Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
várjuk!
-
DeFranco
nagyúr
Valahol esetleg elérhető lenne az első rész sztorija magyarul? A 3/4-e felé járok, de mivel felirat nincs, és a beszélt szöveget meg nem mindenhol értettem, ezért fel kellene kicsit tuningolni az emlékezetemet, mielőtt befejezem. (Elég rég is játszottam vele utoljára, most elővenném, de tényleg nem lenne érdemes a sztori ismerete nélkül)
-
Koley
tag
Tetszik, én még az elődjével sem játszottam, ideje időt szakítanom rá, az is nagyon jónak tűnik első ránézésre
-
WonderCSabo
félisten
Jók a képek. A galéria miért ilyen kicsi? :S
Egyébként engem, pont hogy a keretsztori teljes mértékben hidegen hagy, főleg, hogy már ennyire elbarmult AC2 és AC végén... Sokkal jobb lenne, ha csak a régi része lenne szvsz. Valszeg ez azért is van, mert sokkal jobban szeretem (és valszeg ismerem) a történelmet, mint a játékosok nagy része. Egyedül vagyok ezzel? Mindenkinek bejön ez a scifis móka?
-
kpal
nagyúr
jöhetne már
-
Blase19
tag
Akkor csak én gondolom úgy hogy az 1 volt az etalon? Lehat hogy monoton és unalmas, de a hangulata engem nagyon megfogott. A 2 a reneszánsz korban is nagyon jó volt, de a harcrendszert elcseszték, a brotherhood pedig egy elég konzolport szagú játék lett, a történetének sem volt olyan mélysége mint az 1-nek vagy 2-nek.
-
pete_21
addikt
-
anulu
félisten
-
julius666
addikt
Igen, a múltban játszódó része jobb, viszont az egész jövőben játszódó animus részt buktad (a keretsztorit), engem pedig személy szerint az fogott meg igazán. És baromira nem ugyan az ha neten elolvasod mi történt, sőt szvsz agyoncsapod vele az egészet, mert utána már biztosan nem fogsz nekiülni az 1-nek soha.
Bármiféle előismeret nélkül le kell ülni az 1 elé és végigtolni. Máshogy egy jelentős része az egész AC világnak ki fog esni, messze nem lesz kerek a történet. Csak nem szabad elveszni a monoton vackok gyűjtögetésében, tolni kell a sztorit.
-
anulu
félisten
elkezdtem, csak piszkosul nincs időm rá. amikor leülök elé, akkor 3-4 óra biztos rámegy :S
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
julius666
addikt
Ja, kár hogy úgy a sztorit buktad, ami engem konkrétan a legjobban megfogott az egészből.
Én inkább azt mondom, végig kell rusholni az egyet, az ilyen szírszar gyűjtögetős vackokat meg utcai segítségnyújtásokat hagyni a fenébe. Hangulat meg minden más szempontjából ugyan olyan ütős az egy is mint a 2, csak monotonabb sokkal a játékmenet.
-
VictorHUN
aktív tag
Ritka az olyan játék aminél mindegyik rész nagyot üt az előzőnél.
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
anulu
félisten
mire ez megjelenik, be kéne fejeznem az 1-et, majd a 2-t és a Brotherhoodot is... sok a teendő és valamikor még sok másijk játék is jön. ja, és vmikor dolgozni is kéne
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest