Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
lesz lehetőség vajon arra, hogy multiból kivegyük a járműveket, és csak fegyverek?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Robi BALBOA
őstag
Kell a fenének i7!!!
Van 4 magos proci normális emberi áron is ami bika, azért az én Q6600-as procim 3,6ghz-en is bőven elég bármilyen játéknak és még van benne bőven!
Én ezekre gondoltam: Phenom2, C2Quad 6xxx vagy 8/9xxx esetleg egy jól megrántott Phenom1 is bőven elég.
Ja amúgy az a i7 ajánlott konfig az komoly volt(a C2Q már sz@rba sem nézik), a minimum meg 3ghz P4
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
konas
senior tag
Most nezem csak a videot.
nagyon komoly grafika,teljesen mint az igazi eletben.
es ez a jo nem sarga meg kek minden.
ezeknek szokott mondjuk nagy gepigenye lenni jol tudom??[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Ezt eddig is tudni lehetett nem?
Abu mondta párszor, ha jól emlékszem -
Xaels
félisten
Az biztos, hogy grafikailag és fizikailag is sokkal részletesebb lesz mint a COD viszont ebből adodóan rengeteg más probléma is fellép majd. Sokkal kevesebben lesznek akik élvezhető sebességgel fognak tudni játszani. Mondjuk BF esetében 24fő minimum kell egy komoly játékhoz én úgy gondolom és sajnos még ekkor is ott van a lehetősége, hogy az amúgy csapatorientált játékot elrontják a fraghunterek. Arról nem is beszélve, hogy itt a rombolhatóság miatt nem nagyon lesz fedezék, míg CODban el tudtál bújni a GL elől itt esélyed nem lesz sok rá. Meglátjuk milyen lesz a végeredmény és ha olyan árban lesz mint előrendelve az MW2 akkor ez is mehet a többi közé.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Thome
veterán
Játékélményileg az MW2 megcsapta az MW-t szerintem, de ez a játék nagyon ígéretes! Ez egy kötelező darab lesz, örülnék ha egy ultraverylow-on elfutna a kis notikámon. Szerintetek lesz rá esély?
-
aram01
nagyúr
szerintem meg jó a cod4 az mw2 is,de ez qrva jó beszerzem ezt is
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
tome.jr
addikt
Ez odab@sz rendesen , sehol sincs az MW2 ehhez képest. COD4 bejött nagyon, de a mostani nem hozott lázba, már lerágott csont és a grafikája is harmatgyenge. BC2-nek viszon a videók alapján nagyon igényes lesz a képi világa.
[ Szerkesztve ]
-
konas
senior tag
Epithetem az uj gepet..
-
feka007
veterán
válasz LackoMester #38 üzenetére
Épp az a Battlefieldek lényege, hogy van benne jármű...
-
Polllen
nagyúr
válasz LackoMester #38 üzenetére
A járműves csata jó, csak a fejlesztők nehezen találják meg az egyensúlyt a gyalogság és gépesített hadosztály között...Talán ETQW-ben találták el a legjobban...egy tankkal nagyon tudsz aprítani, de kis ésszel hamar hatástalanítani lehet.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
LackoMester
addikt
nem volna rossz játék-ha kiszednék belöle jármüveket,akkor még el is tudnám képzelni,h.játszam az mp,de igy..lófa...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Ren Hoek
veterán
Rombolható környezet...OMG beteljesült álom! Gondolom a Compute Shadereken fut, nagyon hasonlít a Havok-ra. Pisix ehhez képest sehol nincs, a pár törhető csempéjével, meg lengő köpenyével.
Nagyon várom
-
XuChi
addikt
Nem vagyok egy military őrült, de ez tetszik. A cod 4 nem jött be, a mw2 sem. Remélem ez jó lesz.
-
Polllen
nagyúr
válasz darkarthur #29 üzenetére
Elsőre nagyon fura volt, hogy nincs...de ha belegondoltok tényleg fenomenális ötlet, amíg van aki normálisan hosztoljon...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
feka007
veterán
Mondjuk nekem az MW2-nek bejön a grafikája, 4-hez képest sokat javult. De a fizika még mindig fos, a 2005-ös Fear1 veri, úgyhogy ezzel a motorral már nem fognak tudni kornak megfelelő játékot csinálni az tuti. Még jövőre biztos jön egy CoD7 a treyarchtól, nem tudom most mit fognak majd alkotni, de ha megint csak lenyúlják a 6 motorját meg átskinelik Vietnámba (vagy ahol lesz), akkor én azért nem fogok fizetni, hanem inkább kihagyom a multit.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
A hangok nagyon tetszenek és az a falbontó gl az a hab a tortán
-
.mf
veterán
Végre rombolható környezet! (Legalábbis a videó alapján. Remélem a játékban is tényleg így lesz)
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
zH.
senior tag
-
darkarthur
senior tag
Ha mw2-ben volna dedikált szerver, mindent ütne Nagyon helyes, hogy más nem követi ebben a dologban!
Samsung S23 Ultra 5G
-
Robi BALBOA
őstag
elég igéretesnek néz ki!
Fizika az komoly, ide szerintem lehet elkél egy 4 magos proci majd!Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
törölt tag
Cod-tól grafialiag jobbat nem lesz nehéz alkotni, sőt, viszont a játékélményt nem hinném, hogy verni fogja...
-
Bocaa
senior tag
van egy olyan érzésem hogy ehez kevés lesz a 4770 1680 ba
De legalább jön egy JÓ multis áték"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
iZed
aktív tag
es ami a legfontosabb: lesz dediszerver!
-
zH.
senior tag
WoW.
Fizika is és a grafika is jobbnak tűnik ,mint az MW2 esetében ,de attól nem biztos ,hogy jobb lesz.Várom ,de még elég soká jön.
Addig meg el leszek az MW2-vel. Kíváncsi lennék ,hogy csak az említett két dologban lesz jobb a konkurensnél ,vagy jobban megoldják a multiplayert és egyes részeket is.[ Szerkesztve ]
just be
-
sniper elite
senior tag
Na ebből a játékból vadászok majd egy Limited edition csomagra!
-
feka007
veterán
-
TomiLi
addikt
Nem sámli azért, hogy hova fejlődik a gamer piac....
Nagyon komoly a grafika is, de a fizika is....Az objektumok romblása meg lenyűgöző!Nekem egy bajom van vele, hogy ez már sok. Tudom, hogy multi player, és össze van ersztve egy csomó gamer, és ennek a játéknak pont ez a lényege
De ez nekem olyan mintha beszívott katonák kamikazét játszanának.... Semmi taktika...
Jó lenne az Arma2-őt összegyúrni ezzel a játékkal.... Nah az lenne az én játékom...Összeségében azért a grafika nagyon baba - kíváncsi leszek rá, hogy ebben a játékban mennyire lesz jelen a tesszeláció... És mennyire fogja megfektetni a 58xx szérát....
Bogyorisz
-
- = Zk = -
félisten
hát ha ez egy multiplayer bemutató volt, akkor sokat változott a "háborús-lövöldözös" onlány játékok színvonala....le a kalappal!
én leragadtam a MOHAAS Sniper szerverein. csak a kempelés, semmi mászkálás...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BalaNce87
addikt
Hát igen ez így hangulatilag teljesen szétveri az MW2-őt, nem játszottam BF-el eddig de ez sokkal ígéretesebb, összetetteb és kidolgozottab.
Keldor: Hát nekem mindenképp jobban tetszik, a codba már nem igazán tudnak újat mutatni, amire azt mondaná az ember ez bazz nagyon kemény lett, de hát ez nem meglepő mert ennyiszer nem lehet ezt eljátszani.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Hát nekem ettől a videótól nem esett le az állam. Elég gagyinak tűnik...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Arena87
aktív tag
Alig várjuk
Erre beújítok egy új gépel !Meg hát öröm az öröm, addigra jön nV új vga-ja és kiderül melyiket érdemes majd meg venni
De azért remélem, hogy itt tényleg fejes az fejes lesz, nem úgy mint COD4-ben, hogy 5méterre fejére lövök és vígan tovább fut, vagy épp "egy-két" golyóval lelő, ami nem is volt fejes東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
olanor
tag
Addigra talán lemegy az ATI HD58xx kártyák ára és mindenki élvezheti a DX11 előnyeit.
-
félisten
Jónak tűnik, amire újra FPS-t veszek, lehet nem a MW2 lesz.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kommunism
aktív tag
Fasza lesz mint az eddigi összes bf
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
boeing
őstag
Wow jöhet.
-
Daniel Alves
őstag
Wow! ez a trailer nagyon üt! Lehet csak tavasszal építek új gamer gépet!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
SzlobiG
félisten
Nagyon helyes jöjjön is a Dx11, grafikába szvsz oda fog verni a codnak.
-
UnSkilleD
senior tag
ezek jó hírek, de aza március még kicsit messze van
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest