is.
Az első sikeres snap-up-om ebben a hónapban.
Csak tudnám mi a fenének ez nekem, mikor van már egy, azt se használtam még.
Egyébként elég hamar elfogyott ez is, nem gondoltam volna hogy ennyi hülye van mint én, aki rácuppan a 0,7$-os kedvezményre.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #33170 üzenetére
Melyiket nem tudjátok megnyitni? Nekem megy (kopp-kopp). De még semmit sem sikerült lecsapnom, na de majd most bosszúból elhozok két darab 10W-os LED-et.
Már nekem se megy.A távtartók kár hogy műanyagból vannak, pedig az is jól jönne, de fogalmam sincs milyen esetekben jön jól ha műanyagból van.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
-
havri1
félisten
válasz
Silent77 #32455 üzenetére
Én is azon az állásponton vagyok, hogy szemüveget csak megbízható helyről. Decathlon -ba nem csalódtam. 4 szemüveget vettem már ott, mind a 4-et bevizsgáltattam, és azt mondták, tökéletes. UV 400 ha jól emlékszem, és Polarizált is. De amiről sokszor nem esik szó, torzításmentesek a lencsék.
Ezt valahogy úgy magyarázta az optikus, hogy ha torzít, az agy folyamatosan korrigál, és hosszú távon fejfájásoz, később akár látásromláshoz is vezethet, ami nem visszafordítható folyamat.Nem azt állítom, hogy ami kínából érkezik az gagyi, csak mint tudjuk, kínában 2 dolog nem megy:
Sorjázás, és a minőségellenőrzés. Az utóbbi egy szemüveg esetében gáz.. -
Saccco
nagyúr
válasz
Silent77 #32455 üzenetére
Én is vettem egy ilyen (V6521 02) Veithdia szemüveget, de sajnos lila a lencse, amikor átnézek rajta. (nem ennyiért vettem)
Pedig a forma bejön, megkockáztatom, hogy jól is áll. Sajnálom, hogy nem sima kéket vagy sötétet vettem.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Silent77 #32450 üzenetére
azt ugye tudod, hogy ennyiért már tengernyi minősített munkavédelmi napszemcsit kapsz? kínait a szemem elé se emelnék. pl. softilux cuccok, de árgépen van temérdek más, 3M, és tsa. (bicajos topicban is mv szemüvegeket használnak főleg)
ps.: ezt bármelyik optikus/látszerész megerősíti neked.
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #32414 üzenetére
Ennek a kamerának nagyon kamu szaga volt. Pontban 0 mp-nél már kiírta, hogy elfogyott, át se akart irányítani paypal-ra. 2 mp-nél meg még azt írta, hogy nem kezdődik az akció. 1 mp alatt meg senki sem tudja szerintem megvenni, olyan gyorsan nem irányít át senkit a fizetőoldalra. KamuGood.
-
dugesz77
őstag
válasz
Silent77 #31400 üzenetére
Nekem csak az a gondom a fogyasztásmérőkkel hogy ha megveszed és méricskélsz kicsit utána tutira a fiók alján végzi. Enyémet sem tudom már hova raktam el. Érdekes megnézni mi-mennyit fogyaszt de 1-2 mérésből megvan utána felesleges cucc marad. Ha tudsz inkább kérj egyet kölcsön.
-
Feketelaszlo
senior tag
-
Laca1212
őstag
válasz
Silent77 #30865 üzenetére
Érdekes volt amúgy. Mert mikor rákattintottam a termékre, akkor hozta, hogy 0.54 dollár. Kosárba rakás után pedig már 0.10 volt.
(#30863) dugesz77:
Nekem is volt olyan csomagom ami látványosan újra lett ragasztva széles celluxal..."szálas madagaszkári vanília"
Erről mutatnál linket?(#30867) Outlander:
Köszi, akkor belefér.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Silent77 #30789 üzenetére
Én inkább ezt javasolnám (Bluedio BS 3) láttam róla tesztet, ha nem fér be akciós a kis testvér is (BS 2) 20 USD-ért.
Hivatalos store, mai akció. De figyelni kell mert ugyan azt többször is listázzák, nem mindegyik akciós. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Silent77 #30733 üzenetére
Nekem is egyszer 2-szer vonta le az összeget, de a másodikat automatikusan cancel-álja a rendszer.
Annyi ezzel a probléma, hogy az akár 30 napig is zárolt összegként fog szerepelni a számládon.Az UMI telefon nem jött össze, pedig marha gyorsan bejött a PayPal meg minden.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Silent77 #30659 üzenetére
Lehet jobb lenne egy ilyen [link] ezeknél a tükrös megoldásoknál. Először sima szélvédőre cuppantható 5" lcd-t vettem, de rájöttem, hogy az gps-nek néz ki és még valakinek megtetszik, de ez a lecsukható talán nem lesz annyira feltűnő. Kamerát meg keress az autóba valót, nagyon sokhoz van, én Astra H-ba vettem a rendszámvilágítás helyére.
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #30719 üzenetére
Nem tudod, több kupont fel lehet használni egy vásárlásnál? Mintha múltkor említettétek volna, hogy mobil alkalmazással engedett több kupont is beváltani. Bár eléggé valószínűtlen, mert akkor kihozhatnék 50% kedvezményt is.
Meg még az érdekelne, hogy mobil app-ban tényleg olcsóbbak egyes tételek, mert most nem tudom megnézni? -
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #30715 üzenetére
Nekem most sikerült fizetnem (207Ft
) és kaptam egy 10 dolláros kupont is de ahogy sejtettem nem teljesen ingyen van, mert 50 dollár felett használható.
Nekem egy sms jött eddig.
Most már törölhetem az alipay regisztrációmat.
Silent77: Ha alipay-jel fizetsz, akkor minden órában az első 1111? vásárló kap egy ilyen kupont. Direkt ezért fizettem elsőnek csak 1 dollár alatti tételt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eladó Google Pixel 9 Pro 256 GB Obsidian
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest