Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
persze,én is ilyesmire gondoltam....de nekem azért tetszett a cod3-ban,meg az enemy territory-quake wars-ban látott rendszer is,hogy adott kaszthoz adott dolgok,és 1 mapon mindenki alapról kezd,és killek/feladatok után kap extrákat,de csak azon a mapon,a következőn újból alap.pl.a cod3-ban5 killre járt 2 granyó respawnkor,10killre 3,annyi volt a max,és az airstrike ideje is igy nőtt.de pl.airstrike nem járt csak a snipernek,és ott is időre töltődött fel,killtől függetlenül.most a cod4-ben nagy baromság,hogy aki jó,az kap még a killjei mellé airstrike-t,helit,hadd húzzon el mégjobban... a szinezés meg jó dolog azért,valami igyis csak kell,hogy az embert motiválja még pluszban,inkább ez,minthogy a fegyók,perkek járjanak a szintre.ráadásul a cod4-ben piszok könnyű fentlenni lvl55-ön,utána meg nem számolja.szerintem nem rossz dolog,ha az ember meg tudja mutatni,öreg róka,a versenyszellem kell....sőt a lvl is nőhetne tovább.x360-on még pl. az is nyilvános,ki milyen archievementeket csinált meg,a cod4-ben max screenshottal tudsz dicsekedni...és még csak nem is jár a cod4-ben semmi a challenge-ekre
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Makaveli
senior tag
Meg mire volt jó COD4-ben is hogy be lehetett színezni a weaponokat? Kékre? Víz alatt nem volt nagyon pálya, azon kívül szinte csak a Digital, meg a woodland adott egy kis segítséget elbúvni.
Meg ez az egész arra volt jó, hogy mindenki megmutassa, hogy mekkora high, hogy mindenbőly arany színű fegyvere van, aztán meg akkora low, mint a segg. Én be se színeztem a fegyvereket, hadd higyjék rólam, hogy low vagyok, aztán meglátták, hogy mégse.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Makaveli
senior tag
Szerintem meg tiszta hülyeség lenne, ha lenne benne fejlődösdi. Mire jó az? Be akarod színezni a BAR-t, meg a Mosin-Nagant-ot? Semmi értelme nincsen.
Úgy lenne jó ez a szakososdi, hogyha Sniperrel mész sokat, akkor több ideig tudnád visszatartani a levegőt, vagy ha Assault vagy, akkor jobb vissza tudod tartani a kis Thompson barátunk rúgdosását, vagy ilyesmi...
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
feka007
veterán
Az gáz, amikor jön fel a lépcsőn, tiszta darabos a mozgás. Pedig CoD4-be pont a mozgás volt rohadt jó, ezen javíthatnának...
Amúgy jónak tűnik, bár azért a Far Cry 2 sokkal jobb grafikailag. -
csakegyreg
tag
lessz benne dx7 remélem na viccet félretéve úgy néz ki cod2 ről érdemes lessz erre váltani már mert a cod4 nem jó ja és remélem nem ilyen gagyi erdők lesznek csak hanem carentan hoz hasonló jó kis hangulatos mapok ...
http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D
-
BandiHUN
veterán
nem lessz ez rossz,jó kis cod3 filingje van a játéknak,kér,hogy azt nem adták ki pc-re,az eddigi legjobb Cod volt...sokkal jobb mapdesign,doki,járművek...eddig ez is hozza a szintet számomra,remélem meghagynak minden jót a cod3-ból...és persze nem rontják el a végén a hülye perkesdit meg a szintlépéseket...bár szivem szerint szivesebben látnám a kasztokat,csoportositott perkekkel,igenis kelljen szakosodni...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Enton
addikt
Jöhetne már valami ujjabb videó is! Mindenhol ezt az E3-as co-op viedot zuzák!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest