Hirdetés
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alkoholista nevelde
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
-
GAMEPOD
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #112785 üzenetére
Vannak ilyen bizniszek máshol is, pl itt Veszprém megyében is, konkrétan azthiszem Herenden.
Tök véletlenül szereztem róla tudomást nemrég, de vásárolni még nem "mertem" a zsákbamacska jelleg miatt. Bár itt nem személyeknek szánt csomagokat árulnak zsákokban, hanem ilyen megmaradt raktárkészletet amit nem árusítottak ki, vagy olyanokat amiknek beázott a doboza a kamionon vagy raktárban, megnyomódott a doboza stb stb... különböző értékekben lehet vásárolni, egy ismerősöm kifogott új - hibátlan laptopot pár ezerért, meg háztartási gépeket is ki lehet. A legapróbb dolgok nem tudom mik, és hogy milyen sávokban működik a dolog, de amilyen az én szerencsém, egy 10 ezres csomagban lenne 1 telefontokszóval nem jártam jobban utána. De úgy tudom nyilvánosan nem is hirdetnek, ismeretségi körből lehet csak hozzáférni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Trollok komolyan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest