Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
Igen, valószínűleg Steamen nincs lehetősége játszani egy szórakoztató játékkal sem addig, míg kivárja az exkluzivitás lejártát ennél a néhány játéknál.
Értem én, néhányan kicsit túlreagálják az exkluzív témát, de náluk még szórakoztatóbb a másik csapat, a "hülye vagy, hogy nem veszed egyből bugosan, teljes áron az ezer sebből vérző szarabb kliensben az xy game-et, amiről amúgy még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán jó lesz-e" bagázs.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
.LnB
titán
Az általad leírtak alapján, neked nem kedvenc játékaid vannak. Hanem kedvenc tartalomtovábbító rendszered. Ami biztos szórakoztatóbb, mint játszani egy jó játékkal.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vg
addikt
Utálom ezt az epic store-t. Van egy csomó játékom steam-en, én szeretem. Kedvenc játékaim is ott vannak, mint mondjuk az első három telltale walking dead, aminek viszont ugye az utolsó évadja viszont csak epic store. Én a nem tetszésem úgy nyilvánítom ki, hogy nem veszem meg, hanem kivárom amit lesz steam-en, úgyis úgy fáj nekik a legjobban. Ha nem lesz steam-en, akkor megoldom máshogy.
-
Xaels
félisten
Nagy tévedés... a Borderlands széria a kezdetektől fogva ilyen agyament és 1 évvel a Rage első része előtt piacon volt. A Rage egyébként is komolyan vette magát az első részben és nem is volt igazán nagy siker. Azóta a Borderlands-hoz kijött a 2. rész, a Pre-Sequel meg a Tales From The Borderlands. A Rage 2. részre lett ilyen elborult, de például ott nem kapsz coop lehetőséget sem. Tehát nem, a B3 nem egy cell shaded Rage 2 DLC...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sasNAXO
aktív tag
válasz #54072192 #42 üzenetére
Az Origin engem a legelején nagyon zavart, akkor még csak a Steam volt és ugye a Dragon Age 2-t kihúzták a Steamről az új Origin miatt. Akkoriban ez elég érzékenyen érintett. Azóta persze már megbékéltem vele, egyetértek azzal amit írsz.
Úgy tudom a Steam csak a hardware survey alkalmával küld egy teljes listát a telepített programokról és azt is ugye megmutatja nekem előtte (ja és az egész survey opcionális). GOG az valóban jó, ők kimondottan szimpatikusak.
Igen, láttam az egyik reddites listát a fiddler-es nézegetéssel. És talán a leggázabb, hogy szerintem meg fogják úszni az egészet...Eladó cuccok: Deskmini X300, Sangoma A108E
-
törölt tag
-
törölt tag
Az Origin engem sosem zavart. Az EA a saját játékait átrakta oda, amihez minden joga megvan, a többi meg elérhető más helyeken is, mindenki választhat.
Telemetria az összes kliensben van, meg a játékokban, meg a Geforce Experience-ben, meg mindenben. A telepített programok listáját mindegyik összegyűjti, a Steam is (a GOG kivétel, mert a kliens is opcionális, sőt, bizonyos funkciók kikapcsolhatók, például a játékidő követése).
A probléma azzal volt az Epic esetében, hogy a másik kliensből másolt ki olyan adatokat, amelyek alapesetben mindenképpen privát adatnak minősülnek, erre nem kértek engedélyt, és nem használták az API-t, ami ezt (részben) lehetővé tette volna. Nem csak a telepített programokat figyelik, hanem a Steamen lévő minden játékodat, és hogy mennyit játszottál velük, mennyire vagy aktív. -
sasNAXO
aktív tag
válasz #54072192 #39 üzenetére
Ennek most picit utánaolvastam és aúcs. Na nem baj, a játék idővel úgyis jön steamre és addigra lesz rá mindenféle patch és bugfix. A kliens meg idővel kikupálódik majd, Origin is már majdnem használható lett ennyi év után.
Amúgy az Origin klienssel is volt valami, asszem az összes feltelepített programról csinált listát amivel hazatelefonált.A játék maga város, store-tól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Deskmini X300, Sangoma A108E
-
törölt tag
Nem. Először be kell regisztrálnod, elfogadva a feltételeket. Az sem árt, ha előtte olvasol véleményeket is, meg tapasztalatokat, például hogy mennyire macerás törölnöd a fiókodat, ha meggondolod magad. Utána telepíted a klienst, ami körül mindig van valami, legutóbb például a Steames profilok adatait másolta ki a kliensből, engedély nélkül (a kívánságlistás és a játszott játékaid alapján tudják, hogy mit érdemes exkluzívvá tenni, mert arra nagy a kereslet). Mindemellett nagyon kevés szolgáltatást nyújtanak (pl. a kosár megjelenésére még legalább fél évet kell várni), azt is gyengén, mellette ott vannak az adatvédelmi aggályok, gyenge védelem és az állandó belépési kísérletek a profilokba. A support nagyon gyatra, nem segítőkész, többször is megtagadják a refundot akkor is, ha érvényes lenne még az adott játékra, stb.
Van még egy rakás játék, ami nincs Steamen, mert vagy másik store-ban van (Uplay, Origin, GOG, Battle.net), vagy konzolos, azoknál nincs masszív dislike-olás meg balhé. De sokan ebből még mindig csak annyit tudnak leszűrni, hogy "sír a steames bagázs", mert nyilván csak nekik lehet bármi problémájuk ezzel.
Dióhéjban ennyi.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Csak laikusként és kíváncsiságból kérdezem amúgy (mivel nem vagyok PC gamer),hogy mi konkrétan a gond az Epic Store-al? Nem úgy van hogy megveszed a játékot a kliensen belül,letöltöd a gépre és játszol? Vagy ilyenkor kell hogy a háttérben fusson az Epic Store is?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
nagyúr
válasz szupermacs #35 üzenetére
Harmadik lehetőség: akkor játszunk a játékkal, amikor megjelenik a számunkra megfelelő formában.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Vektast
aktív tag
Rage 2: CellShade DLC
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #32 üzenetére
Az szánalmas még, mikor az ilyen bejelentés után a játékosok steamen lepontozzák a régebbi részeket. Ez a steam mánia már szinte beteges hülyeség.
-
hombre[EU]
veterán
Minden egyes EpicStore-os hír alatt ez megy
Be lehet fejezni,nevetségesLife, Uh, Finds A Way
-
hhenry
őstag
válasz szupermacs #24 üzenetére
Minek 5-6 kliens és ráadásul egyik se működik rendesen
-
törölt tag
válasz szupermacs #24 üzenetére
Mert feleslegesek.
-
PR0JECTNR56
addikt
A trailer tetszett, jó móka lesz.
Nekem az egyetlen ellenvetésem az, hogy sem funkcionalitásában, sem szolgáltatások tekintetében nem áll úgy az Epic store mint egy Steam és alapvetően egy rosszabb minőségű szolgáltatáson belülre kényszerítenek, egy n+1 klienssel, ha metrózni vagy határvidékek hármazni szeretnék, amely a komoly címek ellenére nem szimpatikus üzleti modell.
Szerencsére mindkét cím elődje Steam-en is megtalálható, így a magam részéről kivárom a folytatásokat Steam-re, addig úgyis jönnek még hozzájuk plusz tartalmak és bugfixek.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Vagy 4x kezdtem bele a 2. részbe is, de soha nem jutottam a végére mert a haverok belekezdtek valami másba aztán persze azt is félbehagyták.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
hhenry
őstag
válasz szupermacs #20 üzenetére
Hát az lenne a legjobb ha nem minden második játékhoz kellene eltérő kliens
-
hhenry
őstag
Jó lesz ez
-
veterán
Majd ha lesz Steamen, akciósan megveszem Ráér.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
orion1025
őstag
Végre valami normális játék is jön az évben, bár a GTA 6 is jöhetne
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
.LnB
titán
Ekkora hisztit basszus. Mint ha az Origin, Uplay és a többi ne lenne ugyan olyan szar.
Steam is egy fertő, a megvehető hátterekkel, kártyákkal, marketplace-szel együtt.Egy ilyen store-ba lehessen letölteni, legyen egy fapad chat, és invite lehetőség a multi játékoknál. Ennyi. Igen tudom, ebből az Epic store még nem rendelkezik mindegyikkel, de előbb utóbb lesz. A steamet asszem beta óta használtam. Az se volt jó az elején. Most meg már túl van tolva.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Miért van a yt videónál ilyen nagy arányú dislike vajon?
Szerk. : ja megvan, beleolvastam a kommentekbe. Az Epic Store miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Előrendelhető a Borderlands 3 a PS Store-ba. Szeptember 13.án jelenik meg.
PS5
-
Televan74
nagyúr
Jöhet,várjuk szeretettel. Azt hiszem idén sok játékom lesz az Epic storeban,számomra +1 kliens.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Androidos fejegységek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest