Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#74018560 #33 üzenetére
Pontosan. Bár megtehetném, hogy megjelenés napján vegyek havi egy AAA játékot, de minek?
Hónapok alatt lent van az áruk Steamen, addigra a legtöbbet használhatóra is patchelik.
Legutóbb a GTAV-ért adtam ki 5 €-nál többet, de abban azért bőven van annyi tartalom és játékidő, hogy megérje.. ez a cucc semmiképp sem érne számomra többet, engem inkább játékmenettel és játékidővel lehet meggyőzni, mint azzal, hogy wow de szép, x ember dolgozott vele x órát, és végig tudom játszani 10 óra alatt.
Majd ha valaki letesz pl egy, az első Deus Ex színvonalán lévő hasonló témájú rpg-t az asztalra, az első tesztek után megyek a dobozosért.. addig.. fakoff, devs. -
core i7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
gp Húsz év múlva intelligens gépek közt fogunk élni – de vajon mi történik, ha ezek, ahogy a cím is mondja, embernek kezdik érezni magukat?
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest