Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz #06658560 #210 üzenetére
A pénzed akkor is a vasban fekszik, ha drágán veszed, csak a high kat. cucc gyorsabban értéktelenedik el, mint a mid-range. Továbbá ha letelik a 3 év gari és behal a cuccod akkor neked kell szarakodni vele, míg ha évente cserélsz akkor 1 év gari mindenre van... Pénzt forgatni meg a hardverrel is lehet... A VGA drivert meg nem 3 évente cserélem, hanem 2-3 havonta, mivel ATi (bocs, AMD, csak nem tom megszokni) driver menetrendszerűen jön, és nem emlékszem olyanra hogy megszívatott volna.
A felsőkategóriás cuccok meg általában szörnyetegek, és rengeteget fogyasztanak a minimális teljesítménytöbblet rovására... (Lásd 9800GTX, 9800GX2)
Én inkább megveszek most egy 9600GTt, és ha kevés lesz cserélem az új ATI középkat. karira. Nem veszem meg a 9800GTXet, kazánnak, aztán meg majd 30ezret ha ér 1 év múlva...
De mondom még1x, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, én elmondtam hogy szerintem miért jobb gyakrabban medium cuccot cserélni, innentől a Te dolgod.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz #06658560 #210 üzenetére
Megnézném, hogy milyen élmény játszani mondjuk csak egy Bioshock-ot, vagy egy WiC-ot az 4 éves gépeden...(direkt nem Crysis) ja, hogy semmilyen. Akkor miért hülye az aki szeretne ezekkel játszani, és folyamatosan tartja a lépést? Nekem spec nem szopás, ha új alkatrész érkezik a gépbe, én tudok örülni neki, sajnálom, ha Te nem...DVD lejátszód van? Minek, hiszen a VHS is működik, és egy csomó pénzt megspórolnál, ha 1 év múlva vennél BR-t. Nem kell DVD filmekre költeni, nem kell DVD lejátszó...az is megy ma is. Nem?
Ez a szemetes duma meg... Nem, nem ez termeli a hulladékot. Az ipari hulladék jóval kisebb arányt képvisel, mint a háztartási, ergo ne egyél, igyál, úgy tudsz ezen javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD 7800x3D proci garanciával eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest