Új hozzászólás Aktív témák
-
Perry-sama
tag
"A BloodRayne: Betrayal egy oldalnézetes, koop lehetőséget tartalmazó akciójáték lesz XBLA-ra és PSN-re."
Tehát nem PC-re jön ki, és az oldalnézet az a 2d, vagyis oldalról látod a játékot, mint anno a játéktermi gépeken
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
-
wikings2
őstag
én nem értem.
A játékot mai napig imádom főleg az első részét, és akkor most ez lesz a 3? vagy most tényleg nem értem.
"oldalnézetes" mi? x) azt hogy kell elképzelni?Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
- = Zk = -
félisten
most mih?...ez ...ez..aha. értem.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
julius666
addikt
Na ilyen semmitmondó trailert is ritkán lát az ember, erős a gyanúm hogy kamu, pláne hogy eddig semmit sem tudtunk róla és 2011 nyarán szeretne kijönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest