Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gothic20
aktív tag
Helló
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor elakarom indítani a játékot továbbít a Battlelog oldalra és kéri az e-mail címet és jelszót beírom és nem történik semmi. Erre nincs valami megoldás?
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
törölt tag
10 millió eladott példány, az első napokban
8-at jósoltak
Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól fogy, sikeres lesz a játék
-
senior tag
"valószínűleg javítottak benne valamit"
Újraindították...plus ça change, plus c'est la même chose
-
Vistaboy
veterán
Frissítettem a hírt, az EA szerint némely Battlefield 3 kópia hibás kódokat tartalmazva került eladásra, akinek nem működik az aktiváció, az kérjen új kódot ott, ahol vette a játékot.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
szurmais
csendes tag
Sejtettem de szétk.r volt már pb frissítés rendszer telepítés hozzá összes frissítés új nvidia vezérlő most már agyhalál közeli állapotba vagyok, az előbb is volt 5 perc játék fekete kép hang elmegy és csak restart után lesz ismét hangom.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=szurmais
-
szurmais
csendes tag
Üdv valaki nem tudja miért fagy le fekete képernyővel a campagin meg a multi is?
-
menalcas
őstag
válasz ProEvoFan #28 üzenetére
Mint mondtam ez a jelenlegi állás, majd ha játszani is tudok vele huzamosabb ideig majd akkor eldől.
Még csak másfél órát multizam, tudom az édes kevés, de az első másfél óra BC2-nél már éreztem hogy ez jó móka lesz, itt ez még nem jött le.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Arnold2
őstag
Dany007-tel kell egyetértsek. Igen is vagyunk páran akik azért veszik meg a játékot, hogy a single player részével játszunk.
Multi engem érdekelne, de mivel nincs időm vele annyit játszani, hogy ne csak mint egy teleszart búvárruha rohangáljak a pályákon, ezért csak egyszer kétszer kipróbálom.
Hál istennek megengedhetem magamnak, hogy akár havonta megvegyek egy eredeti játékot. Ezért igen is elvárom, hogy akár már az első napon is 'pöcre' induljon a játék.
Azzal takarózni szerintem is lustaság, hogy "mindig ez van az első napon". Nagyon jól tudták mi lesz. Annyi de annyi megoldás van ennek elkerülésére, de úgy látszik megint a kapzsiság nyert.Remélem ma már gond nélkül tudok majd elkezdeni játszani a signle player részével, mert már rám fér egy kis régimódi gőzlevezetés
Szerk: a warez részével amúgy meg veled. Nagyon sokan, nagyon sokat dolgoztak, hogy ez a program így nézzen ki. Ha megtehetem, megveszem (akár még morális kompenzációként is a gimis éveim alatt letöltött nagyon sok játék miatt is ).
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Aki ilyen szervereken játszik,az meg is érdemli.
Én azon imádkozok, hogy egyszer végre kitalálják a feltörhetetlen védelmet (tudom,nem fogják),és akkor ez a probléma nem fog fennállni. Nem lesz szívás, lesz egy kiforrott rendszer, a sok warezmatyi meg elmehet a búsba homokozni! Nem hiszem el,hogy nincs az embernek 4k-ja megvenni egy sz@r kulcsot, amivel minimálisan hozzájárul a fejlesztők munkájához. Nincs pénz,nem játszol! KÉSZ/ENNYI! Ezekkel emberek (soxor százai) dolgoznak, és nem azért ,hogy az emberek ellopják.
Nem akarok belemenni ilyen wareztémába, mert nincs értelme.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Dany007
veterán
Nézőpont kérdése.
Egyrészt a legális verziónak kellene lennie a könnyebbik útnak. Több pluszt kéne nyújtania és mindezt pofon egyszerű módon.
Ehelyett megmarad az embernek az érzés, hogy igen, legalább legális. Viszont ott a szívás.A mulit meg egy olyan dolog, hogy eddig is voltak törtszerverek, ahol virágboltival is lehetett játszani.
A másik dolog, hogy ugyan kevesebben, de vannak akiknek nem számít a multi. Engem speciel a Single player mód érdekel, mivel nincs időm multizni. Inkább a story, a játékmenet az ami számít nálam. Ha az ember multizni akar, akkor ahhoz azért több idő kell. Főleg ha jó is akar benne lenni, nem pedig csak golyófogó, másoknak xp szerző és így tovább.Az meg, hogy "szinte minden induláskor ez van" elég szégyenletes...
-
mcwolf79
veterán
válasz ProEvoFan #31 üzenetére
Tényleg olyan az Infantry vs Tank, hogy az ember gyomra beleremeg. Ahogy bontja le az emberről a házat, omlik a fal, dörren az ágyúja, az ember kúszik-mászik fedezékből-fedezékbe... Brutális!!
Amúgy Én kicsit könnyebbnek érzem a tankok kilövését a BC2 óta. Mintha nem kellene annyi raksit belepumpálni,mint anno a BC2-ben.Dany007: Hüleség! Virágboltival nincs multi, onnantól meg nincs miről beszélnünk. Hivatalosan ma jelent meg, szinte minden BF indulásakor ez van. Kialakul ez hamarosan, csak türelmesnek kell lenni.
Mellesleg Én a szerencsések közt vagyok,mert Nekem semmi bajom nincs a játékkal.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Dany007
veterán
Na, még egy plusz pont a wareznek... =/
Lassan kezdem azt hinni, hogy ezek a gyártó / kiadócégek szándékosan akarják az embereket a warez megoldás felé terelni.
Amennyi szívást hallani hónapról hónapra az eredeti játékokkal (aktiválás, állandó netkapcsolat, párszor telepíthetőség stb) nem csodálom, hogy sokan elpártolnak tőlük. -
ProEvoFan
nagyúr
Mi a csalódás?
Én imádom.Ma is küzdöttem egy tank ellen.Aknavetővel lőttem, ő meg körülöttem a házat.Házat szétlőtte, én majdnem meghaltam, de ki tudtam lőni a tankot.Csávókám kiugrott a tankból mielőtt szétlőttem.Célzok, lövök, nyertem
A hangok kurva jók!Háborús "filing" 1000%-os.Isten![ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Kíváncsian várom az eladási adatokat, bár én csalódtam picit, talán már meg is bántam a vételt, de ez még változhat.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
aram01
nagyúr
válasz Plazmacucci #14 üzenetére
kis kárörvendő
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem tegnap délután simán ment az aktiválás, nem volt semmi gond.Ugyan is tegnap reggeltől már lehetett aktiválni, nem kellett hozzá semmi más külső program.
Olvasom mennyi embernek okozott problémát a játék.Én szerencsésnek érzem magam, no problem, minden ok.
Nagy játék! -
cbr688
senior tag
steam rendszerben biztos működött volna...
-
madgie
titán
Nekem lefagyott aktiválás után is multiban, csak ez segített.
-
Agrox
tag
nekem hál istennek az aktiválással nem volt gond, csak aznap még nem volt elérhető a játék, megjelenés miatt. tegnap viszont már gőzerővel játszottam...volna, ha nem lenne ennyire 5zar a megoldás. egy szerverre való kapcsolódás kb 2 perc legalább, mapok közötti váltás néha 5 perc, illetve a sorozatos kifagyások eléggé ellehetetlenítik a játékot. elvileg a crash-ekre/kicked by admin-ra a mai punkbuster frissítés megoldást nyújt, de a betöltési idők borzalmasak. viszont ha már in-game vagy, überfa*za!
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
MUST4NG
csendes tag
Értem, végül is mindegy, mert ma már lehetne játszani, de mégse mert a battlelog szervíz alatt van. Nagyon f...a
-
MUST4NG
csendes tag
Én is 24.-én vettem meg, de nem tudtam aktiválni ? Ti, hogy oldottátok meg ?
-
ribizly
veterán
Ma reggel már minden simán ment. Valóban kicsit zavaró, hogy bármi akarsz indítani ahhoz kell a webes kliens. Remélhetőleg a single-t majd idővel ki lehet pakolni sima local indításba...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
-
félisten
Elég amatőr baki szerintem. Lehet nem bírta a kiszolgáló szerver a sok kérést
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
MUST4NG
csendes tag
Mivel PC-n azt írta ki nekem, hogy október 28.-án egy órakor aktiválhatom, ezért ma reggel néztem meg, szépen tovább is dobott az aktiválás után, fel a battlelogra, beírtam az email-t jelszót-t, de a battlelog nem csinál semmit, nem ír hiba üzenetet, semmit, csak nem megy tovább a login képernyőn
-
törölt tag
Én 26.-án aktiváltam sikerrel...
-
Ilsyde
őstag
A Darkspore-t (az is EA) meg mar tiz napja nem lehet aktivalni mert azota nem mukodnek az authentikacios szerverek. Ha. Haha. Hahaha
-
kapeti07
senior tag
Tegnap nekem is volt vele gondom, de ma reggelre megjavult.
Így csak 5 percet játszhattam multiban, mert menni kellett dolgozni.Egyenlőre pluszos a statom mert egy embert kinyírtam és gyorsan kiléptem
Xbox: kapeti
-
MUST4NG
csendes tag
Ti azóta betudtatok lépni a Battlelogba ? Engem nem enged. Nincs semmilyen hiba üzenet csak nem lép be. Kezd egyre jobban zavarni ez az egész.
-
Mukorka
addikt
Több mint 10 millió példányt szállítottak le a boltoknak, eladásról még nem tudni mennyi.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
tomi_mod
aktív tag
mivel nálunk ma hajnali egy volt a hivatalos indulás, ez a tegnapi akadás nem hinném, hogy sokakat megzavart. az viszont már tényleg gáz, hogy a single kampányt sem tudom gyorsan indítani az online kötöttség miatt
-
szurmais
csendes tag
Tele is van vele a f...m!
-
cannibal
senior tag
micsoda váratlan fordulat
-
callmeakos
veterán
na az szívás......
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest