Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz Turbolada II #564 üzenetére
alt 1: aki csal viselje a következményét, ha egy pl étterem úgy dönt hogy köszönjük a részvételt de nem kérünk többet belőled( mert csámcsogsz , büdös vagy tökmind1 miért) szíve joga ki tagadni téged, egy részt mert nekik rossz hírnevet keltesz, másodrész meg azért mert zavarod az ott levőket.. és ugye ha rossz híre kerekedik egy a példában említett vendéglőben akkor te sem szívesen mész oda
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz Turbolada II #561 üzenetére
"Mind a két oldal szemét" ez azért erős túlzás, de miért kell ennyire védeni a csalókat? tán vaj van a füled mögött?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz Turbolada II #546 üzenetére
[link] tessék pl ha a gm anno lvl 60on ezt meglátja hogy ilyet csinálsz szó nélkül bannolj az accountodat és teljesen jogosan( már pedig sűrűn meg látta )
-
Paul119
addikt
válasz Turbolada II #537 üzenetére
nem tévedsz .. nekik nincs semmihez joguk.. ha csalnak minimum 10 év letöltendő.. nem 5 évvel bohóckodni, ha valaki csalással vádol meg a blizz utána tud nézni valóban csalok e, de még egy átlag player is bele tud nézni másnak a táskájába ha egy raidben vannak pl( nem emlékszem az addon nevére, szépen ki listázta mi van a táskájában és mennyi gold stb) gondolod a blizz nem tud gmek útján utána lesni annak hogy ki milyen scriptet használ? meg nyugtatlak de, szóval akit el kapnak akkor 99% al valóban az is
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz Turbolada II #534 üzenetére
én azt nem értem meg miért kell védeni azokat akik botolnak, csalnak és hasonló patkányokat?
-
Paul119
addikt
-
Paul119
addikt
válasz Realradical #453 üzenetére
itt meg azért mindig tudtak tenni valami olyat ami iszonyatosan nehezen volt elérhető ( 25ös icc25hc, néha még a sima 25 is problémás volt főleg professornál ha a trutyi szivás nem volt megfelelően időzítve már bukta volt a storry és hasonlók)
de hogy a grafika lényege mennyire nem fontos ott van még a max payne sorozat storryja , überelhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
-
Paul119
addikt
válasz Turbolada II #318 üzenetére
engem is ér vagyoni kár , mivel tönkre vágják a játék élményt amiért fizettem,lásd bf3.. minden mapon legalább 2 csaló tuti van,és ott vihognak hogy hahaha, mert a gyökér ea csak vissza veszi a szintjüket és ennyi... hát ez aztán marha nagy kárpótlás
Wolverine: konkrétan botozásért és le írtam még azt is hogy honnan vehető meg ez a segéd program, mennyiért stb, csináltam printscreent is amikor volt egy bugos q és a karakter csak futott neki a falnak és mikor rá írtam hogy "what the hell are you doing?" a válasz az volt hogy sorry no english és ki logolt,utána rá írtam megint hasonló válasz és ki logolt, ezekről is küldtem egy screenshot packot de még csak a fülük botját sem mozdítják
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz Wolverine #416 üzenetére
rengetegszer jelentettem, de semmi, ugyan úgy látom online mindig más karival
DUNKENSTEIN: meg szerintem a gmek pont le tojják, havi díjat fizeti szorgalmasan és ennyi[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
nézd meg pl a wowot.. ismerősöm olyan farm botot használ hozzá hogy az agyam el dobom, 2 hét alatt felhúzza 1ről lvl 85re a karaktert,bányászik,meg amit éppen be állítasz hogy micsináljon,még a wowba se kell neked be jelentkezni, csak be állítod az automatát hogy mikor logoljon fel és kész, aztán el adja a kínaiaknak és neki ez havi 5 rugóba kerül és keres rajta legalább 10x ennyit ha nem többet,az ilyeneket is kéne figyelni, és ki ebrudalni
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz Turbolada II #386 üzenetére
ott ppshval = win kb
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest