Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
szebe
addikt
válasz Alusky #119089 üzenetére
Más szóval az aki paródiavideókat készít ilyenekből, az ugyanolyan trash, mint az akit parodizál
Pontosan. Dancsónak hála az ilyen mc isti féle arcok nyilvánosságot kaptak, amiből meg meg is élnek. Miközben minél mélyebbre kéne süllyedniük (mint a nemzet krónikásának).
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Alusky
aktív tag
válasz homerhamm #119087 üzenetére
Csak egy-két Dancsó videót néztem meg ahol az MC Isti csodát is megismerhettem [link] , majd ott említette, hogy a híres ezer éves gyros késes tag az most az MC Istivel élőzik Tiktokon és abból van a kenyér.
Most, hogy a rendőri intézkedés milyen volt 6 éve azt nem minősítem, elvileg már azóta nagyobb szabad kezet kaptak rendőreink, remélem kilövési engedélyt is, hármat, szívre. Abba se megyek bele, ha egy 150 Kilós kreatúra amit falun levágni szoktak aztán sózni három hétre és füstölni, betéved az utcába és ott elkezd vitázni a szakadt Golfjával hasonló megoldással a Stop táblával éjszaka, akármelyik verziót választod (nem foglalkozol vele, finoman szólsz neki, durván szólsz neki, megvered, megölöd, kihívod a rendőrt) jól nem jársz sehogy.
Abba se megyek bele, hogy az emberek ezt a szemetet nézik és donételnek és szándékosan felhergelnek egy kristálytól szétbomlott agyú 150 Kilós vadbarmot aki emiatt lehet ártatlanokba állít bele az épp kezébe eső tárgyakat. Azért ez nem egy Molnár Kiki szint aki max vizuális szennyezés azzal, hogy támogatva van és rábeszélve dolgokra, mert ez konkrétan felbujtás bűncselekményre amikor direkt rábeszélnek a nézők egy bomlott elméjű drogost, hogy mit csináljon. Elvileg azóta higgadtabb lett, ezek a videók mind régiek.Abba se megyek bele, hogy ma már tényleg nem érdemes semmire se használni az internetet, mert két szaros Dancsó videót megnézek és két kattintás után ezeket az infókat mind megtudom, pedig nem akartam megtudni és jobb lett volna az életem nélküle. Más szóval az aki paródiavideókat készít ilyenekből, az ugyanolyan trash, mint az akit parodizál.
Persze lehet csak simán fáradt vagyok és ha holnap reggel néztem volna meg a videót csak röhögök rajta egyet.
[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
válasz davenport #119081 üzenetére
Ami nem működött, abban lehet volt hely
Viccen kívül, nem tudom, milyen feltételekkel jelzik ki, de paff, asszem nem üzleti szolgáltatásod van, nem nagyon van rá SLA. Nyilván az ő érdekük is lenne, hogy realtime legyen, de nem tudom, miért nem az.@koby11h : Annál gyakrabban, de pl. a csomagot sem azonnal jelzi automatában elhelyezettnek.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Alusky
aktív tag
[link]
Tessék, ha esetleg hiányozna nektek.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
BiP
nagyúr
válasz Reggie0 #119079 üzenetére
Pedig de, itt sosem olyan.
Alapból nem 100as az említett szomszéd, a zenei ízlése pedig nem hogy nem egyezik az enyémmel, de teljesen diszjunkt halmazok.
A feleségéé sem.(ja, nem is a felesége, mert soktíz év után se vette el. Ahogy a gyereke is az anyja nevét viseli. No comment.)
A környéken van olyan szomszéd, aki hallgatható zenét szeret, de azok meg normálisak, és nem bömböltetik.
Ez van. -
-
-
-
koby11h
őstag
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz Trailblazer #119070 üzenetére
Az is, de: "Csúfsága miatt mindenki kővé dermedt, ha rápillantott Medusza arcára. "
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Astroboy
őstag
válasz TESCO-Zsömle #119063 üzenetére
Me'.
Úgy mindenkinek jobb.Amúgy ki volt a szebb szerintetek, az Ósdi Hebörn vagy a Merily Morro?
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
opr
nagyúr
válasz koby11h #119057 üzenetére
Nalunk azt csak csucsorito picsakra szoktak hasznalni. Az ilyen gyokerre a "taposni valo feju" kifejezest szokas inkabb.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
homerhamm
addikt
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #119041 üzenetére
Persze.
De csak annak, akinek van sütnivalója.(bocs )
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #119039 üzenetére
Én is gondolkozok rajta, hogy kiültetem az erkélyen lévő két kis banánfámat a kertbe.
A tapasztalat szerint manapság tél híján szuperül el van, max a törzsét kell ellátni némi fagyvédelemmel azon a 2-3 napon, amikor kis hazánkban talajmenti fagy van.
Legöregebb kb.10 éves fák amiket ismerek, mára szép nagyok lettek, faxa árnyékot adnak a tulaj teraszán + terem is, csak kicsik a banánok.
A csóka egy valamire hívta fel a figyelmemet: folyamatos tápanyagutánpótlás nélkül, ha sz@r a talaj, akkor halott ügy.
Ez pedig simán kivitelezhető a megfelelő ültetőközeg (főd) használatával + tápoldatozással, problem soved.Meg is találtam, ezek azok:
-
-
cidalain
veterán
mai találatok:
-cefrének való banán eladó nagy tételben 25 Ft/kiló
-rozsdafoltos kék-fehér pöttyös gumilabda 50000 (azé ennyi mert állítólag Dévényi Tibibácsi játszott vele régen)
-2 db kerék pár egyben eladó, ami azt jelenti hogy 2 komplett bringa eladó. de a hirdetésbe se tudja normálisan leírni, megpróbálta máshogyan hogy ne kelljen az egybe-külön íráson töprengeni, bicigli lett belőle. gumiai laposak.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
totron
addikt
válasz koby11h #118987 üzenetére
Na azt én sem értem, hogy miért kell a fűkaszát is pörgetni...
Nem mindenkinek van tecshnikai érzékje. Illetőleg a kisgyerek miért zsinnyegteti a távirányítós autóját...? Hát ezek érnek össze a többségi felnőttben is. Különben az már egy jó szint, ha a szomszéd hagyja tanítani magát. Aztán hogy mit gondol közben vagy mi valósul meg a szentenciákból, az is egy másik kérdéskör. -
-
koko52
nagyúr
válasz Astroboy #119022 üzenetére
Azt néztem én is, hogy inkább sátoroznak, lehet félnek hogy rájuk szakad a putri. Amúgy rajkó lesz az, a pulya az a cseppjány.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
cidalain
veterán
válasz Trailblazer #119010 üzenetére
Nálunk most 2-3 napja az van, hogy valami rally-s hülyegyerek 21 óra után erre jön, megrecsegteti, megkerüli a háztömböt, a főúton kihúzatja durrogtatásig, aztán csak az üveghangot hallod percekig, mert vissza is jön, talán még egy kört tol a körforgóig meg vissza.
Még várok pár napot, hátha valami buzi nyaralós, aztán elmegy a vérbe, de ha helyi és jövö héten is ez lesz, akkor felcseszem a problémámat ezzel kapcsolatban a helyi FB csoportba.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
homerhamm
addikt
-
szebe
addikt
válasz koko52 #119012 üzenetére
Engem a mai napig elborzaszt, hogy ilyen tákolmányokban képesek emberek lakni.
Persze tudom nincs másra pénz, de akkor is[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
koko52
nagyúr
Most jött szembe:
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #118959 üzenetére
Kellett emlegetnem. Eljött az este, máris indul a brünnyögtetés.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Alusky
aktív tag
válasz KROK640 #119000 üzenetére
Én is van mikor sodródva jövök be az utcámba, de nem mindig és nem hajnalban meg éjjel, hanem délután.
Azért a stílust valamennyire meg kell tartani.
Főleg ennyi balfasz között ami itt van, mikor felszúrja az emelkedőnek harmadikba alig nyög és úgy akar a tetején kikanyarodni Stop táblánál. Itteni utcában nem egy Szállítók vannak az biztos...
Alsó felében már kétszer nekimentek az ottani ház kerítésének, mert normálba sem képesek közlekedni. Jah jobbkezesekről ne is beszéljünk, fogalmuk sincs az micsoda.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
pn4hvq
senior tag
Itt vajon melyik része gémer?
Az i5 6500-ban lévő gpu (másik nincs benne, ez látszik a képen)
A 8gb ram? A háttértár (Egy Ark Evolved összes dlc-vel kiröhögi, mert nem lesz elég hely hozzá)?
-
MrCsiT
addikt
Amitől én szoktam hülyét kapni:
MINDENKIT herélnék mint a kismalacot, aki nem képes egy eladásra szánt terméknél származási- és garancia információkat közölni, bármiféle kérdés nélkül!
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #119002 üzenetére
Nem annyira
Inkább csak azon gondolkoztam, hogy a kocsi (van szervízben), vagy ő került lepattintásra?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Pikari #118961 üzenetére
Szerintem ott a vasútállomás hal ki.
Itt a faluban a buszmegállónál két bicikli tároló van, és még éjszaka is kb 1/3-ig vannak. A vasút mellé nemrég építettek egy hatalmasat, múltkor mikor mentem Pestre, délután 2-kor alig találtam szabad slotot a biciklimnek. Pedig nem kis tároló.Na meg ugye sok az elektromos roller is.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest