Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz norbert1998 #98475 üzenetére
Abból, hogy még Zanussi-Lehel, sejthető, hogy nem mai darab.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Top cat
addikt
válasz norbert1998 #98475 üzenetére
A Zanussi sok mindent gyárt. Lehet hűtőszekrény, gáztűzhely, mosógép, ....
-
Trailblazer
veterán
válasz norbert1998 #97548 üzenetére
Eladó, nem? Vevőt írtál.
-
KROK640
nagyúr
válasz norbert1998 #87900 üzenetére
Vajon az eredeti tulaj törött fogai is járnak mellé?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Chaser
legenda
válasz norbert1998 #87975 üzenetére
de ezek soha nem hibásodnak meg ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fatpingvin
addikt
válasz norbert1998 #87968 üzenetére
az egyik cimborám ezt a szürrealitásig képes tolni:
dizslugyuj
kellet pár perc mire rájöttem mi a bánatról beszélA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
TaaT
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz norbert1998 #87943 üzenetére
de azért nem a futár a hibás
felhívlak, kinyomsz/nem veszed fel, hát én sem törném magam...( :szerk:
Top cat
nem nagy karrier lenne
évente 1-2x el tudná játszani, aztán gyanúsan sok lenne a bejelentés eltűnt csomagokról[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz norbert1998 #87943 üzenetére
Kínai csomag. Amikor jön, akkkor jön.
Nemtom felétek hogy van, nálunk a kínait (ali, banggood, stb) a posta hozza. A levelesnek megvan a szokásos ideje, hogy mikor van itt, a csomagos meg ahogy esik. De hagy értesítőt, hanincs kedve dolgozninem vagyunk otthon.
A futárcég meg küld emailt és sms-t hogy ma kézbesítés lesz (esetleg előtte is, hogy feladták, és ekkor meg akkor várható)"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Chaser
legenda
válasz norbert1998 #87939 üzenetére
a tanulság:
ha futárt vársz vedd fela telefont ( :
nálam nemrég csomagnál semmit nem kellett aláírni, kezembe nyomta oszt' ment_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BiP
nagyúr
Hogy a futárt mentsem:
Két autó áll a másik utcába nyíló felhajtón - ez nem tudom mennyire látszik onnan, ahonnan a futár jött? Látszik-e, hogy az hozzátok tartozik?Csengőt se próbálta megnyomni, odajött, visszament, ennyi. - ok, ez alól nem menti fel semmi.
De 10perc alatt nem történt semmi látványos, hogy éltek-e, nincs neki erre több ideje, menni kell a következő címre.Csomagot meg a kerítésre rakta. - nem túl elegáns, de legalább megkaptátok.
Mondjuk ilyenkor érdemes lenne neki tényleg becsengetni, mert ha otthon van a címzett, akkor legalább hamar leveszi onnan, nem egész nap ott vár a csomag, mire észreveszi a tulaj, hogy jött valamije (vagy míg valaki ellopja) -
koby11h
őstag
Ha köcsög lennék, ilyenkor elraknám a csomagot és megreklamálnám, hogy nem láttam a futárt sem, nem hogy hozott volna valamit...
Azt hogyan magyarázná ki?"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Chaser
legenda
ez fb vagy mi?
nehogy az illetékesek akarják megvenniBiP
a kotsogok' ( :
valami rémlett, de mikor sokat utaltam korlátlan utalásos csomagban voltam
mióta nem, legtöbbször a havi kettő ingyenest sem használom ki, szóval e téren nem vagyok képbenmoon73
így meg főleg küldd vissza, még csapágy sem volt benneszerk:
nekem is befutott a mail tőlük
na ez a jó support, csak eszembe jutnak és tolják az infot ( :
múltkor voltam benn, valami digitális aláírást is csináltunk, azt nem tudom mire jó :d[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
ó igen közokirat-hamisítás...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
szebe
addikt
válasz norbert1998 #87904 üzenetére
Június 30-ig
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Trailblazer
veterán
Ez már csak töredék árat ér.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól lement az ára, anno nálunk ilyen 25-30k-ért árulták és vették is népek.
Live-Die-Respawn
-
Ciccuka
veterán
-
törölt tag
válasz norbert1998 #87565 üzenetére
volt kolléga... üvegelve tolatott ki mindig az udvarból, "szépen" csúsztatva. Tegyük hozzá, hogy mindegy volt hogy diesel clio vagy master... az utóbbi 1-esben akkor sem fulladt volna le, ha leugrassz a kuplungról alapjáraton. Sosem derült ki miért csinálja, mert előrefelé ment neki rendesen az indulás
-
válasz norbert1998 #87565 üzenetére
Áh, elég hülyét fogok így is, szóval inkább várok egy értelmes arcot Hirdetés elfér, az érdeklődőkön meg itt röhögünk addig.
Amúgy ezek a sebváltó-negatívak pont olyanok, mint az ingyen kéne topicban a userek
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz norbert1998 #87563 üzenetére
Fasza
De ezt is jobb elkerülni, hogy visszaküldéssel kelljen szívni.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz norbert1998 #86818 üzenetére
Na de hogy nem voltatok képesek elárulni, hogy hány éves...
Live-Die-Respawn
-
Nem vagy gondolatolvasó? Micsoda dolog!
-
Chaser
legenda
az érdeklődő keverte a felnit a felni+gumi párossal vagy csak a gumival, az eladó pedig próbálta neki kifejteni a különbséget
de azt nem tudtuk meg, hogy hány éves az a felni..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Syl
nagyúr
válasz norbert1998 #84481 üzenetére
> van olyan pláza, ahol el tudod tölteni a több órát unalom nélkül
Nálam ez kizárt! Semmi olyat nem tudnak mutatni, ami hatására pár órát ellennék.
(#84473) KROK640
> 5-30 percet állok sorba
A tavalyi március 14. Auchan vásárlást kivéve az eszemet nem tudom mikor álltam utoljára sorban 10 percnél tovább...[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz norbert1998 #84481 üzenetére
Csajtól is függ
@szebe : Erre mondom, hogy a vásárlás ünnepe :S
[ Szerkesztve ]
-
válasz norbert1998 #84466 üzenetére
Halálnaksekéne
@opr @KROK640 :
Nekem is mondja ismerős csaj, hogy utál vásárolni, mondom mi van, add csak apád számát, elveszlek"(mellesleg egy kinti magyar szervezte nekik a melókat - a fizetést is neki kellett volna adnia) "
Itt lett elrontva Törökhöz, magyarhoz nem érdemes@Krisztianby : Miért kéne Karira valami nagyot adni? Kapsz egy jó sört, vagy valami hasonlót, el van intézve. Nem érdemes azon méricskélni, hogy ki vett nagyobbat
-
Syl
nagyúr
válasz norbert1998 #84464 üzenetére
Mivanmivan? Utazzak ki Bécsbe egy sz*ros plázába, amikor a közelben lévőket is kerülöm?!
-
válasz norbert1998 #84464 üzenetére
Labirintus? Dugó?
Tényleg max. a nőket nézegetem, meg asszonyt cukkolom, hogy olyan ruhaboltba menjünk, ahol az eladók jól néznek kiMutogatni való hater díszpinty
-
válasz norbert1998 #84456 üzenetére
Nekem most a szokásos "kisfalubanlakom csakutánvéttelvennémmeg nincsbankkártyám" vevő volt. Mivel kis faluban lakik, nincs bankszámlája, nem tud bemenni bankba, hogy befizessen számlára, ismerőse se jár városba, és nincs bankszámlája se senkinek...
De tutira átveszi az utánvétes csomagot Én meg már nem hiszem el, hogy átveszik.Mutogatni való hater díszpinty
-
megott
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz norbert1998 #79781 üzenetére
Pedig ez elvileg limitalt, mas kerdes h valami 1 milliot csinaltak talan belole.
Egyebkent nekunk (vagyis nagyanyamnak) volt 8-10 darab ezust 200as ermeje, azokat valamk 2-3 ezer Ft-ert adtak el.
Live-Die-Respawn
-
Atomantiii
addikt
-
mpo
veterán
-
gban
veterán
Én adok neked 10%-os ár alatt, 200 Ft-ért 100 Ft-ost.
Annyit amennyit akarsz.Postázást nem vállalok.
-
DJGABI
addikt
-
válasz norbert1998 #78605 üzenetére
Már nincs fent a videó. Amúgy én követtem tavaJ augusztusig.
-
opr
nagyúr
válasz norbert1998 #78605 üzenetére
Rossz a link.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Chaser
legenda
válasz norbert1998 #74621 üzenetére
de legalább erre tudnak hivatkozni, hogy másoknál az a sz@r csak annyi
ez az egyik kedvencem
csak nem értem akkor mért nem a másoktól akarják ezek az emberkék megvenni a sz@rt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #74621 üzenetére
Ha 4 hete nincs belépve, akkor 2 nap múlva magától archiválódik a hirdetés
De az is lehet, hogy 1 nap alatt eladta a cuccot, aztán
b@$ztaelfeletette törölni a hirdetést. -
koko52
nagyúr
válasz norbert1998 #73647 üzenetére
Most nem találom, egy Mofém csaptelep: -senki ne vegyen ilyet! Rossz méretet rendeltem, használhatatlan!"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
KROK640
nagyúr
válasz norbert1998 #73470 üzenetére
Vajon mit takar a "tutira alakítva" rész?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #73389 üzenetére
Azért ha már frissen jött a mosóból, letörölhette volna/megvárhatta volna, hogy megszárad.
Oké, hogy szebb, ha tiszta, de bennem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyire retkes lehet alapból, amikor épp nem eladási képeket csinál a kocsiról.
-
addikt
válasz norbert1998 #73389 üzenetére
Telefon kijelzőjéről kép
A többi kép az ok, de ezt úgy hogy gondolta, lehet lusta volt csinálni akkor a belsejéről képet, ez meg ott volt a telóján háttérnek... -
kenwood
veterán
válasz norbert1998 #73141 üzenetére
Nagyon sokaig idegesitettek ezek az 1 forintos hirdetesek. Tavaly csinaltam egy jo vasart,es rajottem a megoldasra.
Ha 20kt er a cucc,akkor nem megkerdezed tole,hogy megis mennyi az 1 forint,hanem beirsz 12-15kt. Ha rabolint,csinaltal egy jo uzletet,ha barmi mast reagal, akkor egyszeruen csak ignoralod az embert.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #73141 üzenetére
Ja értem. Valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ha ilyen drága, akkor miért pazarolja rá az időt. De így akkor érthető, hogy került kapcsolatba vele.
-
kenwood
veterán
válasz norbert1998 #73135 üzenetére
Ezeknek az oreg tvknek a nagyresze sima 50 hertzes belepo,also kozepkategorias modell.
A nagyobb 100 hertzeseket gyorsan elviszik, ha 100k alatt van az aruk.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #73135 üzenetére
Ilyenkor viszont felmerül: haver miért nem a patika telefont veszi meg, és bontja meg azért a 2 alkatrészért, miért vesződik a 2-3x-os áras eladóval egyáltalán?
Vagy mégsem kapni olcsón telót? vagy ha a szereléshez nem ért? Mert akkor valamilyen módon azt előbb-utóbb meg kell fizetnie. (nyilván nem 3x-os áron persze). -
Ciccuka
veterán
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #72668 üzenetére
És még igazgyöngy is van benne. Figyeltek a részletekre is
-
Depression
veterán
De a padlóra rakva fényképezte? Ki venné már azt a szájába, ha már ki van szúrva?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Cs1csó
félisten
khmmm.... kagyló..... stimmel.
-
Csupingo
veterán
válasz norbert1998 #72516 üzenetére
Ahha! Import csempészárú, jól elrejtve. Mondtam én hogy bármi lehet, mert a kép nem túl egyértelmű. Annyira arra koncentráltam, hogy a szokásos minőségi feliratot most nem is próbáltam lefordítani.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
válasz norbert1998 #72461 üzenetére
De ha tudná, hogy tök feleslegesen írt oda...
-
-
balinlin
senior tag
válasz norbert1998 #72310 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz norbert1998 #72226 üzenetére
ott is az egykori hvg-s cikk
"snsv leptop" ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
olle
senior tag
válasz norbert1998 #72191 üzenetére
Fogadok csont nélkül elsőre megkapta a jogsit. Másolni meg ez sem tud.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Migráns
tag
válasz norbert1998 #72191 üzenetére
Nincs itt semmi látnivaló, ez így teljesen egyértelmű és példaértékű.
" Eladó egy kocsi, mely gané! "Ilyen egy korrekt, becsületes eladó hirdetése.
-
válasz norbert1998 #72187 üzenetére
Ez az egy jó az elektronikai, és nem gamer számítógépalkatrészek eladásában is Lidércek nem foglalkoznak ilyesmivel, van néhány 90-es évekből ragadt vevő, de a többség normális
Wifi antennát, SMA aljzatot adtam el mostanában, hibás routerből bontva, mindegyiket 0-1 nap alatt vitték
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz norbert1998 #71915 üzenetére
Igen is meg nem is
Az elmúlt pár évet leszámítva mikor összeraktam retró gépnek athlon xp3200+-t és socket 939 AMD FX-60-as masinát, talán egy K6-2-es gépem volt 90-es években.
Utána nekem p2'p3- p4 volt, ami a p4-nél így utólag ráébredve már szarabb volt jóval. A ryzen eufóriáról lemaradtam, akkor s1366 6/12c ment és most jó ideje s2011 6/12c procival tengődök, ami 50k volt (e5-16xx v2 lockmentes+asus rampage IV gene+16G ddr3-2400), és húzva simán tudja a ryzen5 2xxxx-3xxx szintet.
Az ennyiből nem állt volna meg se újban se használtban.
Most kezdek agyalni hogy kellene valami jobb, újabb.
De az am4 foglalat már szerintem lassan kifut, lga1200 talán még kap új szériát, ezért lehet egyelőre egy i3-10100-ba vagy i5-10400-ba fektetnék, hisz bőven elég arra amire használom (kis játék, netezés)Ennek ellenére örülök az AMD-nek, hisz az Intelt 2x is seggbe rúgta kicsit, mikor elkényelmesedett.
Egyszer 2005 körül a 2 magos Athlon64-el (s939 athlon x2 4800+ ddr1) , akkor Intel meglépte a p4 kazánok utáni core architektúrát, és most a ryzen is kellett, hogy kilépjen abból a langyos fosból, ami az 5. 6. 7. Generációs procik idején követett el. 0 fejlődés volt, majdhogynem visszalépés a 4. Gen után. Aztán összekapta magát, az új 10. Gen igen jóra sikerült, és látszik azért a 8-9-10-nél a fejlődés, főleg i3 i5 kategóriában.[ Szerkesztve ]
-
válasz norbert1998 #71915 üzenetére
Meg Intelnél ott van, hogy S/M patchekkel, vagy anélkül? Mert azért ne felejtsük el, hogy az Intel azért volt gyorsabb sokáig, mert slendrián módon volt összerakva az elágazásbecslő
-
envagyok
veterán
válasz norbert1998 #71909 üzenetére
Lehet röhögni, de egy 10. Genes 4 mag 8 szálas i3 bőven erősebb egy i7-7700-nál is.
Mindegyik 4 mag 8szál, ráadásul szálanként azért jobb az ipc-je, mint egy ryzen 5 1-2-3xxx-nek.
Szóval ha nem cinebench pontszámot nézegetsz, hanem böngészésre, játékra (ami nem támogat 6 szálnál többet) jobb mint egy ryzen 5, sőt ryzen 7.
De hátrányát nem fogod látni.
Csináltatunk egy vaktesztet (általános használat/játék)
Ha megmondod 10-ből 10x, hogy melyik konfigot használod csalás nélkül, akkor megkapod ingyen.
Ha egyszer tévedsz, te veszed meg nekem :) -
válasz norbert1998 #71603 üzenetére
Fasza :S
Gondolom ott sem jó az emberanyag...@ham:
-
Top cat
addikt
válasz norbert1998 #71587 üzenetére
Már levették. Van képernyőmentés?
-
Csupingo
veterán
Nahh, erről van szó. Ez tényleg lakásban tartott.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Astroboy
őstag
Családi gyorsasági / Familinindzsa
-
mpo
veterán
válasz norbert1998 #71416 üzenetére
Tetszett a Karen definíciója.
Mi a Karen magyar neve? HP?Ha érted, akkor már elavult.
-
envagyok
veterán
válasz norbert1998 #71416 üzenetére
A 4. Genes procik igp-je elég durvára sikerült.
Nem hittem el , kipróbáltam, tényleg tud a gta v hd-ben 40-50fps-t.
Igazi gamer cucc. -
Astroboy
őstag
válasz norbert1998 #71013 üzenetére
Viccelsz? Két lábon járó unikum a csávó.
Ő a hifik orákulumja, minden műszaki cikk ismerője, az energájzerek istene. -
koko52
nagyúr
válasz norbert1998 #70793 üzenetére
Attól még rálehet írni, hogy megvan-e még.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #70376 üzenetére
Becsülendő. Régebben volt nagy divat így kalákában építeni családi házat.
Viszont nem mindenkinek dolgozik az apja építőiparban, sok szaki rokonnal/ismerőssel, így azért ez a módszer nem mindenkinek megoldható.sh4d0w: Milyen roncsderbi? Teljesen jó az. jóálapotba, nemlopot, szeretett, muködést nem fojásolya be.
-
Astroboy
őstag
válasz norbert1998 #70363 üzenetére
Legalább maszk van rajta.
-
envagyok
veterán
válasz norbert1998 #70284 üzenetére
Alaplap szerelő létére teszteletlennek hirdette a lapot
Olyan kamu dumával, hogy nincs bele memóriája videókártyája, de "szépen indul a lap, pörögnek a ventilátorok" Ami ordas kamu volt.
Üzenetben világosan leírtam, hogy engen csak akkor érdekel, ha működik, különben fel se adja.
Persze rossz volt, hátul akkora karccal, mintha késsel próbálták volna átvágni.
Az eladót sz átverés miatt jelentettem, vissza nem vette, de meg lett neki írva hogy ilyet még egyszer ne. Azóta írja a hibásra, hogy hibás, nézd meg a mostani hirdetéseit.@hcl az eladást jelentettem, a tripla reget nem.
-
válasz norbert1998 #70250 üzenetére
Neked ez még új?
Bár lehet, hogy a tap az valami más, csak neked nem mondta@Popes : Érthető. Azt szeretné, hogy az eladó hívja fel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbert1998 #70254 üzenetére
Mármint mi. Tudom, hogy tudod, hogy tudom. Az ásványvízre visszatérve pedig tudod jól, hogy nem bírja a gyomrunk a szénsavasat, úgyhogy ha legközelebb is szénsavast veszel amikor nem figyelek oda, akkor újra le fogom rúgni a lépcsőn, aztán majd mehetünk másikért, a sok hülye meg majd nézeget minket a boltban, hogy miért is beszélünk magunkban, pedig csak egymással beszélgetünk éppen.
-
Syl
nagyúr
válasz norbert1998 #70254 üzenetére
Nem hogy a PH szabályzat tiltja a dupla reget? Vagy az a tudathasadásosokra nem vonatkozik?
-
törölt tag
válasz norbert1998 #70252 üzenetére
Hát ez az. Velünk is sokszor megesik az ilyen, szóval mi pontosan tudjuk, hogy miről is beszéltek.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #70250 üzenetére
Azt mondják jobb félni, mint megijedni.
Egyébként nem lehetséges, hogy a kérdező is te magad vagy, csak még nem tudod, hogy két éned van? És hidd el, ez még nem is lenne olyan nagy baj, sokan vannak ezzel így.
A legdurvább majd az lesz, amikor megérkezik hozzád az a csomag, amit a tényleges vevőnek küldtél el... (Aki szintén saját magad vagy.) -
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #70211 üzenetére
Mer mondjuk ha én kérdezném nem ide irogatnál. Hanem vadul hivogatnád a postát. Csak hát az a srác nem az a srác. De azérz megpróbâlta mert azt hitta ö az a srác.
Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
Sokan még a hirdetők közül sem tudják, hogy mi az a jegelés.
Vannak, akik folyamatosan up-olgatják a jegelt hirdetésüket is (nem a fizetett hirdetések automata up-járól beszélek).
De állítólag vannak, akik egyenesen azért jegelik le a hirdetésüket, hátha úgy hamarabb elviszik tőlük a hirdetett terméket. Ez mondjuk számomra annyira felfoghatatlanul meredek dolog, hogy ha nem olvastam volna, el se hittem volna, hogy ilyen létezik. Amit jegelnek, az azt jelenti, hogy már nem elérhető a "nagyközönség" számára, tehát már nincs. Ami nincs, azt miért akarná bárki is megvenni? (Vagy tényleg ennyire kifordult volna már magából ez a világ, és ennyire fordítva működik már minden?) -
BiP
nagyúr
Sose lehet tudni.
Itt a topikban szerintem sokan tudnának mesélni arról, hogy jegelt cucc vissza lett mondva, (meggondolta magát, nem jelentkezett, stb)aztán végül egy másik szerencsés vevőnél kötött ki.
Szóval amíg nincs archiválva, mindig él a remény -
TeeBee73
veterán
válasz norbert1998 #70064 üzenetére
Áprilisban adtam el az MSI 390 Gaming-emet, 30k-ért vitték alku nélkül.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
válasz norbert1998 #69315 üzenetére
Ennyi... Én sem az értékvesztéssel szoktam foglalkozni, hiszen akar a franc másik autót venni, elég macera az. (Eladni is.)
Legyen rendben, meg lehessen rendben tartani. Az eddigi 3 autómból egy (ez pár évet volt) új gazdához ment huszonévesen, egy 25 évesen bontóba (tesók által), a mostani is oda fog, ha már nem lehet egyszer talpra állítani - de ez még csak 20 éves, nálam még lesz sok éveMutogatni való hater díszpinty
-
törölt tag
válasz norbert1998 #69088 üzenetére
Beszart neki a bajuszkapcsoló vagy a komfort elektronika ami vezérli ezeket az okosságokat (megállsz lassúra kapcsol, tolatásnál töröl hátul stb.). Enyém is ilyen volt már.
Gondolom kímélni akarta magát a szar francia, vagy a szar román kommentektől (Renault, Dacia).Le tudta írni az intervallum szót helyesen, meg úgy az egész nem annyira ork. Csak a stílusa.
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
válasz norbert1998 #69088 üzenetére
Teljesen érthető hogy nem szeretne magával beszélgetni, de hasonlókkal se, mert ha valaki akkor ő aztán tudja milyenek az agyhalottak.
Postázást nem vállalok.
-
válasz norbert1998 #68049 üzenetére
Respect neki, bár megfelelő orknak nem is válaszolunk
-
gyulaszu
senior tag
válasz norbert1998 #68025 üzenetére
Lehet én vagyok láma, de mi a baj az eredeti szöveggel?
beszélgessünk angolul...gyulaszu
-
itldj
aktív tag
válasz norbert1998 #68025 üzenetére
Aki nem tudja, tanítja. Szigorúan sok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, mert az angolban az olyan gyakori.
-
válasz norbert1998 #67700 üzenetére
És akkor csak olyannal tud átverni, ami látszólag működik...
-
gban
veterán
válasz norbert1998 #67700 üzenetére
Eszembe nem jutott hogy megvedd, csak ha le akarod buktatni hogy kamuzik, arra mondtam hogy kérdezz rá.
Postázást nem vállalok.
-
gban
veterán
válasz norbert1998 #67693 üzenetére
A készülék két éve, a GearBestről került megvásárlásra, új kora óta csak tokban és fóliával volt használva,
Nem írja hogy ő vette 2 éve, és azt se hogy ő használta tokban, fóliával.
Max. kérdezz rá hogy ő az első tulaja?Postázást nem vállalok.
-
-
válasz norbert1998 #67437 üzenetére
Én ezért kérdezek inkább rá, hogy mije van, meg hogy megértette-e, mit vesz.
A fele más típushoz akarta megvenni, azaz évszámos Samsungból valami tök máshoz (azaz fogalma nincs, milyen telefonja van). Meg jaa, nem jó máshoz? Nem banyek, más a mérete@konikan : Telefnoszámot meg se adunk
[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz norbert1998 #67437 üzenetére
"éhezik a gyerek, stb." - Helyes. Érted, éhezik a gyerek, nincs pénz postára, de a telefon kijelző prioritás
Nálam is voltak fura alakok. Telefonon hívott valaki egy ps4 játékért, hogy akkor sms-ben küldi a címet ahová postázzam utánvéttel. Mondtam neki, hogy HA-n hirdetem, van ott felhasználója egyáltalán, mert új tagoknak nem küldök utánvéttel. Ja nem, a feleségének van max. email címe, de higgyem el a gyerekének lesz, az ő életére esküszik, de ő nem utal előre. Akkor nem, viszhall.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
törölt tag
válasz norbert1998 #67419 üzenetére
Persze. Egyből mentem a postára, hogy nem jó csomagot kapott a címzettem, és az én csomagom pedig így nincs meg. Hát ők csak ámultak-bámultak, meg hogy nem tudnak mit tenni. Annyi segítséget kértem volna csak tőlük, hogy legalább nézzék meg a számítógépben, hogy ki a másik címzett/feladó stb., de azt mondták, hogy ők ahhoz nem értenek, nem tudják, hogyan kell. Szerencsére a címzettemhez érkezett dobozon is rajta volt tollal a másik cím, ami mint kiderült, a helybeli börtön. Na, gondoltam itt hetekbe fog telni, míg visszakerül hozzám a jó csomag, ezért teszek egy próbát, és visszaszerzem én magam. Elmentem a helyi börtönhöz, de mivel életemben nem jártam még bent, ezért azt se tudtam, hogy hol kell bemenni. Találtam egy ajtót, de az valami személyzeti féle bejárat volt, kintről nem lehetett bejutni, mert be volt zárva belülről. Miközben ott tébláboltam, egyszer csak nyílt az ajtó, és kijött rajta egy civil ruhás alak (valószínűleg őr lehetett, aki ment haza). Kicsivel később egy másik is, viszont ekkor már készenlétben álltam, és beléptem az ajtón, mielőtt az becsukódhatott volna. Messzire persze nem jutottam, az ajtó mögött egyből egy fegyveres őr fogadott, aki megkérdezte, hogy ugyan már, mi járatban errefelé? Fölvázoltam neki a problémámat, de mondta, hogy nekem semmilyen csomagot nem adhatnak vissza, illetve a csomagok feladójáról, címzettjéről, tartalmáról sem adhatnak ki semmiféle információt, még csak annyit sem, hogy az én csomagom egyáltalán náluk van-e, vagy sem. Viszont abban biztos lehetek, hogy a számítógépalkatrészt eleve nem fogja a rab megkapni, mert a detektor/röntgenkapunál úgyis el fog bukni a csomag, és megy vissza a postára.
Így hát a Magyar Postának köszönhetően már jártam a sitten is. Míg mások általában azon igyekszenek, hogy hogyan tudnának onnan kijutni, én pont azon "dolgoztam", hogy hogyan tudnék oda bejutni.
Végül kb 1-1,5 hét után visszaérkezett hozzám a csomag, a postán pedig bocsánatot kértek, és kaptam tőlük ajándékba egy Toffifee-t. (Aminek egyébként le volt járva a szavatossága, de én megettem így is.)
A vevőmet viszont buktam, ő visszakérte a pénzét, nem várta meg, míg rendeződnek a dolgok.[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz norbert1998 #67375 üzenetére
Hagy idézzek, hogy egyértelmű legyen, MPL csomagokra vonatkozik CSAK:
"A küldemény maximális méretei: leghosszabb oldala 200 cm lehet, a szélesség, magasság, hosszúság összege nem haladhatja meg a 300 cm-t. Terjedelmes: amennyiben a küldemény három kiterjedésbeli mérete (szélesség, magasság, hosszúság) 200 cm-nél nagyobb, vagy a leghosszabb oldal 75 cm-nél nagyobb, illetve alakja nem téglatest vagy boríték, terjedelmes kezelés történik."
"Ha a csomag terjedelmes, akkor a szállítási alapdíj 100%-a, "
Szóval ami nem téglatest az durván feláras! Ez ilyen MPL találmány...A csomagolás olyan, hogy vagy bevállalod, vagy nem.
BÁRMILYEN karton doboz jó hozzá. Pl elmész a helyi boltba és kérsz üres karton dobozt. Nekem mindig adtak még. Nem kell szépnek lennie! Csak téglatestnek!
Szóval szétbontod a dobozt, a belseje legyen kívül. Sima celluxszal összeragasztasz akkorát, hogy két és félszer ráférjen a gumi. Aztán kettéhajtod és lezárod. Megerősíted széles ragszalaggal. Tudom, hogy a ragszalag pénzbe kerül, a kérdés mindig, hogy el akarod-e adni.
Aztán feladó és címzett, posta és alapáron elmegy.
Tudom, mert így küldtem el: kettős köszörűt, permetezőt, lendítő kereket szőlő darálóhoz (45 cm átmérőjű és 14 kg volt).
Ha pl. lófogáson 50-60 napig semmi és utána egy mpl csomag házhoz kérés előre utalással, akkor az ember azért elgondolkodik a becsomagoláson"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz norbert1998 #67366 üzenetére
Ha egy tárgy alakja nem téglatest vagy boríték a posta felárat számít rá. Ha berakod egy dobozba, akkor nekik könnyebb kezelni, ezért olcsóbb. Ennyi, csomagold be.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz norbert1998 #67368 üzenetére
2xxx helyett 3xxx a posta. Bemondom az eredeti árat, boldogan kifizeti, ugyan buktam, de végre eltűnt az a sz*
@konikan : Itt szokan én túl korrekt lenni... odaadom annak, amelyik előbb lecsapta, aztán nem veszi át
@qnadam : Lehet ez is postás volt, onnan a logika
-
törölt tag
válasz norbert1998 #67368 üzenetére
Pedig korábban még gond nélkül szállított mindent a posta, autógumit, quadot, élő méheket, nyers húst/májat (ami aztán menet közben levet eresztett, és az átázott dobozból folydogált kifele), emberi vért, hogy csak pár dolgot említsek, amivel én magam is találkoztam. Azóta se éreztem soha olyan büdös szagot, mint amilyen az emberi vérnek volt.
Most jut eszembe, volt még akkora gumi is, ami volt vagy 2 méter széles, és olyan súlya volt, alig tudta több ember is megmozdítani. (Kamion vitte el.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest