Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz djculture #15874 üzenetére
"minden eladónak joga van annyiért árulni bármit amennyiért akar még ha fáj is nektek."
A Hardveraprón igen joga van, itt viszont röhögünk mindenkin aki túlárazott kacatokat vesz, vagy próbál eladni, amikor boltban olcsóbban tud venni valamit. Neked összejött filléres dolgot eladni drágán. Grat hozzá.
(#15879) MasterMark
Mi, hol, merre? Dehogyis.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
kenwood
veterán
válasz djculture #15803 üzenetére
Szerintem a Vistyan azert kezdett el visszautalgatni,mert egy savval lejjebb akart kerulni,
Gyanitom,megvolt neki az otmillio,ami uzletszeruen mar 2-8 ev.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz djculture #15801 üzenetére
Az nem szamit semmit.
Ha uzletszeru,akkor automatikusan egy savot ugrik fel.
Tehat mondjuk a szabalysertes ertekhatara 50k.Ez azt jelenti,hogyha meghal a vgad,es eladod valakinek 45k-ert mukodkepesnek beallitva,az szabalyertes.
Ha eladsz 5 darab kamu pendriveot 3 ezer/darab,az mar buncselekmeny.
Ha ugyanebbol a pendrivebol eladsz 17 darabot,akkor nem az 50 ezret,hanem az 500 ezret meghalado sav alapjan buntetnek.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Enzolord
addikt
válasz djculture #15768 üzenetére
Tényleg csak pici szépséghibával..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
SUPREME7
addikt
válasz djculture #15568 üzenetére
Nem rég volt homáron ilyen sztori, csak tablettel. Ha nem mondja meg, hogy kiskorú törte, akkor nem lett volna gond.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz djculture #15397 üzenetére
Hát izé. Egyszer elég üzletelni egy bazárossal és kb vágod mi a stájsz.
De nem is kell üzletelni. Elég az árakat nézni. Ha az iponba valami 1000 forint. A bazárosnál ez pont az áfával kevesebb akkor az afgán néger földművelő csak megkérdezi magától miért?
Egyszer vettem valamit bazárostól. Kaptam egy sajtfecnit (mint garit). Tudtam mi a pálya.
Szóval eddig is kerültem a bazárosokat. Ez után is fogom.
Ha meg onnan nézem, hogy a boltok többségében se nagyon van már olyan, hogy jótállás. Meg ha intéznek is valamit 1 éven belül az is nyögvenyelős. Akkor meg kb mindegy.
Ez az ipar itthon nagyker-kisker évek óta haldoklik. Guggliz rá hány kisker, nagyker dölt be mikor a nav megpiszkálta a dolgokat. Vagy csak dölt be magától.Amd - Radeon - Ryzen
-
SP4C3
veterán
válasz djculture #15382 üzenetére
Néha tényleg túllövik.
War thunder:
Recommended:OS: Windows 7 64bit / 8 64bit / 10 64bit
Processor: Dual-Core 2.4 GHz
Memory: 8 Gb
Video Card: Nvidia GeForce 460 or higher, AMD Radeon 55XX series or higher
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 11 GbEzen:
CPU: Dual-Core 3.2Ghz - És itt a cpu limit
Memory: 4GB
GPU: HD 4830
HDD: bőven elég30-35FPS minimumon, igaz a gpu bírna többet, de felesleges szebb minimumon.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Gyuri27
félisten
válasz djculture #15378 üzenetére
Ez igaz. Csak nem mindegy kinek.
Amúgy meg van a ph-n annyi régi arc. Azoktól lehet venni. Van a ph-n annyi ismi, barát, span aki talán el is hozná, átvenné, megnézné (inkább neki utalnék). Aztán ott az utánvét. Nekem senki ne mondja, hogy nem lehet kibontani.
Mert én is kibontottam a házat. Sérült is volt. Nem is fizettem, nem is vettem át. Szóval annyi jó megoldás lenne. Csak ugye a lidércek hiába keresik nem találják. Az egyetlen fos megoldást mindenki megtalálja.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
kenwood
veterán
válasz djculture #15249 üzenetére
Kicsi a piac,nem tudjak a boltok ezt kigazdalkodni.
Nem tudom,hanyan dolgoznak a lapcsoportnal,de ha megnezed ,hany kulonbozo nev ir cikkeket(ph,ma,gamepod,itc),kiszamolod,mennyi lehet a tobbszazezer latogatot kiszolgalni hardveresen.
Ezen kivul ugye nem cska ujsagirok,hanem rendszergazdak,irodai dolgozok es meg ezer pozicio.
Hardvereket,szoftvereket fejleszteni kell.
Itt sulyos milliokrol van szo havonta,amihez nem tudnak a par % haszonkulccsal dolgozo kiskerek erdemben hozzatenni.
1.5 hete beszeltem egy kiskeressel.mondta,hogy a 14180 forintos ssd valami 13800 forintba kerult nekik[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ViZion
félisten
válasz djculture #15021 üzenetére
Van a YT-on egy f*sz, saját csatornája van, ő alaplapot fúrt meg... Nyilván ilyen egyszerű ez. Bakker. Megérdemlik, szegény HW-t sajnálom csak. Akinek ennyi esze és pénze van, az csinálja csak. Hagyröhöggyünk!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
válasz djculture #15021 üzenetére
Nem is abba akart ő. A furatot akarta tágítani. Gondolom mozgott a vga és mint látszik bele mart a fúrószár.
Nos uraim ezek a kidércek. Mert ugye az ilyen nem ember. De még csak nem is állat. Növény se lehet.
Akkor mi? Bizony. Lidérc. Csak az lehet.Amd - Radeon - Ryzen
-
snecy20
nagyúr
válasz djculture #14671 üzenetére
Már rá is kattant 5 megfigyelő...A Vatera az ilyen, ha a szarosgatyámat felraknám azzal a jeligével hogy "8 éve nem lett kimosva, ritkaság, ilyet másnál nem találsz!", arra is lennének megfigyelők........
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
kenwood
veterán
-
törölt tag
válasz djculture #14649 üzenetére
nem felelősek érte, és valószínűleg nem gazdaságos jobban szűrni.
Lehetne fizetni 1-2 ember teljes havi bérét, és rendesebben szűrnék. Lenne nagyobb forgalom? Nem valószínű... akkor meg a lapcsalád nem fogja kigazdálkodni.
És sajnos az önkéntes jelentgetésekkel sincsenek sokkal előrébb, azzal is van pont elég munka. -
válasz djculture #14618 üzenetére
Eltekintek attól, hogy jogilag és erkölcsileg blődli, amit írtál, kezdjük ott, hogy a hardveraprón nem is látszik, hogy valaki prémium-e. Aki pedig tudja, hogy ez egy lapcsalád, az adatlapok elérhetőek más domainek alól is, és még át is tud írni egy URL-t, attól feltételezném, hogy tud kattintani a csillag melletti linkre is ahol le van írva, hogy mi a prémium tagság.
De lehet, hogy gyorsan kitiltom őt, mielőtt milliárdokat szedne itt össze.
[ Szerkesztve ]
.
-
kenwood
veterán
válasz djculture #14618 üzenetére
Ebben van valami,de amit te irtal,az kb. olyan,mintha egy csaladi tragedia utan bezarnak a tescot,mert ott vette a konyhakest a gyilkos.
-
kenwood
veterán
válasz djculture #14614 üzenetére
Es ezt mibol raktad ossze?
Ha engem megkeselnek egy szorakozohelyen,akkor normal jegynel a tamado,ha vip jegyet vett,akkor meg az uzemeltetok a hibasak ?
Hogy a fenebe hoztad ossze a kettot ?Vilagosan le van irva,mit biztosit a premium tagsag.Semmilyen ellenorzesrol,vedelemrol nincs szo benne.
Egyedul a vevo szamara biztosit nehany kenyelmi funkciot.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz djculture #14611 üzenetére
Igen,egy 4000 forintos befizetes mar hitelesse tesz valakit
A piramisjatekosok is ezt csinaljak.
Talalnak 1-2 hulyet,aztan mar van penz szep ruhara,kocsira,irodara,es az ertelmesebbeknek is nyilik a penztarcaja,ha latjak,hogy komoly emberre bizzak a penzuket.
De a lenyege igazabol az lett volna a hozzaszolasnak,hogy ez a nem akarok bortonbe menni szoveg miert kellett? meg idohuzasra se jo ...[ Szerkesztve ]
-
gozso
őstag
válasz djculture #14602 üzenetére
a vga-t nagyon nézem mert van rajta s-video... csak régi tv-nk (nem lapos, no hdmi) van, mondjuk svideo>rca-val jó is lenne
Ed3r_X_ azt mondod foglalkozzak vele? ha 10k-t ki lehet árulni átgondolom. az alatt nem nagyon éri meg postázgatni
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
törölt tag
válasz djculture #14548 üzenetére
nekem is van ilyes ismerősöm. Elhozott a szolgáltatótól x jó drága telefont, és eladta őket azonnal. DE az előfizuk a saját nevén vannak, és fizeti is őket.
Bank nem adott neki több hitelt (cetelem se... ), a szolgáltató ebben a formában viszont igen.
Fizeti becsülettel, a telót használók meg örülnek. -
ViZion
félisten
válasz djculture #14548 üzenetére
Lopott a teló, ennyi. Csak az ember még balfék is, de ez van, itt HA-n már megszokott sajnos.
Ha látják, h van BÁRMID, akkor behajtják. Akitől a földet vettem, annak a földre is bejegyzett a végrehajtó... csak a föld nem ért annyit, mint a tartozás.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Chaser
legenda
válasz djculture #14516 üzenetére
Dehogy nincs! Van fenn egy 960 sli-s konfig, valaki azt mondta jó az, hozza 980 szintjét, nem is vannak szólóban se egymástól messze. Annyira nem akartam firtatni, de azt tudom, hogy a 970 amennyivel többe kerül annyival bőven jobb is, 970 vs 980-ról már nem feltétlen mondható el ez. Mostanában követtem a vga-kat, aki 970 sli-t akart lebeszélték, vegyen 980ti-t ha nem elég. Az sli elég sz@rul is skálázódik, lehet van olyan ritka eset mikor 100%, de ha nem tévedek nagyot átlagban max 30-50 lehet. Ráadásul 2gb-os 960-ak voltak, kijön az árukból egy értelmes 4gb-os 970. Nem értem az embereket persze van aki sli mániás, nekem is van olyan ismerősöm, de nem értem Más kérdés, $ nagyon tré már rég óta, különben meglenne egy 970 értelmes verzió ami most 110k körül van 80-85-ért lazán. Mondjuk pont nemrég esett a $ egy kicsit, de 10-15ft nem sokat hoz, főleg még ha egyáltalán ideér a hatása Az megint más kérdés, hogy nem úgy fejlesztenek ahogy kell, nyilván ezért nem elég már brutál vga se sok játékhoz.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
seniman
veterán
válasz djculture #14513 üzenetére
Jól berágtál a vga gyártókra,valamilyen szinten jogosan.Az év vége felé megjelenő csúcskártyáktól mindenki valami világ megváltó újítást várt,aztán kaptak pár százalék növekedést.Az újracimkézést átnevezést meg inkább nem is említeném.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz djculture #14384 üzenetére
Csomagoknál 20 x 20 x 20 cm-es méretkorlát van PPP-n.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
norbert1998
nagyúr
-
-
Depression
veterán
válasz djculture #14293 üzenetére
Fogadjunk itt már jópáran fel vannak iratkozva a csatornájára.
Egyébként annak ellenére, hogy nem ért a technikához, és szemetet árul, jól csinálja. Sajnos az emberek ugranak a brutális, gyönyörűséges, stb. szavakra.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
snecy20
nagyúr
válasz djculture #14296 üzenetére
Műszakilag lövése sincs semmiről ennek az ürgének. Hablatyol. Mint hogyha mondjuk én feltöltenék bemutatókat aviatikáról, hidrodinamikáról. Mint makkom Jeruzsálemtől.
"Ásálszí 20 bites 8 időpontban Sampling Digital Filter optika van benne" - ez üt rendesen.
-
Simi37
őstag
válasz djculture #14293 üzenetére
Komolyan emiatt jól fogok aludni
Spoiler alert
"Most jelen pillanatban a CD része szól... *kinyílik a CD tálca* ... tévedtem"
XDDe bírnám, ha YT tiltaná 1-2 videóját copyright miatt Szívesen néznem az arcát vagy, hogy hogyan próbál magyarázni a YTnak
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
SUPREME7
addikt
válasz djculture #14120 üzenetére
Én egyszer kb 10 éve ráb@asztam az akkori gépem tetejére egy bazinagyot mert a hátsó ventilátor napok óta kerregett mint az állat, lefagyott és a 80GB-os vinyó újraindításnál szinkronban kezdett kerregni a ventilátorral... Családi fényképekkel volt csak tele kb, bátyám nem tudom mennyit fizetett akkoriban, hogy megmentsék róla az adatokat
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
snecy20
nagyúr
válasz djculture #14016 üzenetére
Nem tudom, lehet hogy nem, de eddig mindig úgy volt hogy egy adott DX generáció megjelenésének idején érdemes volt kihagyni az első versenyzőket és nem rögtön belecsapni a lecsóba, meglátjuk.
-
Chaser
legenda
-
gban
veterán
válasz djculture #13936 üzenetére
Nekem egy 16 és egy 32 gigás Kingston ssd megy évek óta hibátlanul - akkor azt mondod, ezek a 120 gigások már nem annyira jók? Pont most tervezek ilyesmit beszerezni (akár használtan is ).
Vagy nem lehet hogy kevered a méltán híres másik márkával, a Kingstone-nal?
Hasonlóan írják, és ebből is legalább annyi van eladó ram is meg ssd is mint a másikból.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
válasz djculture #13886 üzenetére
Ez éppen olyan dolog mint nekem mai fejjel a CPU tunigolás, sőt egyetlen fillér kiadása erre az értelmetlen virtuális dologra, vagy említhetném, hogy a X89988-at 9383GHz-re húzta fel jóska és mellette pózol ésss ebből még cikket is írnak. Mi értelme van? Neked másnak van értelme, nekem pl egy gyönyörű szép motornak a garázsban ami csöppet kézzelfoghatóbb dolgot(élményt) ad mint egy proci tunig az állott levegős szobában. Egyenesen nevetséges. Tehát kinek mi a "vonala".
Na régen sok dummym volt, most kukázom őket. Van amit az idő vas foga evett meg. Sőt volt olyan időszakom amikor egy telefonból 6db is volt. Ma már egy fillért nem adnék ki ezekre. Max ha ütnek akkor is csak ha már eltörték mindenem.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
seniman
veterán
válasz djculture #13835 üzenetére
Én is már csak ezer éves tagoktól vásárolok,akikkel topikokban összefutok,vagy olyannal,akinek régebbi üzletfelektől van pozitív értékelése.Moderációs és csalós topikot is egyre sűrűbben látogatom.De ilyen használt árak mellett hajlok a hivatalos boltok felé,onnan biztos nem féltégla,meg kézzel faragott SSD jön a csomagban.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
MK VII
veterán
válasz djculture #13694 üzenetére
Teljesen igazad van... Már kicsúsztam a szerkesztési időből, de valóban kicsit agresszívra sikerült a jellemzése az olyan embereknek... A lényeg, hogy valóban csúnya dolog, de azért én nem látom ennyire liberálisan a dolgot... Egy elkeseredett embernek is lehet esze, hogy amire pénzt akar kiadni az egy f@szság...
Szerintem semmivel nem lehet megmagyarázni, hogy miért adnak emberek ismeretlen embereknek olyan dologért pénzt ami még csak nem is kézzelfogható..
Ez nettó butaság...(#13699) lotTóni
Pszichopata, pedofil, anyagyilkos kinézet... Jézusom.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz djculture #13694 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, az a hülye állatja, aki más nyomorából akar hasznot húzni..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
ViZion
félisten
válasz djculture #13594 üzenetére
Legyél kicsit elnézőbb. Te vajon milyen hirdetést adnál fel, törött kézzel, a hányás-hasmenés vírussal fertőzötten épp a WC-n kuksolva, egy telefonról???
Mert nyilván itt ez a tényállás, h szerencsétlen beteg ember hirdet, és melléütött párat. Te meg kigúnyolod...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest