- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
-
gabber01
addikt
Sok nyomoronc vérpisti. Az első sem volt szebb. Ez is teljesen jó, nem tudom mi bajotok vele.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Akármennyire lehet ez csúnya, ha még így se tudok maxon játszani vele.
Szóval örülök, hogy ilyen magas fokon megy a diskurzió, és igen, a dx10 tényleg szebb volt, mert volt benne kb 3 dx10 feature, és most ettől is megfosztottak minket, és ezér néz ki úgy a víz, ahogy. Gondolom nem olvastátok a steam felmérést, az ottani emberek 40% XPt futtat...azon nem hiszem, hogy menne a dx11. Inkább lehetne örülni az optimalizált gépigénynek, a fizika és normális AI-nak, már ha lehet hinni David Champagne-nek.
Egyébként tudom ajánlani a metro2033at, gondolom a gép arra is már rég megvan, lehet verni a brét a grafikára, meg arra, hogy az is fut maxon.[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
Morden24
nagyúr
válasz nemethati #55 üzenetére
a grafikája le fogja húzni...
Hát igen, erről beszélgettünk.
Miszerint milyen ciki, hogy a nagy PC-s társadalom, ami olyan rohadt büszke arra, hogy ők nem játszanak "gagyi, egyszerű, intelligencia nélküli" konzolos játékokkal, egyetlen dologban képesek mérni egy játék színvonalát, a grafikában.Tisztelet a kivételnek, a többi meg sekélyes f@sz.
Sectumsempra - For Enemies
-
Pubszon
veterán
Nekem bejön a grafika, már nagyon várom a játékot, mondjuk a főszereplő kinézete nem tetszik, az elsőbe sokkal jobb volt.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
DigitXT
nagyúr
Szvsz túl durva a LOD. Amúgy csúnyának nem mondanám.
Csak kicsit sokszor "elnagyolt". A főhős pl. mindig korrekt.
(És legalább tud úszni - meg Firenzében kommandózni.) -
monsta007
tag
Lehet hogy csak azér mer késő van, de EZ CSÚNYÁBB MINT BOXON!!
Ne reménykedjen senki, az hogy csúnya nem jelenti azt hogy nem szaggatॐ
-
jookomak
őstag
nem arról szól ez az egész, hogy az első rész nem fogyott elég jól pc-re, holott sokat foglalkoztak vele? a 2. részt már csak "összedobják", ha lesz harmadik, az pedig vszínű meg sem jelenik már.
-
athomi
veterán
Amikor nézegettem a képeket, azt hittem meg fognak kövezni, miután lefikázom a grafikát. Ez hogy néz már ki? A falfelületek rettenetesek. Ilyet a főiskolán papírból hajtogattam.
[ Szerkesztve ]
-
GegeWarrior
senior tag
válasz Black Dragon #48 üzenetére
Pedig tök jól humorizált Morden24, egyből le is csaptam a dumára, mert 10 percig röhögtem rajta
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz Black Dragon #46 üzenetére
Még egyszer megpróbálom, mert a különleges gyerekeket ápoló ismerősöm mindig türelemre próbált tanítani: tudod, az irónia segítségével pont ezt próbáltam mondani.
Egyszerű suttyómagyar nyelven: te barom, pont én is azért figuráztam ki a grafikabuzzancsokat, mert szerintem is szánalmas, hogy állóképek grafikájára rázzák a farkukat.
[ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
válasz Black Dragon #41 üzenetére
Most vagy direkt csinálod, vagy tényleg nem érted mi az az irónia.
-
fpeter07
veterán
A várost felülről mutató képek túl világossak, így rondának tűnik. A háztetősök már szépek.
-
Morden24
nagyúr
válasz Black Dragon #41 üzenetére
Láthatólag csak te nem fogtad fel, de ironizáltam. Nem, az nem a vasalást jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
De kinek a pap, kinek a papné.
-
pete_21
addikt
Szerintem se kéne egyből leírni...
Igazából teljesen más lesz a helyzet, amikor játszunk majd vele. Amikor pl. vannak az átvezetések, akkor nem arra fogtok koncentrálni, hogy a gyertyatartó mennyire látszik szögletesnek. És amikor éppen harcoltok 5 ellenféllel, akkor se a főszereplő ingujjának a szögletességét fogjátok figyelni. Teljesen más állóképen keresni a hibákat, és játszani egy játékkal, és úgy nézni a grafikát, miközben a játékélmény eszméletlen. -
senior tag
Én tuti igénytelen vagyok, mert nekem így is kéne - maradhatok, vagy kivet magából a Gamepod közösség?
Amúgy tényleg nem valami szép, pláne, hogy emlékszem, hogy az első résznél az államat keresgéltem csak, amikor az első nagyobb várost megpillantottam egy szerpentinről
Viszont a játékélményről csak jót írtak a konozolos verzió esetében, úgyhogy bízom benne, hogy bejön a Final Fantasy 7-es eset, ami akármilyen ronda, szerintem a mai napig is az egyik legjobb játék a világon!!!Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Morden24
nagyúr
-
Fortissimus
őstag
válasz GegeWarrior #22 üzenetére
majd lesz az is nemsoka
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
zH.
senior tag
-
leviske
veterán
Nem értem. Vannak épületek, amiket annyira gyönyörűen kidolgoztak. Miért lett mégis egy csomó másik meg szinte gusztustalan szinten elhanyagolva.
Például mikor a víznél guggol, talán Vice City-ben láttam olyan épületeket legutoljára.
Amúgy ezeket a tetőket kevesebb időbe telt megcsinálni DX9 alatt? Vagy kevesebb erőforrást igényel DX9-el? Vagy miért nem lehetett tesszellálni?
(#23) Morden24: Pár kép alapján nagyon nehéz ám a játékélményről diskurálni...
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
tomi_mod
aktív tag
Egy-két kép javult a tegnapihoz képest, de akkor sem értettem, hogy azért mert kis felbontású egy kép attól még a textúráknak nem kellett volna egy pacának kinéznie.
Sok esetben még segít is ha kisebb méretűre modósítanak egy képet -élesebb lesz stb.
Most már látni valamit a textúrákból, egy két helyen még szép is, de némely modell kidolgozottsága hááát...
Kizárt, hogy ez legyen a PC-s végeredmény! -
Narxis
nagyúr
válasz tommy-gear #27 üzenetére
Jah, előrelépés lesz ha nem lesz olyan monoton, unalmas mint az első rész.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tommy-gear
tag
ugyanolyan vagy még szebb mint az első rész, de ez az verjétek csak a grafikára, játékélményt le se szarjátok (Y)
-
mickemoto
őstag
Szerintem jobban nézet ki az első rész, de inkább legyen változatos a játék és ne olyan unalmas, önismétlő még ha a grafika kevésbé szép is.
No de majd kiderül -
GegeWarrior
senior tag
Jó a fanyar humor
Mostanában ez teljesen jellemző, mindenki csak azt nézi, hogy "jujj mennyire szép a grafika" azt nem nézik, hogy "ja amúgy hiába szép ha játszhatatlan az egész, de legalább nézegethetem" Persze nézzen ki valahogy 2010ben, de most párkép alapján nem kéne rögtön pfujolni
Ezt a szöveget kölcsön lophatom, mert hatalmas
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
RexpecT
addikt
Tény,hogy láttunk már szebbet,de nem rossz ez!
-
Morden24
nagyúr
válasz Black Dragon #21 üzenetére
Játékélmény? Az ki a francot érdekel? De ostoba vagy...
Csak az számít, hogy állóképeken ki lehet-e rázni rá a brét. Hangulat, sztori, élmény...? Komolyan, hová gondolsz.
-
GegeWarrior
senior tag
Majd ha kijön kiderül, addig nem kéne már leírni. Videó kéne róla, akkor esetleg...
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Black Dragon
addikt
Akinek ez csúnya, az elvan kényesztetve...
Nemértem, hogy ez miért lenne csúnya, pár kép alapján ne ítéljétek meg a játékot!
Ha elkezdtek vele játszani, a grafika már nemis lesz lényeges, mert olyan rohadt jo maga a játékélmény.
-
wednesday
őstag
Gyerekek, nem volt szebb az első rész semmivel. Eleve a játékidő 90%-át felülnézetből játssza az ember 10 méter távolságra a karaktertől, így az összhatás szép volt. De ha ott is nézegeted 10 centiről a karakterek arcát, az ujjait azok ugyan így néztek ki.
Emlékszem anno a POP: WW-nél is ugyan ez volt. Mikor az ember rohant és harcolt akkor egy szép játék volt előtte, mikor meg közelről nézte az átvezetőkben a kocka karaktereket az olyan volt mintha másik játékkal játszana.[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
hát ez vmi vicc. Az, hogy a manus ingujja 6 vagy 8 szögből áll 2010-ben...nincs benne egy iv sem... ennél az első rész messze szebb volt, de fel is teszem mindjárt és megnézem. Ezt viszont csak ha jön demó azután veszem meg, mert így irtó nagy csalásszaga van az egésznek.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
sti
tag
Erről beszélek!
Köszönöm.
Ezt a játékot teljesen újra kellett volna írni, hogy mostani PC-s szemmel szépnek lássa valaki. És sajnos nem akkora a PC-s fizetőképes tábor manapság, hogy ezen bárki is elgondolkozzon az Ubinál. Ráraktak a konzolos grafra pár szűrőt, feltolták a felbontást(ezzel sokkal jobban kijött a grafikai lemaradás) és eladnak belőle még párszázezret-milliót. Biztos vagyok benne, hogy így is a legszebb verzió a PC-s lesz. -
FireKeeper
nagyúr
ez a kijelentés még akkor sem lenne pontos, ha a konzolok akármilyen dx-et használnának, mivel az xbox360-ban lévő xenos GPU-ban pl van tesszelátor, amit pc-n csak a dx11 használ ki.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
djg
aktív tag
A Boxos se lehet szebb, az azokban lévő kártyák is csak dx9-et tudnak...
-
sti
tag
válasz FireKeeper #10 üzenetére
Konzolon 1280x720-ban, szerinted szebb?
Ne vegyél konzolt ha a grafikára mész, mert az nem a csúcs már évek óta! -
Narxis
nagyúr
Tyűűű
Szerintem is szebb volt az első rész pedig nem vagyok egy graf.őrült...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
FireKeeper
nagyúr
Komolyan mondom, ez egy vicc. Mármint most nem csak a bűnronda grafikáról beszélek, hanem az egészről, amit eljátszanak az ACII-vel. Kezdve ezzel az online mentéses baromsággal, amivel egy csomó olyan ember életét is megkeserítik, aki kipengeti a drága játékot, de pl. mobil-netje van, ami hajlamos megszakadni, így ugye menteni sem tud. És az a kontár munka, amit ezzel a grafikával műveltek, felháborító. Ennél tényleg szebb volt az első rész, ami már csak azért is dühítő, mert a reneszánsz itáliai témából szerintem sokkal lélegzetelállítóbb grafika kihozható mint a középkori keletből. Eddig nagyon vártam ezt a játékot, de most nagyot csalódtam benne, úgy látszik lassan tényleg rákényszerítik az egyszeri játékost hogy vegyen konzolt, ha minőséget akar.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
wednesday
őstag
Ennek a játéknak ilyen a grafikája és kész. Nincs itt különbség a PC-s és a konzolos között. Az első résztől nem sokkal különbözik grafikailag talán kicsit jobb nála. 2007-ben ez a grafikai színvonal mindenkinek tetszett, azért emlékeznek sokan sokkal szebbre, pedig dehogy volt szebb. Öregednek a konzolok, de emiatt nem fognak plusz energiákat áldozni a PC-s verzión, hogy ott szebb legyen, mert az már tényleg nem éri meg nekik. Ha nem lesz összecsapott a port (sajnos ezen sok múlik) akkor viszont nagyon baráti lesz a gépigénye.
-
Brutális eb
addikt
Ja kis tulzással tomb raider 2.
Mondjuk én nem a grafika miatt nem veszem meg.
Egyik a másolásvédelem túl bociztatosra sikerült másik az első rész akkora csalódás volt,hogy egy petákot nem adnék érte.
Befürödttem a far cry 2-vel is (Unalmas önismétlő játékmenet)több ubisoft cím egyenlőre megfeküdné a gyomromat.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
maxisama
tag
tegye fel a kezét, aki megvenné, ha úgy, vagy jobban, nézne ki, mint konzolon
na ezért nem foglalkoznak a pc-s átiratokkal, mert a 10%-át ha eladják és rohadt sok meló van vele.
Nekem egyébként teljesen Monkey Island-es beütése van xd csak sajna a grafikának is
-
sti
tag
4 éves hardverekre lett fejlesztve. Valószínű, hogy tudják, hogy mennyit hoz egy PC-s port és ennek tükrében "korszerűsítik" a mai PC-khez. Szerintem ez nem csúnya, de én öreg róka vagyok, nekem még a Max Payne is szép a mai napig is.
-
P00By
nagyúr
Az a víz...
-
Silex
aktív tag
Hát ez igen vérszegény. Talán ha dx 10, 11 fícsörök lennének nem lenne olyan kiábrándító az amatőr textúrázás. Tényleg olyan mintha vmi low-badegt game lenne. Elszomorító hogy már a játékiparban is szinte csak és kizárólag a profit számít. Meg is értem persze azért, de hogy ennyire? Olyan mintha direkt pofán akarták volna nyomni a pc-s gémereket.
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát mit is mondjak. Ez tényleg csúnya lett. Nem értem miért kell egy játékból konzol átíratot készíteni. Csinálják meg külön a PC-s változatott. Manapság egyre több a konzol átírat. Szomorú.
Azt hiszem ez sem fog úgy fogyni ahogy azt az Uborkák elképzelték. Nem beszélve arról hogy mindenképpen internyet kell a játékhoz. Grat Ubika!
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
nemethati
senior tag
Amikor guggol a víz mellett hát az valami írtó ronda
Olyan üres és szürke, részletesség sehol, pedig PC-n szebb szokott lenni minden...[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
Hááát komolyan mondom, ez csúnya,
csak én emléxem hogy az első rész is szebb volt ennél? Mondjuk ott én dx10ben játszottam vele, de nem hinném, hogy ekkora különbség lenne a 2 mód között.
4hónappal késöbb jelenik meg mint a konzolos változat és az átirás mégis 1 rakás szar lett.
Komolyan, csak GRATULÁLNI tudok a csapatnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest