Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A vége az lesz hogy 3 különböző cég egyszerre adja ki a DNF 3 változatát. (Story ugyan az, a megvalósítás a studiók egyediségét tükrözi.)
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Archanon
őstag
válasz RoyalFlush #15 üzenetére
Jelentem, én is itt vagyok. [Igaz, 8 évesen toltam ki először, egyike volt Heroes3 mellett első PC-s játékaimnak De van jobb is. Öcsém 3 évesen vitte.]
Én azért várom a folytatást, már ha ezt "folytatásnak" lehet majd nevezni. Maradjunk annyiban, hogy új Duke játék. Ha egyszer elkészül... De már annyi ideje csinálGATják... eh, azért remélem az engine folyamatos fejlesztése is munka alatt áll.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
törölt tag
Én spec játszottam vele, pont ezért egyáltalán nem várom a folytatást...
-
antikomcsi
veterán
Itt vagyok!
Én csak 2000-ben játszottam vele előszőr, de nagyon tetszett akkor is.
Azt hiszem ha mégis lenne új rész, nem szabad abba a hibába esni, hogy túl sokat várunk el a játéktól, inkább csak élvezzük a zúzós zenét, és a disznók darálását. Bár valahogy úgy érzem, hogy ennek még csak a demójával sem idén fogok játszani.
Ennyi hardver és api generáción át nem lehet fejleszteni egy játékot, érzésem szerint most is teljesen előlről kéne kezdeni.
-
mephi666
nagyúr
ha meg mondjuk egy ea, akkor minden évben kijönne legalább egy rész csak a minőség lenne olyan, mint ami reggelente szokott kijönni cigi+kávé után
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mindfreak
őstag
A kiadás előtt még úgyis rájönnek, hogy sz*r a grafika és elölről kell kezdeni az egészet... sose unják meg.
-
proci985
MODERÁTOR
jelen!
egyébként jó is lenne... a Stalker SoC kikerült már a produktion hellből (sőt Pripyat már alapból se bugzott), itt az ideje, hogy Duke is megjelenjen.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Sicilian
addikt
Na a bestseller itt van
nothing is true everything is permitted..
-
olbaidhun
őstag
válasz FoxiestFox #19 üzenetére
+1
Semmi gond sincs a 2001-es engne-nel, a játékélmény mindenért pótolna.7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
srph25
tag
Persze, kiadják a demót, aztán a fanatikusok várhatnak a soha nem megjelenő teljes verzióra. Kb ez várható...
-
félisten
-
monsta007
tag
-
Enton
addikt
Jelentkezem. Habár én csak egy vagyok a sok közül.
Viszont a kiszivárogtatott videok alapján ha azt betudják fejezni ugy ahogy akkor kinézet nekem már az is jó lenne.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
mephi666
nagyúr
kb... az összes céget, amelyik a szerencsétlen idióta játékosokat (mint pl. én) ezzel sz*patja, hogy ilyen álhíreket röppent fel, fel kellene égetni és a helyüket vastagon beszórni sóval.... bő 1 évtizede várok én is hülye fejjel erre a játékra... tudom, hogy 90% esély van arra, hogy nem lesz belőle semmi, de az a maradék esély biztat egyedül... és szerintem sokan vannak ezzel így... barom cégek meg csinálják maguknak a reklámot duke nevével... nem tudom, milyen érzés lenne, ha ők lennének annak a bizonyos f@sznak a túloldalán, amivel szívatnak mindenkit... ...és akkor most még finom voltam és nőies
#17+#15: jelen, szintén... meg szerintem sokan vagyunk itt, akik játszottunk vele és szeretnénk, hogy legyen dnf is... (és itt nem "did not finish"-re gondolok)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
RoyalFlush
őstag
Hol van már az a generáció, amelyik anno a 3D-t tolta...
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
DeFranco
nagyúr
Szegény Duke Nukem lett a játékipar Kiszel Tündéje.
-
h-yle
addikt
Lószaros préri.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
LackoMester
addikt
aha, persze meg egy csokor ibolya
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
errorcode06
őstag
Miért ne legyek ennyire rosszindulatú ? a konzolosok maradjanak csak hoppon, szórakozzanak csak a gta4+rdr kombójukkal
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Narxis
nagyúr
válasz errorcode06 #1 üzenetére
"és remélem csak PC-re..."
és az neked miért is fáj ha másra is kiadják? Én PC-n is játszom, de eszembe nem jutott még sose olyan, hogy remélem csak pc-re vagy csak konzolra adják ki. Az a jó ha minél több platformra adják ki mert az több bevétel és nagyobb esély egy folytatás elkészítésére.
Ne legyünk már ennyire rosszindulatúak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
menalcas
őstag
Köv Duke hír a gearbox tagad mindent ...
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
RepeatSector
senior tag
NE KEZDJÜÜK EL PLEASE !!!!
De most komolyan 3D REALMS kiszáll VALVE majd Gearbox, Ki lesz a következő???
Blizzard?? Bethesda??? Microsoft Games(ilyen asszem már nincs)??? tudom tudom CRYTEK"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
HS 2142
őstag
Legutóbb még a Valve volt kapcsolatban vele, végülis annak még valóságalapja is lehet, mondjuk az Orange Box 2-be az Episode 3 mellé még a Duke Nukemet is hozzácsomagolják a Portal helyére.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
törölt tag
"és remélem csak PC-re..."
lol
akkor tényleg az lenne az utolsó Duke... -
B4nd1t4
tag
Oooooohhhh dear... Here we go again...
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
ribizly
veterán
Persze, persze... És majd kiderül, hogy a 3DRealms csapata egy része valójában nem is hagyta abba a fejlesztést és tulajdonképpen semmi sem változott, szóval: "When it's done"...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
errorcode06
őstag
Remélem igaz a pletyka, mert ahogy hallottam, dio 3 csak 2012-ben lesz :/
Addig valahogy el kellene ütni az időtwhen it's done - hát igen, egyszer majdcsak kiadják, és remélem csak PC-re...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest