Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz MasterMark #120751 üzenetére
Majd holnap összerakom és megpróbálom beindítani.
Ha a sajátom lenne, már visszavittem volna némi hangos anyázás kiséretében.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Top cat
addikt
válasz MasterMark #120749 üzenetére
Az a procihűtőé.
-
válasz MasterMark #120192 üzenetére
Valamit máshogy csinálsz, az mondjuk más számterek, gyűrűk, stb. Adott tér felett értelmezett műveletek, stb. Van, amiben mondjuk nincs összeadás, vagy szorzás (lehet rosszul emlékszem).
De azok is egzakt szabályok szerint. Nem mondhatod, hogy ez a te matekod. 2+2 mindegyikben 4, csak a műveletek mások, a számok maguk mások.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
opr
nagyúr
válasz MasterMark #120197 üzenetére
Jahogy magát a matematikát változtatjuk meg. Jah, úgy lehet.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz MasterMark #120192 üzenetére
Olyan eszembe jut, hogy valaminek tobb megoldasa is van es mind helyes (masodfoku egyenlet pl), de olyan nem, hogy valami matematikai izebizgentyu, aminek ket olyan megoldasa van, ami mindketto helyes, de ezek igazabol kizarjak egymast.
Ha tudsz ilyet, irj ra valami peldat legyszives.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
cidalain
veterán
válasz MasterMark #120183 üzenetére
&opr
2a egyenlő-e 2*a -val? Csak lustaságból nem írjuk ki a szorzásjelet?
2a egy kifejezés, egy szám, 2*a egy szorzat.
Ha a=4 az eredmény mindkét esetben 8. Eddig nincs vita. Azt gondolom.8 / 2a egyenlő-e 8 / 2 * a -val? a=4
Bezárom a netet. Nem kérem, hogy a matektudásomat becsmérelje bárki, cserébe én sem fogom senkijét.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #120180 üzenetére
Pontosan! Ez a különbség a kettő között.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
BiP
nagyúr
válasz MasterMark #120174 üzenetére
Hát ez az. Én is így tudom. De akkor mégis hogyan jöhet ki Cidalainnek két külön eredmény a 2-féle felírás esetén? Tudtommal sehogy.
Mégis ezt írja:
igazad van, de nem nem úgy tünteted el a zárójelet, hogy megoldod ami benne van.
itt a 2-es egy kiemelés, hogy egyszerűsödjön a kifejezés. azt vissza kell vinni a zárójelbe (2*1 + 2*3), na ekkor már megoldhatom. - itt meg a másikMert ez alapján olyan, mintha egy magasabb rendű szorzásnak venné, hiszen azt végzi el előbb, és csak utána oszt vele.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz MasterMark #120148 üzenetére
Hmmm, megnéztem, tényleg. Mondjuk ezek is 23khuf-ért adnak egy napra egy niro-t, de a többit látva igazából az egy elég jó ár. Pláne, hogy bp-ről indulva azért az bárhova odaér egy töltéssel országon belül.
-
cidalain
veterán
válasz MasterMark #107948 üzenetére
Igen, most kicsit utánaolvastam, és ez így tényleg nem fog menni sehogyan sem erőből. Mivel a TV-m nem android TV, így még egy vanced szerű megoldás sem játszik.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
válasz MasterMark #107814 üzenetére
Volt olyan nVidia-s laposom, ami szintén tudta a megfelelő módokat, de nagyon nem volt jó úgy sem.
@frescho : A nagy részének fogalma sincs, hogy ki hozza a döntéseket, hogyan, miért. Meg hogy hogy működik ez az adódból. (Azaz hogy kéne.)
Kajak mond ilyet, hogy a rossz EÜ-ért a kórházigazgatók felelősekMutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #106535 üzenetére
Fizessen a Google azért, mert az általam kifizetett net kapcsolatot használja reklámozásra!!! Nyúl meg a puska...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Alusky
aktív tag
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Há' nehogymá' a szolgáltató döntse el, hogy nekem fizetnem kell-e a szolgáltatásáért! /s
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
senior tag
válasz MasterMark #106458 üzenetére
Magánszemély eladóként kizárhatod a szavatosságot, de ezt egyértelműen jelezni kell a szerződésben.
No money, no honey.
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #106458 üzenetére
Ez pontosan így van. Bármit is írtok alá, az a jog elidegeníthetetlen, nem lemondható.
Pont az erőszak hatására vagy tudatlanságból aláíratott (nem célzás akar lenni ) szerződések miatt."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #102596 üzenetére
Hát a kb. Nem jár Pesten? Miért? Mit csinál vidéken? - Élek
Én azzal kezdem, hogy ha nem jön érte, akkor Foxpost, MPL, GLS... amit szeretne.Ne felejtsd el, hogy sok alföldi faluban NINCS posta! NINCS automata! A Foxpost, GLS pedig csomagfelvételi díjat kér, amit a kedves vevő nem szeretne kifizetni!
Akkor mi a megoldás? Elárulom, helyben hirdetsz... és helyiek mennek el érte. De ha valakinek nagyon kell, akkor küld érte futárt saját költségén!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #102594 üzenetére
Nem az a fájdalmas, hogy rákérdez. Hanem a reakció, amikor azt mondom márciusban, hogy idén már nem tervezem...
-
blp85
aktív tag
válasz MasterMark #102511 üzenetére
Budapesten lakom, ha kell valami cucc, amit vidéki árul, akkor kifizetem a futárt.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
blp85
aktív tag
válasz MasterMark #102506 üzenetére
A statisztikai adatokkal képben vagyok, de akkor sem értem, hogy miért kellene mindenkinek Budapestre járnia az eladó motyójával.
Mondjuk Budapesten belül én sem viszem sehova, ha kell neki, akkor futár, csomagküldő vagy jöjjön el érte.Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TaaT
nagyúr
-
Csupingo
veterán
válasz MasterMark #99783 üzenetére
Legalább 45 db 10000-es látszik.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #99783 üzenetére
Szóval egy telefonról beszélünk...
-
Syl
nagyúr
válasz MasterMark #99235 üzenetére
Trükközéssel. Utoljára amikor Win10-et telepítettem, akkor ki kellett húznom a hálózati kábelt a gépből, hogy lehetőséget adjon a local account-ra. És úgy tudom, Win11-ben csak valami telepítés közbeni parancssoros bacakodással lehet. De ha az emberfia vesz egy laptopot előtelepített Win10-zel, akkor ott is csak a trükközés van. Előbb létrehozol egy MS accountot, majd utána csinálsz egy localt és törlöd az elsőt.
Szerintem ebből a szempontból a Mac sokkal rugalmasabb. Persze a Linuxnak akkor sem párja> (#99236) fatpingvin
Hitelesítést? Minden normális OS bejelentkezéskor kér hitelesítést.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fatpingvin
addikt
válasz MasterMark #99228 üzenetére
azon is agyaltam...
egyrészt az hogy az applenek én ahol lehet negatív profitot szeretnék előállítani. elvi kérdés.
a hardver jó, de egyrészt rendkívül drága, másrészt amíg össze nem rakják a Thunderbolt supportot addig nagyon erősen lehatárolt valami, gyakorlatilag bővíthetetlen. amire való az én szememben (Asahi futtatása) arra természetesen jó de nem áltatom magam, ez a szoftver még egy eléggé kiforratlan valami, gyakorlatilag a proci+ram számoltatáson kívül nagyon sok egyébre egyelőre még nem érdemes használni, bár a GPU driver is már készül.
azt meg nem tudom hogy ha neadjisten gariztatni kéne akkor azt hogy lehet megoldani úgy hogy a szerviz garantáltan ne csessze szét a működő installt.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
kenwood
veterán
válasz MasterMark #90129 üzenetére
Tiltva biztos nem vagyok. Par honapos reg,nem volt meg semmi interakcio koztunk.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
opr
nagyúr
válasz MasterMark #82209 üzenetére
Mit, hat mit? Hat a konyv cimet nyilvan, hogy "Zalaszentgrót"!
-
Saccco
nagyúr
válasz MasterMark #82209 üzenetére
Jászkara...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
berek21
őstag
válasz MasterMark #81904 üzenetére
Lancia Delta III eladó!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #81904 üzenetére
A kép már alapból no komment, a fordított magánhangzó ékezeteket már meg sem említem.
Live-Die-Respawn
-
mpo
veterán
-
őstag
válasz MasterMark #81854 üzenetére
Valszeg a kártyára volt rárakva először, csak mikor a srác szétszedte az összes a hűtőre tapadt, mivel a fólia miatt a vga-ra nem tudott
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
válasz MasterMark #81570 üzenetére
Azt írta oda.
@TeeBee73 : Fogj egy USB TV tunert, és lesz kép... A CRT ugyan korhű, de drága
Amúgy CRT VGA monitorral a C64 elég macera lesz.
@PHM : 1000/db-ért adtam el asszony Flatron 720b-it pár éve[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz MasterMark #81570 üzenetére
Szeretett. Meg rendkivul alaposan ki van tesztelve. Ennek azert van felara keremszepen.
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #80087 üzenetére
Előre befizette a Postának a pénzt? Kis optimista...
-
Cs1csó
félisten
válasz MasterMark #77203 üzenetére
Kuka. Felújítani vagy újraépíteni akkor lenne érdemes ha valami drága, régi, értékes fotel lenne, ezek nem azok.
-
mpo
veterán
válasz MasterMark #77208 üzenetére
Ezért szoktam javasolni, az egybeírást, mert ha úgy nem jó, akkor aláhúzza.
Nem mindegy, hogy gyerek orvos vagy gyerekorvos, utána néztem vagy utánanéztem.Ha érted, akkor már elavult.
-
Syl
nagyúr
válasz MasterMark #77208 üzenetére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
kenwood
veterán
válasz MasterMark #77178 üzenetére
az ar nem is ter el nagyban a piacitol,de a megjegyzest nem siekrult ertelmeznem.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
_drk
addikt
válasz MasterMark #77144 üzenetére
40db, külön nettó, bruttó tehát boltként Facebook marketpalace-en hirdetve, ami már érdekes....
A pár darabos az érthető, de 40dbot magán szémely max a rigből vesz ki.
Amugy először azt hittem bontják a bányát. -
koko52
nagyúr
válasz MasterMark #77144 üzenetére
Mert a boltba nem kerül ki, hanem kéz alatt megy. Ez lehet épp egy alzás, aquas vagy iponos dolgozó. A garancia ugye kétséges és szürke importos, tehát a gyártóra sem számíthatsz.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
TeeBee73
veterán
válasz MasterMark #77103 üzenetére
Lehet, csak a gumit hirdeti, felnivel.
'szomsetudja'.Spartan:
Egy ilyen tükör fordítás ebben a topiban meg sem kottyan:MOD: mpo:
Ismertem, igaz, a harmadik kérdés így szólt:
"-Magának mi baja?!
-Baja? Szülő városom."[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #77103 üzenetére
Lehet nem tudja mit jelent rajta a 185/55 R 15 H? Vagy azt mit jelent a kerék?
-
mpo
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz MasterMark #77089 üzenetére
A hivatalba..
Az ilyen videók sorba nézése után csökken az IQ-m.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz MasterMark #76972 üzenetére
Mostanában szokás hogy bizonyos ismert és közepesen elismert személyek nevében, vélhetően adathalász és hasonló dologra indítanak ilyen " nyeremény " játékot.
Volt már Mága Zoltán, Orbán Viktor is a " játékban ".
Természetesen ezek mind átverések.
Mondjuk aki megosztotta, lehet hogy nem szándékosan csinálta.
-
koko52
nagyúr
válasz MasterMark #76972 üzenetére
Arról hogy szerez neked papír 200-ast.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
válasz MasterMark #76451 üzenetére
Árat is alig látsz, és leírást is.
Ha van, nem olvassák elMutogatni való hater díszpinty
-
mpo
veterán
válasz MasterMark #76437 üzenetére
Akkor csak egy helyes magatartás marad.
Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz MasterMark #76432 üzenetére
"A védőoltás a COVID-19 betegség kialakulása ellen véd, a koronavírussal való megfertőződés ellen viszont nem ( [link] ). Vagyis az, aki megszerezte a védettséget, elkaphatja ugyan a SARS-CoV-2 vírust, de tüneteket nem tapasztal majd. A kutatók azt viszont még nem tudják, hogy a kifejlesztett ellenszer megakadályozza-e mások megfertőződését, vagyis a fertőzés átadásának veszélye továbbra is fennáll. "
Innen vettem át:
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
Lord Myn
senior tag
válasz MasterMark #58269 üzenetére
Abból a szempontból megérdemli, hogy "hosszú távra" (szóval nem az árát b*sztattam); a mostani gamerkedéshez is kell már legalább egy 6-magos/8-szálas proci, 16GB RAM és 6GB VRAM-os kártya.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #58276 üzenetére
"valaki csinaljon valamit!"
Mondjuk szilvasbuktat, mert azt szeretem.
Live-Die-Respawn
-
Astroboy
őstag
válasz MasterMark #58276 üzenetére
"Nem indul az IC7-em, valaki csinaljon valamit!"
...
Biztos túlhevült miután megállt rajta a mókuskerék. -
koko52
nagyúr
válasz MasterMark #58274 üzenetére
Az igaz, de sok minden nem megy már rajtuk.
-
koko52
nagyúr
ATI? Mikor is szűnt meg illetve lett AMD?
-
tonyrulez
őstag
1060 Ti az letezik, de sztem csak 6 GB verzioban.
Hát én még nem hallottam róla. 1060-ból van 3 és 6GB-os verzió, de nincs megkülönböztetve. Sőt van 8000 és 9000MHz memóriával, na ez sincs megkülönböztetve.4 8 15 16 23 42
-
koko52
nagyúr
1660 ti létezik.
-
koko52
nagyúr
válasz MasterMark #57983 üzenetére
Egyébként nekem kimondottan nem tetszik a hangfal [link]
Szerk: megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz MasterMark #57465 üzenetére
Amikor linkeltem, akkor nem volt benne akció valaki szerint, most meg mégis van. Csak a nagy Philips és Alza kuponozásban elfelejtették.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
koko52
nagyúr
válasz MasterMark #57461 üzenetére
Az tuti. Kuponozás előtt csak rákerestem és elég egyértelmű volt minden. Utána néztem, kb 100 hsz még volt kb ugyan azokra a kérdésekre."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Chaser
legenda
válasz MasterMark #57457 üzenetére
persze, de úgy rémlik régen fel kellett vennem listába ha valaki írni akart, de lehet nem jól rémlik, 1-2 ismerős van akivel nagy ritkán írkálunk ha épp pofázni nem tudunk
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Trailblazer
veterán
válasz MasterMark #57353 üzenetére
Ennyiből micsoda bitang pc-t össze lehet válogatni!
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
koko52
nagyúr
Hülyeségért nem kell messze menni, nagy boltok is nyomják: [link]
-
koko52
nagyúr
Elösször csak azt hittem elírták, de lejjebb ott vannak a társai is hasonló árazással. És még értékelték is milyen jó vétel volt. (bár ez szerintem kamu)"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Gyuri27
félisten
válasz MasterMark #57298 üzenetére
Az már manapság nincs. Hogy ezért meg azért a posztért x-y-z topikban x-y-z modi.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
emailt h erőszak vagy fenyegetés tiltott a ph-n ( :
megfognám szívesen a kedves moderátor úr kezét, h battyogjunk be egy ügyész úrhoz, mit mond az ő csodálatos kitalálmányára
sok dolog van amit mindenki tud, de senki nem tud bizonyítani ( :
édsanyám' meg nem hülye gyereket szült, h nyilvános fórumon azt mondjam szétcsapom valaki fejét, nem is mondtam semmi ilyet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
galoslac
tag
Én nem kaptam legutóbb, csak nem tudtam írni a topikba.
Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
galoslac
tag
válasz MasterMark #57274 üzenetére
Ha lúd legyen kövér, melyik modi rakta ki?
Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
sh4d0w
félisten
-
válasz MasterMark #57204 üzenetére
Alapvető kulturáltság lenne, hogy ha szólnak az emberhez, akkor válszol...
-
törölt tag
válasz MasterMark #57204 üzenetére
Volt olyan, hogy jófogáson 20 ezer forintos terméket akartam megvenni + 2.000 kb. a szállítás. Írtam, semmi válasz. Láttam, hogy olvasta, majd 1 nappal később írt, hogy csak személyes átvétel lehetséges. Nem sokkal később 17.000-re át lett írva az ára, és háztól-háziggal már valaki meg is rendelte. Kemény volt az is. Írtam is neki egy szép sértő üzenetet egy másik hirdetésénél. Persze jött a: "személyesen esélyed nem lenne" duma.
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #57032 üzenetére
Nem, a hirdetésben van egy elírás, nem Ft hanem VEF (venezuelai bolivar) a pénznem.
A 6000 Ft az valójában 6000 VEF vagyis kb. 200 Ft
Szerintem..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
gozso
őstag
válasz MasterMark #57019 üzenetére
azt hiszem, javítottam amit kell
(nem szabad értekezlet közben hirdetést feladnom.. )
gban: mit kezdjek 30 postával? a faluban csak egy van
MasterMark: ha akarod, pü-ben megírom miért nem volt húzva
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #57014 üzenetére
Ja meg az se ártana hogy jön ki a 16 GB 4x4 vagy 2x8. Mondjuk legjobb lenne megadni a pontos típusát akkor abból minden kiderülne.
Switch Tax
-
elder troll
őstag
válasz MasterMark #56751 üzenetére
Ezen pörög a bb topik, de vigyázz vele, mert függőséget okoz. Amikor egy 500 forintos rca kábel ingyen szállításáért rendelsz egy aegis 2x8-as ramot és 1,2l tusfürdőt, akkor már vannak gondok
(#56753) csicso82
Valamivel fel kellett turbózni 25000-re az ingyen szállítás miatt, az rca kábel s.o.s. volt, és van szépségápolás kupon is. Aztán a tusfürdőre épp nem működött, de hajnal kettőkor már kezte ledobni az agyam helye az ékszíjat, úgyhogy az x éve megszokott fajtából raktam mellé 3 db 400 ml-est. Tényleg veszélyes ez a kupon mizéria.[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #56714 üzenetére
Közben meg olyanokat, amiket meg is lehetne javítani, nem találsz, mert az olcsóbbját meg kidobálják... Eh
Amire én ezt a "nem zavaró"-t írnám, az a régi 19-es 4:3-asom lenne, amibe pár naposan beleküldtem egy csípőfogót, és maradt rajta egy 2mm-es kráter. Az tényleg olyan, hogy figyelni kell, hogy észrevedd. De bármi ennél nagyobb, az már hol tökéletes...
Én Dell P2314-re pályázok, de majd ecce'
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz MasterMark #56722 üzenetére
Ár szerint sorban vannak elvileg a 22,5"-24" ips, flicker free monitorok.
ONLINEFIZETES kuponnal ingyen házhoz vagy akárhova szállítják.
Raksz mellé egy 190 forintos utp kábelt, és használod a 1UN3EFB2 kupont. (-4000)
Raksz mellé egy 990 forintos füldugót, és használod a 3WR92AFB kupont. (-3000)
Végeredményként 30000 forint alatt házhoz szállítanak egy ilyen monitort. 35000 "kezdőár" felett működik a 2 kuponos módszer.
Ha 75hz freesync monitort szeretnél DP bemenettel, akkor ez megáll 33170 forintba ugyanezzel a módszerrel.
Itt van egy kis segédlet, a sallangokat cserélheted kategórián belül, ha esetleg valami értelmesebbre lenne szükséged.
Ezzel elkerülheted a lidércekkel való küzdelmet, és akkor nem kapsz hülyét az aprótól
Szerk.: azért rendelés előtt rákérdeznék a monitoros témában, hogy a kinézett ajánlott-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
válasz MasterMark #56727 üzenetére
Az nem volt rossz annyiért.
Ilyet használunk párban mi is melóban.Postázást nem vállalok.
-
gban
veterán
válasz MasterMark #56725 üzenetére
Annyiért szerintem kapsz simán.
Van fent pl. egy Lenovo ThinkVision LT2452p 29-ért, számlával, garral, LG 2482 20-ért csak, igaz ez 1920 x 1080, nem tudom ez mennyire probléma, Samsung SyncMaster 245B 25-ért, stb.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Gyuri27
félisten
válasz MasterMark #56722 üzenetére
Azért ennél a felbontásnál csúnyán 50 fölött kezdődnek a monitorok. A 25k-s ár így elég bizakodó.
Ha sima full hd kell + dp + az oldalán minimális "keret" az 35k-tól van. Akkor nem értem mit bóklászol az aprón. És ezekre van 2-3 év gari.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Trailblazer
veterán
válasz MasterMark #56717 üzenetére
Inkább lottózz, nagyobb az esély.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Gyuri27
félisten
válasz MasterMark #56717 üzenetére
Azt értem, de gondolom a jók közt se találtál olcsót. Különben nem lennél itt.
Ergo marad a bolt.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
shteer
titán
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz MasterMark #40636 üzenetére
Kivéve ha olyan graf motorral találkozol, ami vRAM alapján skálázza a textúrákat és megnyeklik a GPU a nagyobb terhelés miatt..van rá példa. Szóval párban jár azért a GPU a RAMmal, ha nem optimális az egyensúly, nyígás lesz a vége..
-
seniman
veterán
válasz MasterMark #40636 üzenetére
"64 bites buszon is jobb a 8 giga mint a 4 giga."
Eladáskor igen,főleg ha valami tudatlan laikust fogsz ki.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Astroboy
őstag
válasz MasterMark #40634 üzenetére
Ez a ramból sosem elég azért erősen memóriabusz sávszél függő kijelentés.
B@tyh@tom a nyóc gigát, ha 64 bites a cucc, vagy tévedek? -
Chaser
legenda
válasz MasterMark #40544 üzenetére
megtévesztésnek nevezik ezt
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
customer114
őstag
válasz MasterMark #39907 üzenetére
Nem linkelhetünk a PH-nak arany tojást tojó apróról, mert lehúzzuk a negatív véleményünkkel.
-
cbmfan
őstag
válasz MasterMark #39907 üzenetére
haver, inkább ne rázogasd a pofonfát...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
gozso
őstag
-
Laraxior
titán
válasz MasterMark #28748 üzenetére
Az alaplap? Én inkább fehérnek mondanám, a ramot meg pláne
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
MK VII
veterán
válasz MasterMark #27615 üzenetére
Ha jól tudom, Németországban a rendszámot személyre adják, tehát, hogy xy valakié.. Megveszel egy rendszámot és azt mindig viheted tovább a következő kocsidra.. Kint a kocsik rendszám nélkül cserélnek gazdát. Utána kell a rendszámodat a hivatalban az új kocsihoz beregisztráltatni.
Kintről elég csak egy adásvételi és itthon azt csinálsz a kocsival amit akarsz.. Vagy bontod, vagy forgalomba helyezed, vagy tyúkokat nevelsz benne..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #27615 üzenetére
Németeknél nem tudom hogyan van, de itthon nem igazán, mert kivonáshoz kell a rendszám is, jól megszívja aki megvenné úgy.
Nálam azonnal kiesik az ablakpárkány tartalma és a tény miatt, hogy arra lusta lemenjen lefotózni az autót. Egy ilyen ember mit művelhet a kocsijában...
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz MasterMark #25768 üzenetére
Újraindításnál kilövi a tollat? WTF?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
szaszyka
senior tag
válasz MasterMark #25768 üzenetére
Nézd meg a további hirdetései között a P8 little-t is
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
seniman
veterán
válasz MasterMark #23817 üzenetére
Az aquacomputer passzív heatsinket,meg vizesblokkot árul az övéihez.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest