Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
Balika23hun
aktív tag
A Metro-val az a baj hogy elég hamar baserape-be torkollik a játék és ott aztán tényleg elég kevés a mozgás.Ráadásul az orosz oldalról előbb lehet elérni a zászlót mint amcsiról + több is fedezék miközben az amcsik 3 lépcsőn tudnak felrohanni ahonnan könnyen leszedhetők.Így ha csak az orosz oldal nem full retard és nem áll meg kempingezni az A zászlónál (vagy nem veszítik el a B zászlót) jó eséllyel nyertek is.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Firkavadasz
tag
Érti ez a LVLCAP a dolgát, elég rendesen kivesézi a videót szerintem. Jó lesz ez, egyre jobban tetszik!
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Én kérek elnézést. Annyit írtam hogy szerintem. Mint mondottam én is utálom amikr megreked a játék középpen, de ha nem akkor én nagyon tudom élvezni. (Személyes vélemény, mielőtt valaki nekem ront)
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
SkyS1gn
félisten
Konkrétan BÉTA óta nemigen toltam azon a mapon.. a neve pedig Operation CLusterfuck... egy agybaszás!
Totál agyfasz! Ennyél szarabb mapot életemben nem láttam! De komolyan, már a bétában megutáltam!
Az megy hogy állnak és farkasszemet néznek egymással, megy az m320... lmg, gránátspam meg stb!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Ennek nagyon örülök. Akkor tuti megveszem. És ez az alapjátékban lesz benne?
Amúgy a rombolhatóság nagyon sokat fog segíteni mert sajnos sokszor van, hogy beszorul a két csapat a B pont köré, és akkor csak megy az értelmetlen lövöldözés. De amúgy szerintem az egyik legváltozatosabb pálya.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
milan18
aktív tag
Legyen már béta
-
Arról esetleg van infótok, hogy az Operation Metro-belekerül-e a 4-be vagy valamelyik DLC-be?
(Az a kedvenc pályám)Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
kengyel
nagyúr
Ha vinni fogja a gép, akkor én is viszem az üzletből ! Ezt akárhányszor nézem, mindig tetszik
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Vistaboy
veterán
Bocsi, az én hibám, elnézést...
Kicseréltem a videót, hogy ne legyen ugyanaz, mint a múltkor. Köszi a linket.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Mappa
addikt
This Is Battlefield 4 Multiplayer - Trailer Breakdown: New Maps & Operation Locker!
Nem ennek a videónak kellene a cikkben lennie?
nem kötelező megadni
-
SkyS1gn
félisten
Tegnap kihíreztétek hahóóó....
De igazatok van, érdemes többször is megnézni!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
lofagi
addikt
Volt már... :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest