Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Ez már cd galaxison már ezer éve fent van és még csak most jön?
De most megnéztem simán meglehet venni. Jah hogy ez valami új cucc[ Szerkesztve ]
-
-
hommeros
őstag
De gagyi.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
félisten
Én nem bírtam ezzel a játékkal.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
zcool
aktív tag
Bár útálom a foci minden formáját, de ez nagyon tetszik...egy próbát majd megér....
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
Sicilian
addikt
Érdekes...
nothing is true everything is permitted..
-
Sirandrish
legenda
Mivel a Warhammert nem ismerem így elhiszem( )..de a lények Tolkien papától származhatnak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #4 üzenetére
A Warhammer 1983 óta létezik, és kb. azóta van benne vérfoci is Egyes fajok hasonlíthatnak a Tolkien-féle mitológiához; de a világ nagyon más, hidd csak el.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
Orkok, Elfek, Entek...hmm..vajon honnan jöttek az ötletek?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
aram01
nagyúr
tetszik
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
romero28
senior tag
erről a játékról még nem hallottam , de jópofa a videó
-
teeem
aktív tag
Vicces egy játék, főleg amikor az orkokkal gyömöszölünk földbe mindekit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest