-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koby11h #120334 üzenetére
Amíg az én házamban laksz, amíg az én kenyeremet eszed...
Klasszikus gyerekelbaszós mondatokFrescho: pontosan. Én úgy vagyok vele hogy ha egyetem mellett lesz jövedelme, (és nem szórja el drogokra) az az övé. Addig támogatom én is. (Nyilván utána is.
Ahol elhangzik egy olyan vízválasztó beszélgetés 20évesen, hogy mész vagy maradsz, de akkor fizetsz,
és a gyerek nem érzi magától, (tehá nem egy folyamat részeként alakult az önállósodás vagy otthonlét), akkpr baj van.
Amúgy meg hiába fizet be a rezsibe, úgyis megtámogatjuk, ha önállósodni akar. Szóval feleslegesen venném el tőle. (Max. nevelési céllal, hogy ne szórja el, félreteszem neki)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR
- Fortnite, lego ninjago, es lego star wars kartyak
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ASUS Phoenix GTX 1660 SUPER OC 6GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest