- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A DX11 tartalmazza a DX10-es kódot is. Ha nem támogatja a DX11-et a kártyád, akkor DX10-ben vagy DX10.1-ben fut. A nem kompatibilis kódrészek kikapcsolnak.
(#10) BiP: A mostani kód nem teljes. Például nem működik jól az AA. Ezt kell javítani, amíg jön a patch. Az a baj, hogy ki kellett adni a játékot, és az AMD nem tudta tartani ezt a tempót, mert ők eredetileg az októberi HD 6000 starthoz időzítettek.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Polllen
nagyúr
Ha valaki szereti az aktuális felállással tolni a játékot annak biztosan jó, de amúgy túl sok értelmét nem látom...
1 év alatt nem fejlődik annyit a játék világ, hogy nagy újítással rukkoljanak elő, a frissítést meg olcsóbban dlc-vel is meg tudnák csinálni...itt tényleg értelme lenne...
De már valaki írta korábban, hogy az kevesebb bevétel...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Fortissimus
őstag
a fifat is megveszi a nep minden evben, szerintem ezt is megfogja
a szabalyok mindig valtoznak, bar azt egy sima frissitesel is meglehetne oldani''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Fáraó
őstag
válasz Fortissimus #31 üzenetére
... az sajnos ki is fulladhat (NfS) , bár itt nem lehet nagy stílusváltást végrehajtani.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fortissimus
őstag
ha egyszer egy uzlet beindul...
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
sagesz93
addikt
hát a mostanin van mit fejleszteni, úgyhogy jöhetne évente.
-
BalaNce87
addikt
válasz Balika23hun #26 üzenetére
Te hallod figyelsz te egyáltalán, komolyan mondom ki a l...asz beszélt a codról, egy rossz szót nem írtam a játékról, zseniálisak vagytok, nice. Azért ezt kihozni a mondandomból, hát tényleg egy tapsot mindenképp megér. Hidd el én is unom már ezt az ok nélküli leugatást, nem is a codról volt szó, én csak ahhoz hasonlítottam hogy az jóra nem vezet hogy egy sorozatot évente dobnak ki, lehet ez valakinek tetszik nekem nem. Eszem ágába se volt monológot levezetni most hogy nem éri meg stb, tudom mert én is unom már magamat, ezért se értem most ez az egész hogy jön ide?
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
válasz BalaNce87 #23 üzenetére
Minden egyes codos topicban (és most még itt is) leírod ugyanazt hogy szerinted nem éri meg 10kért codot venni.Ezt teljesen felfogtuk úgyhogy nem muszáj még párszor elismételned.
A cod 4 egy nagyon jó játék volt úgyhogy teljesen jó döntés volt arra alapozva megcsinálni a cod 5-öt.Sem a pályák sem a fegyverek még csak nem is hasonlítanak.A többi tény hogy ugyanaz és ezért is tetszik az 5 is.
A cod 6-ban megpróbáltak újítani, lett belőle iwnet, atombomba meg AC130 a fejed felett.Akkor már inkább maradjanak a jó bevált cod 4-nél csináljanak hozzá új pályát adjanak pár új fegyvert (mondjuk a nyílpuska kicsit túlzás) és nekem bőven megfelel ahhoz hogy eljátszak vele a kövi cod-ig.Egy játékkal sem játszottam 1 évnél tovább nem is akarok mert unalmas lesz.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
wikings2
őstag
Hát ez olyan minden évben új fifa szisztéma.
Elég lenne 2-3 évente is kiadni egy jobbat ,mint mindig csak felcsigázni az embereket ,és félig megrágott húscafatokat eléjük dobniTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
BalaNce87
addikt
válasz #08052480 #21 üzenetére
Hát ha ennyire szükségét érzi hogy neki mindenképp kell az újabb rész, tegye, csődbe nem fog menni, de azért kidobni egy 10-est hogy játszogassak vele, szerintem felesleges. De komolyan figyeljél már légy oly szives, leírtam miért azt hoztam fel, mert a helyzet ugyanaz mint fifánál, de azért írtam azt mert ő nem a fifát veszi meg évente hanem a codot, ebből most mi nem érhető? Most már akárhol említést teszek a codról akkor kapok valamit meglepetést? tényleg ne csináld már, ez szerinted nem vicces? Ne azért oktassál ki mert a cod ott volt, hanem akkor a témához szóljál is valamit, vagy most így plusz indokot éreztél mert megemlítettem a codot is? így már jogosabbnak érezted a leszólást? Te jössz megint vitatkozni és én vagyok a hihetetlen?
Balika: Nekem a cod5 az olyan volt mintha a cod4-et megfogták volna és átpakoltál volna II. világháborús környezetbe, a multija elment, de nem volt 1 db egyedi ötlete se.
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
válasz BalaNce87 #19 üzenetére
Milyen nagy változásokat akarsz egy CoD-ban?Úgy jó az ahogy van.Szeretem a HQ-t,az SD-t meg a TDMet és egyáltalán nem akarom hogy vmilyen újítással elcsesszék mint ahogy a cod 6-ot az iwnettel.Egyébiránt mind a pályák mind a fegyverek a játékmódok tekintetében elégedett voltam vele.
Ne mond már nekem hogy pl a cod 4 és az 5 ugyanaz és hogy semmi különbség nincs közöttük.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
törölt tag
válasz BalaNce87 #19 üzenetére
Nem, te szimplán lenézted azokat akik minden évben fizetnek egy FIFA-ért, erre csillant meg a szemem (nem vettem magamra, nem élek ilyesmivel, de meg tudom érteni azt aki igen, van pár ismerősöm, akik mással nem játszanak és attól, hogy évente megvesznek egy új részt nem fognak csődbe menni). Azon viszont, hogy újfent a CoD-okkal dobálózol már csak fárasztó és nevetséges kezd lenni...
-
BalaNce87
addikt
válasz #08052480 #17 üzenetére
A codot azért hoztam fel, mert tudom róla hogy megszokta venni mindem évben. A két játékot senki nem hasonlította össze, de a lényegen nem változtat évente jelennek meg az újabb részek. Tényleg látszik hogy most mindenképp belém akartál kötni mert megcsillant a szemed a codon. Kevesebb nem lesz az a bizonyos ember, de nekem ne mondd már meg azt hogy az ésszel vesz játékot, aki minden évben ugyanazért fizet, ha neked ez megér 10ezret nyugodtan csináld, pláne ha van miből, de ilyen apróságokért ne haragudj de fizet a f...om. Amíg nemtudnak odatenni rendesen és azt mondom hogy húú ez tényleg iszonyat mód megcsinálták addig felesleges ezt a témát feszegetni, hiába csinálja más attól még az ugyanaz a játék marad.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Itt is megkapod jövőre az új kocsikat, új szabályokat, az új pályát, stb.
(persze értem, sokkal kisebb a játékélményben a változás, mint egy fps-nél egy új pálya.)F1-be is bele lehet nyomni 200 órát annak, aki komolyan veszi.
De tényleg inkább Fifákhoz sokkal közelebb van a helyzet, mint a Codokhoz.
Szerintem elég lenne 2 évente játék, köztes években DLC.(#12) Keldor papa: Elvileg lehet állítani a nehézséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BalaNce87 #15 üzenetére
furcsa mód, te valahogy folyamatosan a CoD-oknál kötsz ki, lehet szó bármilyen játékról, az meg végképp ne zavarjon, hogy a kettőt teljesen felesleges egymáshoz hasonlítani. A CoD részeket idáig két csapat dobta ki, minden évben a másik azaz egy részre 2 év jutott, ami sok másik brigádnak is elég egy teljes értékű folytatás elkészítésére, de mivel CoD a címe így nálad már ez a tény bőven elég a fikára, tiszta sor. Attól meg szerintem senki sem lesz kevesebb vagy hülyébb mint te, hogy a kedvenc játéka a FIFA vagy épp ez és minden évben rászán egy tizest, hogy épp a friss felállás és szabályok szerint játssza tovább...
-
keIdor
titán
válasz BalaNce87 #15 üzenetére
Két dolog:
-Azért a CoD-okat nem 1 év alatt csinálják, mivel két külön csapat dolgozik rajtuk. Ez viszont Codemasters marad.
-Ha más nem legalább új pályákat, módokat is fegyvereket kapnak a CoD-osok, itt viszont ugyanaz lesz az egész.Az MW2-be beleraktam eddig 210 órát (jó tudom van aki 2000-et) ami nálam már jónak számít. 10.000Ft-ért vettem, számold ki mennyi volt eddig nekem 1 óra szórakozás. Nem sok. És bár nem vagyok szent, de amit tudok és amivel sokat játszom azt megveszem, nem leszek warez pistike, akinek a 200 játékából mind a 200 warez.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BalaNce87
addikt
Nem bántásképp mondom, de pont te mondod, amikor minden évben megveszed a call of duty-kat ott teljesen ugyanez a helyzet, persze ha tetszik megértem csak én nem 1 évre veszek játékot hogy utána elfelejtsem és menjen a "virtuális" kukába. A téma meg már kilett tárgyalva F1 fórumán, és én még mindig úgy vagyok ezzel hogy 1 év alatt NEM lehet új játékot csinálni, de úgy szól a mondás hogy hülye mindig lesz aki megveszi. Aki ésszel vásárol az egyszerűen nem vesz meg ilyen dolgokat, mert baromira felesleges. Két évente se lenne túl sok értelme, mert egy ilyen játékba nem lehet annyi pluszt tenni hogy megérje, az F1 egyszerű mint az 1X1, nem lehet és nem is kell túlbonyolítani. Én meg azért nem fizetek egy 10-est mert egy két pilóta átigazolt más csapathoz meg pár szabály módosult, ez egy 200 megás patche beleférne. Aki megveszi minden évbe az egyszerűen telhetetlen és kényszert érez magában hogy ezt megkell vennem. Nyilván nem kell megvenni, de valahogy mégis ott lesz az eladási listák élén... és én hiába maradnék az előző résznél, ennél szerintem pont az lenne hogy mivel új rész ezért mindenki azzal akar majd játszani így az előző rész háttérbe szorulna.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Bárcsak inkább a BTCC sorozatot folytatnák, ahol a TOCA 1;2-t befejezték 1998-200 tájékán baromi élvezetes és jó fizikai játékot csináltak belölük sohasem felejtem azokat időket.Én amondó vagyokha valakik megcsinálnak egy bajnoskágot mint pl. F1, BTCC, FIA GT, akkor az arról szóljon, az egész időnyről, ne ilyen gyermetek extrákról mint néhány arcade játékban.Le Mans Series az kell!
Jó ez az F1 2010, de én többet váram tőle valahogy, kicsit komolytalannak érzem. -
misx
senior tag
Egyébként ennek akkor lenne értelme, ha beszámítanák majd a 2010-es részt annak, aki megvette. Mert teljes áron eladni ugyanazt foltozva... Lásd FIFA. Bár utóbbi idén kivétel, mert teljesen új motorral jött. De ez gondolom úgy 2015-ig ki is tart majd.
Arról ne is beszélve, hogy mivel digitális formában vásárolható meg, így azt el sem lehet adni, szemben a dobozos verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ismét egy újabb futószalag játék, hurray! Mi jön még? Tudják mit? Legyen 2011, de akkor az ne legyen ennyire Arcade-os.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mephi666
nagyúr
kicsit játszadoztunk mi is, de voltak érdekes dolgok: pl (kis k*csög) hamilton oldalról nekünk jött és megpördített minket, mi meg meg is lettünk büntetve bónuszba... ezen kívül többször volt, hogy lecsúsztunk picit az útról a külső íven (vesztettünk időt is szépen), aztán kaptuk az "érvénytelen kört" meg a büntetést... nagyokat csodálkoztunk... alapból időt vesztettünk, nem tudtunk semmit levágni/lerövidíteni és jöttek a büntik... érdekes de többen is panaszkodtak az értelmetlen büntetésekre...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BiP
nagyúr
DX11 elvileg lesz majd patch formájában. A türelmetlenek meg kis turkálással már most is előhozhatják.
Amúgy én is inkább annak a híve vagyok, hogy inkább 2 évente jöjjön, de akkor az érezhetően jobb legyen. Meg ne szezon végén jöjjön, hanem mondjuk a szezon első felében, legkésőbb nyár elején, amikor pörög az F1 láz.
Mondjuk 2011-ben elég sok szabályváltozás lesz, így még meg is magyarázható/érthető, hogy nem DLC lesz.
De akkor tényleg tegyenek bele safety cart meg felvezető kört is. -
törölt tag
tőlem jöhet akárhány rész, de amíg nem lesz tökéletes a játék, addig úgysem veszem meg.
talán majd 2015 körül eljutnak odáig, hogy ne egy bughalmaz legyen az egész... -
Misi 007
őstag
Kipróbáltam a munkatársamnál ezt a nagy F1 2010-et előztem és utána nekem jöttek egyből hátulról a büntit pedig én kaptam no comment...
-
rupert
tag
Sok értelmét én se látom évenként kiadni. Elég lenne 2 évente, a köztes időben pedig 1 frissítés lenne csak hogy ki hova került, verseny sorrend, stb. Viszont kéretik dx10-et is beletenni! Dx9-ben elég lightos a grafika, 11-et meg hát... nem mindenki engedheti meg magának..
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
Sicilian
addikt
Szerintem se kéne minden évben kinyomni 1 új részt, felesleges
nothing is true everything is permitted..
-
Gl4diator
tag
NEM kell minden évben Forma1 Ki volt az az agyament aki ezt kitalálta? áááááá, elég lenne 2 évenként szerintem. Legalább dolgoznának rajta nyugodtan, nem kapkodva.
-
Def26
félisten
Még szép, hogy nem DLC. Az kevesebb bevételt jelent.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Enton
addikt
Szívük joga, évenként kiadni egy új verziót.
De azért az alapvető hiányosságokat azért illendő lenne pótolni a megjelent epizódban.
Dx 11, Safety car, szabályokat betartó ellenfelek, stb stb...A SC szép álom tudom, de talán a következő részben már lesz.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest