- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
pp88
tag
Én is hasonlóan vagyok vele. Bár én csak Maratonra készülök. Most vettem egy garmin forerunner 5-öst. Hogy lássam az ökoszisztémát a Garmin nak. Én training peaks applikácioban kapom az edzés tervet. A Watch 4 nem tudja át húzni az edzés adatait. a Garmin 50.000 forintért megoldja. Bár az 55- ős csak pittyeg. A Watch 4 meg mondja a tempót vagy a tartományokat. Ezt nagyon szeretem. Ha tudná a TrainingPeaks edzés indítását. Akkor tökéletes lenne. Természetesen az akkumulátor az egy vicc . Állandóan töltöm mert nem bír ki már csak kb 20 órát . 78 % ős az akksija . Érik a csere. A TrainingPeaks dologra nincs megoldás esetleg?
-
mad823
őstag
A Watch legnagyobb előnye a korlátlan szabadság érzése. Bedugom a fülembe a fülest és el indítok bármit Spotify vagy Apple Music vagy rádióstreamet, vagy akar a saját zenéim és megyek, úgy hogy nem kell se telefon se semmi. Minden egyben ott van és működik stabilan, megbízhatóan.
És ezt hány percig tudja folyamatosan? Komolyan kérdezem, tényleg nem tudom, hogy mennyit kér az LTE. Tehát lehet, hogy mondjuk fél töltés alatt már el sem indulsz vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Horgász topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Hibátlan Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular TiTanium 1OO% ! 1Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest