Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Csö
Hasznalja valaki az ultrawide toolt?
Vagy 2 eve jatszottam a jatekel es akkor tokeletesen mukodott, de most egyaltalan nem.
Nem tudom aktivalni, hiaba kapcsolom be, nem vagja le a fekete csikokat.
Ugyanaz a jatek, nem lett frissitve, ugynaz a tool. Windows, HW az mas...[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
Tök jó, hogy a PC-s verziót még ennyi idővel a megjelenés után is úgy kellett elkezdnem, hogy:
- egy JSON file-ban kellett kikapcsolnom az fps limitert,
de lehet, hogy ezt vissza kell raknom 60fps-re, mert mint ha kicsit akadozna így
- egy weboldalról kellett letöltenem egy DLL file-t, hogy működjön a HDR10
de ez legalább működik így
- egy HEX editorral kéne piszkálnom az EXE file-t, hogy kikapcsoljam a túlzó DoF effektet.
viszont a legújabb játékverziónál nem találom meg a itt feltűntetett kódot, amit át kéne írni, úgyhogy marad a közelrelátó szembetegség az androidoknálTV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
noxon
őstag
Sziasztok, eltekzdtem PC-n Steamen játszani vele, viszont többszőr előfordul, hogy megmerevedik a kép, kifagy, de hallom, hogy megy tovább.
Másnál is van ilyen? Mennyire frissítésk a játékot?
Amúgy néha filmben érzem magam, nagyon szép, néha meg elég műanyag hatású.
A roncstelep az elején nagyon bejött, ott tényleg azt hittem, hogy egy filmet nézek.We live in a simulated world...
-
bobojszan
tag
Sziasztok!
Elkezdtem kepörgetni a lehetséges variációkat és annyi a problémám, hogy hiába mentek a fejezetek végén, sajnos nem veszi figyelembe azt a következő fejezetekben! Pl ha a 8. Broken fejezetben az autóban alszok és elmentem a végét majd kilépve a főmenübe betöltöm a 13. On the run fejezetet, akkor nem az autóban ébredek, hanem ott ahol a játékban-amit végigvittem-ébredtem. Magyarul végig kell játszanom újra a 8-13. fejezeteket hogy az autóban keljek?
Ezt szeretném megcsinálni:
[Detroit Become Human Full Walkthrough]
Köszi!God of War Rank : Chaos
-
kistusik
tag
Elkezdtem én is játszani PC-n. És tényleg fantasztikus. Nagyon hamar eltelik vele az idő. Elgondolkodtató ez az android téma.
-
Dlite
tag
Ma "unalmamban" nézegettem a Steamet és megtetszett a játék. Megvettem. Sokat még nem játszottam - most meg el kell mennem dolgozni - de ez a játék valami eszméletlenül lebilincselő!!! Szinte élvezettel takarítok
RTX2060 I5-9500
-
A_Papa
senior tag
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Ki mit választott az elején, Leot meglökni vagy az hagyni hogy az öreg meghaljon?
-
Mike
veterán
a deluxe edition magyar feliratos? mert a demo az, de a magyar nyelv nincs felsorolva ott sem
-
hmarkoka
csendes tag
Na emiatt a játék miatt IS érdemes beruházni egy konzolra...
Márk
-
Beni97
őstag
válasz
PowerBuldog #74 üzenetére
Az durva.
Az oké, hogy Kara nem akarta felismerni, de még az elhagyatott háznál ahova aludni megyünk és a kést fogó skizofrén android se ismeri fel, hogy android a kiscsaj. Meg a kezük se változik érintkezésnél.
Mik ki nem derülnek. -
Viszomnt azt elvárnám, hogy ha már "magyar" store-ból veszek valamit, akkor a leírásában szerepeljen, hogy van e hozzá magyar felirat, vagy nincs. Szinte az összes úgy derül ki, hogy valaki megveszi és jééé, magyar. Kb. ez van. Most nem az évi 18k miatt mondom, hanem default kellene hogy legyen.
-
szzoo
tag
Már be van jelentve, hogy előbb-utóbb lesz lehetőség régió váltásra.(Szerk: most nem találtam meg a hírt. Könnyen lehet, hogy tévedek.) Ha nem, akkor hamarosan ez a része megoldódik a problémádnak. Igaz ettől a Detroit már nem lesz magyar...Addig is figyelj arra, hogy úgy vannak bejelentve ezek a honosítások, hogy KIZÁRÓLAG magyar storeból/boltból vásárolva érhetők el. Ezért nem fognak törődni a reklamációddal. Ezek a fordítások marketing céllal készülnek és a PS Magyarország finanszírozza. A külföldön vásárolt játékokból nem részesednek: sem a fordítás árát nem hozzák vissza a magyarországi kirendeltségnek, sem a magyar piac forgalmát nem növelik. Valószínűleg ezért nem lehetett alapból beletenni. Te fordítva gondolkozol, de jó eséllyel annak voltak technikai akadályai, hogy tényleg csak a magyar store-ból legyen elérhető a magyar nyelv. Lásd God of War.
[ Szerkesztve ]
-
Damage
senior tag
...Ettől tartottam én is...
Marad az angol verzió, Quantic Dream nem reagált a megkeresésemre. Tisztában vagyok vele, hogy hány ezer levelet kaphatnak naponta és ebből mennyi üzenet van, ami számukra érdekes lehet és azokból mi lehet számukra érdekes. Nagyjából 1 (vagyis egy) embert találtam idáig, akinek hasonló problémája van. Nem is értem, hogy miért nem lehetett alapból beletenni a magyar feliratot. Nem szinkronról van szó, feliratról! Az angol account-omnak roppant egyszerű magyarázata van. Hosszú évek óta használok PS-t és anno nem lehetett magyar reg-et létrehozni. Olcsóbban megvehettem volna a dobozos verziót (magyarul), my fault...
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Játszani nem játszottam de végignéztem Zsozé atya videóit. Én ilyen esti -film helyetti- játéknak tudom elképzelni ezt a játékot. Azonkívül érdekes és játszanám.
-
.LnB
titán
Megsúgom, csak így kettőnk között, hogy csak az Xbox-osoknak nem tetszik. De psszt.
Érzékenyek a témára.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
válasz
PowerBuldog #79 üzenetére
Minden esetre nagyon érdekes játékot dobtak össze a fejlesztők!
Pacsi nekik!
Sic Parvis Magna
-
PowerBuldog
veterán
A programozása lehet kevésbé összetett mint egy felnőtt Androidnak. Ezért nem vált olyan könnyen deviánssá.
Illetve mi értelme kihagyni a LED-et, miközben nyilván úgy sem hasonlít a saját lányára.
Ezt találtam: "There is mention of androids that come with LEDs that can be readily removed to heighten the illusion, such as CyberLife child androids (e.g. YK500)"
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
30z.Samu
félisten
válasz
PowerBuldog #77 üzenetére
Spoiler!
Erre gondoltam, amikor írtam korábban, hogy Kara lehet ezért nem ismerte fel, nem volt led. Vagy lehet, hogy Todd kérésére nem szerelték fel, hogy ne emlékeztesse arra, hogy Ő nem a lánya, hanem egy robot. De azért kemény, hogy egy robotot is ütött-vágott és nem vált deviánsá a kislány. Vagyis igen, mert Karával megszöktek, de előtte tűrte Todd viselkedését.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
PowerBuldog
veterán
[SPOLER]
Nekem inkább az volt a furcsa, hogy a kislány nem tudott róla, hogy ő Android? Néha úgy tűnt tud róla, máskor hogy nem. Illetve miért hiányzott a LED-je?(#78) 30z.Samu
Amikor Rose-nál kérdezi Alice, hogy "miért gyűlölnek minket?" Akkor szerintem az elég egyértelmű utalás, hogy tudott róla, hogy az. Meg ha Jerichoban távolságtartó vagy akkor se kérdez rá. Mintha tudta volna, hogy miért az Kara.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
PowerBuldog #74 üzenetére
Ki lehet hozni ebből kemény story-kat is.
Spoiler!
Az elején néztem miért akad fenn ennyire azon a papíron Kara, de a Jericho-nál történt jelenetnél nálam is összeállt a kép és csak lestem.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
PowerBuldog
veterán
Igen.[SPOLER]
Android volt a kislány. Ezt Luther meg is mondja, hogy Kara végig tudta, csak nem akarat felismerni. Amikor Todd szobáját takarította kiesett a papírok közül Alice prospektusa.
Később ha úgy alakul a sztori, hogy Todd él, és Kara-ék a buszra várnak össze lehet futni Toddal.
A felesége mikor elhagyta vitte a gyereket is. Ezért Todd vett egy Android gyereket.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
.LnB
titán
Hogy ne lenne? twitch! Az a szerencse, hogy az van Xbox-ra is, így a boxosok is láthatnak fasza játékokat a konzoljukon!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
atila4
senior tag
Mert ő is android
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
30z.Samu
félisten
Ezen egyébként én is gondolkodtam. Az is eszembe jutott, hogy lehet eleve android volt a kislány, de azt Kara az elején csak felismerte volna.
A menüs kérdésre pedig szerintem sajnos az a válasz, hogy nem. Így döntöttünk, elengedtük.Azon gondolkodtam hogy az egészet újrateszem, akkor hátha visszajön.
Sic Parvis Magna
-
Beni97
őstag
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy ugye a jerichoban találkozunk egy android Alice-el. Az hogy lehetséges, hogy én a tűznél hagyott Alice-hez mentem oda (aki ha minden igaz ember) és mégis a játék végén, android Alice volt mellettem? Nem nagyon emlékszem, olyan jelenetre amiben elvesztettem volna őt.
Amúgy sikerült azt a befejezést csinálnom, amit a játékosok 1% csinált, ami elég ratyi szóval nyilván újrajátszom.
És valahogy visszalehet hozni a csajt a főmenübe? Megkérdezte, hogy elmehet-e, és kíváncsiságból elengedtem. Viszont nagyon hiányzik
-
30z.Samu
félisten
Persze, mindenki azt használ, ami a szívéhez közel áll.
Én csak arra akartam kilyukadni a "sarkallatos" hsz-emmel, hogy az emulátorhoz kell vas rendesen, lehet hogy nagyobb is, mint a legmodernebb PC-re is megírt játékhoz.
Már ha lesz persze rendesen működő emulátor PC-re. Anno a PS2-essel is próbálkoztak, nem túl sok sikerrel, nem tudom, hogy azóta mit változott a helyzet. Meg ha már emulátor, akkor az új Zeldát is lehet tolni PC-n, de az alá is kell vas, hogy a stabil 30 fps meglegyen.
Sic Parvis Magna
-
Tény, hogy többszöröse pc-n a hw ára a konzolénak, de nekem egyszerűen nem opció az a játékfelhozatal - és itt kimondottan a magyar nyelven megjelent játékok listáját nézem, mert számomra az fontosabb - mint ami a ps4-re van. Az az egy tucat kb. A pc mindig is rugalmasabb volt ezen a téren, ezen kár vitatkozni szerintem. Természetesen sokkal drágábban, ez is igaz. Az asztali gépembe csak a proci került annyiba, mint egy ps4 pro. Az is igaz, hogy azzal játszom jelen pillanatban a legkevesebbet, mert főleg másra használom. Nem véletlen, hogy megvan mindennek a piaci szerepe, a piaci rés. És nem csak egy eszköz kapható, és tud mindent.
.
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Várható, hogy kijön a játék PC-re is?
Illetve a cég korábbi játékai elérhetőek-PC-n?
Köszi a válaszokat! 😊[ Szerkesztve ]
Papa
-
-
-
Most ugye adják hozzá a Heavy Rain-t is. Ez nekem anno kimaradt. Ez is magyar feliratos, vagy még most sem lett az?
A Beyond:Two Souls meg ugye májusban psn+-re free volt, úgy tudom, az is magyar (?) annak ellenére, hogy a leírásban nem az szerepel. Utóbbit letöltöttem már, de még nem indítottam el.Ez így, együtt elég sokáig elég lenne. De a 3-ból csak kettő magyar feliratos, már az is jó hír.
.
-
Damage
senior tag
Én ezzel teljesen tisztában vagyok, hogy nem a földrajzi helyzetemtől függ! Ugyanakkor nem gondoltam, hogy nincs benne az összes felirat, ha angol, mongól, perui vagy magyar account-ról vásárolom meg a játékot (tudom, utóbbi országokban nem feltétlenül van PS account). Más lenne, ha hanganyag lenne, de feliratról van szó és nem a világ összes nyelvére fordították le! Hány Mb-t foglalhat egy nyelv felirata? Én egyetlen dolog miatt használok angol account-ot. Amikor megvettem az első PS-em, nem lehetett magyar címre regisztrálni! Ez okból kifolyólag az angolt használtam és használom! Elmakogok angolul, de amennyiben lehetőség van rá, szívesebben használnám az anyanyelvem, főleg igényes fordítás esetében! Egy sitcom-ot szívesebben nézek angolul, mert átjönnek a szóviccek, de itt nem erről van szó! A PS Store-on nem volt információ (vagy én nem találtam), hogy nem tartalmazza az összes nyelvet, amit beígértek! Nem kellene hatalmas patch, pár megába el kellene, hogy férjen....emiatt nem is értem az egészet!
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
PowerBuldog #41 üzenetére
Például kávétöltögetésnél, ugrásoknál, amikor hirtelen megrántasz valamit.
-
Damage
senior tag
Megvettem Magyarországról online (angol account-om van) a PS Store-ból. Sajnos így nincs magyar felirat!
Van valakinek valami ötlete? Nem fogom megvenni dobozosan is, ha már egyszer fizettem érte (pedig olcsóbb lett volna). Írtam a Quantic Dream-nek is, hogy nincs valami megoldásuk erre (mondjuk egy patch jó lenne, ami tartalmazná a magyar feliratot is), de egy hét alatt még választ se kaptam.[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Steammel ellentétben ezt el tudod adni ha már nem kell
ha hasznaltan veszed a pst meg a játékokat, pár hét után meg eladod semmit sem buksz rajta.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
30z.Samu
félisten
válasz
PowerBuldog #43 üzenetére
Én se, de gondoltam miért ne...
Néha volt is baj rendesen, de egyébként nem volt vészes.
Egyébként nem tudom mennyivel szebb a játék Pro-n, de Slim-en is besz*rás.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz
PowerBuldog #41 üzenetére
Nehézség szint függő, elvileg a könnyűben nem kell, de a tapasztaltban igen.
Sic Parvis Magna
-
válasz
#74018560 #33 üzenetére
Pontosan. Bár megtehetném, hogy megjelenés napján vegyek havi egy AAA játékot, de minek?
Hónapok alatt lent van az áruk Steamen, addigra a legtöbbet használhatóra is patchelik.
Legutóbb a GTAV-ért adtam ki 5 €-nál többet, de abban azért bőven van annyi tartalom és játékidő, hogy megérje.. ez a cucc semmiképp sem érne számomra többet, engem inkább játékmenettel és játékidővel lehet meggyőzni, mint azzal, hogy wow de szép, x ember dolgozott vele x órát, és végig tudom játszani 10 óra alatt.
Majd ha valaki letesz pl egy, az első Deus Ex színvonalán lévő hasonló témájú rpg-t az asztalra, az első tesztek után megyek a dobozosért.. addig.. fakoff, devs. -
30z.Samu
félisten
Pont tegnap volt meg az első végigjátszásom a játékban, azért írom hogy első, mert legalább 2-t érzek még benne.
Nagyon tetszik, hogy súlya van a döntéseknek illetve örülök, hogy teljes mértékben ki tudtam használni a controller adta lehetőségeket ezzel pici pluszt adva a játékélményhez. (touchpad, giroszkóp). Biztos van még ilyen játék, de nekem ez volt az első, amióta megvan a PS.
Sic Parvis Magna
-
saelin
veterán
válasz
kisbancsa #28 üzenetére
Volt már ilyen. Valaki írt ezzel kapcsolatban a supporttnak és a válaszuk az volt hogy nem tudják az adott régióban milyen - egyéb - nyelveket tartalmaz a játék, de azt garantálják hogy ha jelezték a magyar nyelvet, akkor a magyar Storeban 100% hogy benne lesz.
Szerintem ezért nem is jelzik az egyéb nyelveket az angol mellett, mert régiónként kellene vele akkor foglakozni és reklamálnának sokan hogy ez+az miért nincs benne.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
core i7
addikt
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #31 üzenetére
Kifizetnél egy hamburger árát, amiben egy tucat ember több 100 óra munkája van. Ejha!
-
core i7
addikt
válasz
FoxiestFox #31 üzenetére
Lenne PC re én is megvenném steamen most 100k-t nem fogok kidobni PS4 re 2-3 konzol játékért
-
Nagyon szép visual novel, de konzolt nem vennék érte, úgyhogy hót fölösleges exkluzivitásban tartani.
Egy 5€-t megérne Steamen pár év múlva. -
core i7
addikt
Nemértem PC re miért nem lehet később kiadni
-
-
Wesder
titán
válasz
cintula187 #20 üzenetére
PS Now ès ott van Until Dawn. Kell hozzá egy PS4 con, de elmèletben bármilyennel megy, persze nem lesz tapipad. Èn XO connal vittem ki a God of Wart PC-n.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Manbal
senior tag
válasz
cintula187 #20 üzenetére
kellően erős PCvel, virágbolti verzió + PS4 emulátor
-
cintula187
addikt
válasz
PowerBuldog #21 üzenetére
Meg mondjuk a kontroller is nem kicsit hozzáad az élményhez.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
cintula187 #20 üzenetére
PS Exkluzív címet sehogy. PC-re nem ismerek hasonlót.
-
cintula187
addikt
Ezt vagy ehhez hasonló remekműveket hogy lehet PC-n is tolni?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
pr0bi
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #16 üzenetére
Nagyon jó játék, kihagyhatatlan. Ne a kritikával foglalkozz, játsz, éld át.
-
törölt tag
Hát ez baromi jól néz ki, meg pont az ilyen típusú játékok érdekelnének, nem az ilyen tucat fps-ek és hasonlók
Nincs még PS-em, mit érdemes venni hozzá? Legújabb model hogy tudná ezt futtatni? (4K 30fps?
)
-
Nagyon kiváncsi leszek rá milyen lett, néhány helyen vegyesek a kritikák.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Akadt 1kis problémám a játékkal kapcsolatban. Tömören : Angliában élek ott vásároltam ps storebol, Előtte csapattam a demót emiatt is vettem meg. Problémám a következő : a demó verzióban volt magyar nyelv (+ KB 5 másik) viszont a teljes verzióban nincs.(Itt csak angol orosz és lengyel van) Ez mitől lehet? Ps magyar nyelvre van állítva az ország értem szeruen nem. Korábban a god of wart is itt vettem ami szinten magyar nyelvű. Írtam a magyar supportnak hátha tud valami értelmes választ adni
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
Wesder
titán
Majd a PS5 èrában esetleg vègigtolom.
A graf tetszik, illetve ha van jó csavar a storyk vègèn akkor jöhet.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Millerchris
tag
Minden ami Quantic, jöhet.
A holnap mèg messze van!
-
Tutu7030
veterán
Egyszerűen imádom ezt a játékot.
Régen kötött már le ennyire egy játék.
Az Asimovos megjegyzéshez.: Szerintem elég sokat merítettek a készítők az Asimov regényekből (főleg az Acélbarlangok regényből, ahol szintén ember rendőr - robot rendőr páros nyomoz egy gyilkos után).
De én ezt még pozitívumnak is tartom, mert az Alapítvány és Birodalom sorozat is nagy kedvencem.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
GodGamer5
addikt
Imádom a Quantic Dream játékokat. A Heavy Rain szerintem csúcs volt, de a Beyond is hasonlóan jó volt. Remélem a Detroit új sztenderdet állít fel a műfajon belül.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
szzoo
tag
Első olvasatra elég lesújtó összkép marad meg az emberben. Ezért feszültséget érzek a teszt szövege és az összpontszám között.
-
haxiboy
veterán
Nagyon várós volt már, egy próbát mindenképpen megér. Nekem a Beyond is egészen tetszett, bár sokkal gyengébbnek éreztem mint a Heavy Raint. Bár a HR-től leesett az állam, nagyon jó története volt, nálam a listán mégiscsak második lehet. #1 a Mass Effect.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Ha csak fele olyan jó mint a beyond és a heavy rain már akkor is tuti megveszem. Nekem nagyon bejönnek ezek a szerepjátékok főleg ahogy a quantic csinálja.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
PowerBuldog
veterán
A léptéke kicsit gyors volt valóban a "világmegváltásnak", de szerintem ebben benne volt az is, hogy Marcus elve egy prototípus volt. Szerintem őt már eleve úgy tervezték, hogy valami hasonlót vigyen véghez. Illetve azért nem egyik napról a másikra történt az meg, hogy a deviánsok felbukkantak az egész országban.
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Talán nem jól fogalmaztam: Kara a központi sztoriban kevésbé vesz részt, ha így nézed, kevesebb súlya van. Viszont az a kisebb léptékű történet, amit vele megélsz, nekem sokkal többet adott, mint az elkapkodott világmegváltás Marcus oldalán.
-
PowerBuldog
veterán
Nekem ez volt az első quantic dream játékom, de nagyon élveztem.
Viszont nekem pont Kara története volt kicsit súlytalan. Connor és Markust jobban élveztem. Főleg Connornak a nyomozásos részeit.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
mikej95
aktív tag
Ha Fahrenheit-re hasonlít az már jó, Heavy Rain is gyengébb lett, mint Fahrenheit, Beyond: Two Souls kvázi vicc kategóriába esett, még a Heavy Rain-hez képest is. Még egy ok a PS4 mellett.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Húsz év múlva intelligens gépek közt fogunk élni – de vajon mi történik, ha ezek, ahogy a cím is mondja, embernek kezdik érezni magukat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest