Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
A ***** életbe. Ez döfi. Csak kívánni tudom hogy a játék is legyen olyan jó mint maga az előzetese.
(Bár felmerült bennem az előzetes láttán hogy mennyire is vannak egyáltalán a nem felnőttkorral rendelkező egyének elkülönítve a felnőttkorral rendelkező játékoktól. Aztán csodálkozunk egy gyereknek mi is az egészséges és mi nem. Ettől függetlenül az előzetes láttán szavam sem lehet.)
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
wjbhbdux
veterán
Nehéz eldönteni hogy ez most kamu trailer vagy sem, hiszen a legelső 5 éve vagy mikor biztos az volt. meg dátum sincs a végén, én nem reménykedek ebben idén.
Steam sem fizet orosz fejlesztőknek, bár van aki ezt megkerüli úgy ahogy pl. a War Thunder fejlesztői hirtelen magyarok lettek oroszokból..
KFT. a Steamen gecc/s
-
laceszgamer
addikt
Hangulat kifejezetten jónak tűnik, ha tartalom is rendben lesz mármint nem ilyen 5-6 óra alatt letolható, akkor akár még teljes árat is megérhet. De szerintem még odébb van kicsit a megjelenés.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
k-adi
nagyúr
válasz BoneDragon #5 üzenetére
nekem is rögtön ez ugrott be
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BoneDragon
veterán
Ez az orosz Bioshock?
-
batman91
őstag
Most csak a kérdés az lesz, hogy engedik-e majd a forgalmazását orosz játék révén?
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
DiamondBack
senior tag
Kár hogy nem rendeltem elő. Persze ettől függetlenül továbbra is nagyon várom.
-
Scholes9
nagyúr
Király, hogy jön Game Pass-ba is
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest