Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz BalaNce87 #15 üzenetére
furcsa mód, te valahogy folyamatosan a CoD-oknál kötsz ki, lehet szó bármilyen játékról, az meg végképp ne zavarjon, hogy a kettőt teljesen felesleges egymáshoz hasonlítani. A CoD részeket idáig két csapat dobta ki, minden évben a másik azaz egy részre 2 év jutott, ami sok másik brigádnak is elég egy teljes értékű folytatás elkészítésére, de mivel CoD a címe így nálad már ez a tény bőven elég a fikára, tiszta sor. Attól meg szerintem senki sem lesz kevesebb vagy hülyébb mint te, hogy a kedvenc játéka a FIFA vagy épp ez és minden évben rászán egy tizest, hogy épp a friss felállás és szabályok szerint játssza tovább...
-
keIdor
titán
válasz BalaNce87 #15 üzenetére
Két dolog:
-Azért a CoD-okat nem 1 év alatt csinálják, mivel két külön csapat dolgozik rajtuk. Ez viszont Codemasters marad.
-Ha más nem legalább új pályákat, módokat is fegyvereket kapnak a CoD-osok, itt viszont ugyanaz lesz az egész.Az MW2-be beleraktam eddig 210 órát (jó tudom van aki 2000-et) ami nálam már jónak számít. 10.000Ft-ért vettem, számold ki mennyi volt eddig nekem 1 óra szórakozás. Nem sok. És bár nem vagyok szent, de amit tudok és amivel sokat játszom azt megveszem, nem leszek warez pistike, akinek a 200 játékából mind a 200 warez.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest