Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
BalaNce87 #34 üzenetére
Az 1,2,4hez képest a Treyarchos részek igenis szarok...ezen nincs mit fényezni..
az 5 még el is megy de a 3. része a sorozat mélypontja...
nekem a COD az IW-t jelenti szóval nálam még nem tart 7nél.
Egyébként engem is zavar hogy évenként jön de ezzel már sajnos nem tudok mit csinálni..
Egyik kedvenc FPS-em így engem is zavar hogy ennyire gyártósori filingje van, de ez egy olyan dolog amit megbocsátok neki.. -
Sirandrish
legenda
válasz
BalaNce87 #32 üzenetére
Én szeretem a COD sorozatot...
és a Treyarchos részeket is végigvittem (mondjuk a 3at csak félig vittem kb) és nem keveset játszottam vele szóval van némi rálátásom a dolgokra és attól hogy az 5 nekem nem tetszett, még a 7et is ki fogom próbálni mivel engem érdekel a cod...attól hogy van negatív kritikám a sorozattal kapcsolatban, még érdekel..Szerintem ez egészen más tészta minthogy egy általad szarnak titulált játék 150. hírébe is beírod hogy "rókabőr, uncsi, szar" stb...
Míg én kritikát írok te szimplán flamelsz...ennyi a különbség...
az hogy a 7. rész jön azonos motorral az már a COD baja...ha ezzel veszít vásárlókat akkor így járt..ettől függetlenül nem kell minden hírben lefikázni mivel sokan vannak akik még mindig messiásként várják..
szerk: illetve hogy miért írják hogy jó a cod...addig míg rekordokat döntöget és nem tudom hány millióan veszik/töltik le addig nem nagyon beszélhetünk szar játékról..még ha sokaknak nem is tetszik ugye..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Pénteken a GTTV adásában mutatkozik be a legújabb Call of Duty rész.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Subaru topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest