Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireFox1996 #18 üzenetére
A volvo az jó, mintha kamionnal mennél. Minden törik körülötted de te csak mész csak mész....
-
válasz
FireFox1996 #16 üzenetére
Amit tudok a Xiaominkról, hogy szoftveresen tipikus Xiaomi, azaz nagyon meh. Ezen kívül most már megcsinálja azt, hogy 70 százalékot mutat mondjuk az aksi, a másik pillanatban meg magától kikapcsol, s mikor töltőre teszed, pirosat jelez. Pedig előtte röviddel még használtad meg volt bebne töltés. Se a Lenovo, sem az iPad nem csinálja ezt. Ennek tekintetében vegyen mindenki Xiaomi tabletet
-
FireFox1996
őstag
válasz
Hopkins95 #15 üzenetére
Attól függ mi a cél.
Nálam főleg netflix, és néha a gyerek játszik rajta.
Nekem évekig volt egy Lenoto tabletem, talán P10 volt. Nem volt rossz, de annyi pénzért amennyit ki kell adni egy abletre, inkább vennék egy Xiaomit, olcsóbb is, és hadveresen is jóval erősebb.
Az általad említett Lenovo M10Plus nem egy mai model, de a maga idejében sem tartozott a "mindkettő lényeges jobb" kategóriába. -
Garada
őstag
válasz
Hopkins95 #13 üzenetére
Azért egy Ipad szerintem nem egy liga az olcsóbb android tabletekkel szemben például szoftveres támogatásban ott jóval többet kap az ember. Lenovo esetén is azért oda kell figyelni mit vesz az ember és mennyi támogatást kap rá később.
-
Én azt mondom nektek, ha egy mód van rá, Xiaomi tabletet kerülni kell
Mi Pad 4 Plusból kiindulva silány minőségű alkatrészek, ha szerelni kell, akkor szívás van vele...én mindenképpen az iPadet ajánlom vagy a Lenovo tabletje is jobb szerintem(van egy 2021-es Ipadünk meg egy Lenovo Tab M10 Plusunk is, mindkettő lényeges jobb).
-
Bálint941121
tag
Sziasztok!valaki esetleg nem tudja hogy a xiaomi pad 7 mikortól lesz elérhető MM-Ben vagy euronics,én semmit nem találtam róla eddig..?
-
6S Pro-al én is régóta szemezek , de várok amíg nem érkezik egy Oled kijelzős modell hasonló adottságokkal .
-
csibe1
addikt
válasz
FireFox1996 #7 üzenetére
Esetleg csak simán kamu értékelések...
-
válasz
FireFox1996 #5 üzenetére
Főleg a xioami az alin xiaomi helyet hátha a hülye nem veszi észre de van xiaoml is. Még jó, h legalább az árakon látszik kiféle miféle.
Csak azt nem értem, mitől 5 csillagosak a kommentek egy átveréses tablet alatt.
-
FireFox1996
őstag
A paraméterük nem rossz, ha az áruk is ok, megveszi a nép. Én pl. 2 db Xiaomit vettem tavaly. Kintről olcsóbb, főleg ha éppen akciós, vagy kupon van rá.
-
-
Garada
őstag
Érdekesek a számok, azzal tisztában voltam, hogy az Ipad toronymagasan vezet, de azt hittem azért szorosabb az első és második hely közötti százalék a Samsunggal.
-
kbyte1024
veterán
Hat a Xiaomi pad 5 erősen csereérett lett. Én a Oneplus-t nezegetem. Idén muszáj lesz valamit vennem.
-
janeszgol
félisten
A tavalyi évet egy Airrel erősítettem az almának, most tavasszal az új Minit fogom megvenni. (A 256 GB-os verziót 300 ezerért.)
De jók a Xiaomi tabletek, sőt van jó Lenovo is, a Legion sorozat. Kár, hogy azokból nem zsákoltam be anno.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple vezeti a piacot, hatalmasat nőtt a Xiaomi.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ukrajnai háború
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3080 , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- JBL Partybox Encore új mikrofonnal, nem Essential!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Új JBL Boombox 3 számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tp Link 16 Portos net elosztó 6hó jótállás!
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest