Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Nem volt tervbe, de olyan villámgyorsan elkelt az I6-om, hogy mai napon I7 tulaj lettem.
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #10028 üzenetére
Ez nézőpont kérdése. Én meg úgy vagyok vele, minek fizessek egy halom pénzt egy kozmetikázott telefonért. Ha váltok, akkor már egy új külsővel és lényeges belső változásokkal felvértezett készülékre. De nagy valószínűség szerint ez nem mostanában lesz. Minden igényemet kielégíti az I6, sőt rá kellett jönnöm, hogy még ki sem használom igazán. Valószínűleg amíg szét nem esik elhasználom ezt.
Amúgy engem valahogy érdekes módon az I5-nél és most az I6-nál is elkerültek ezek a hibák. -
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #10020 üzenetére
Értelemszerűen mindegyik iPhone jobb valamivel az előző szériánál. Különben senki nem venné meg az újat.
Viszont baromi unalmas tőled minden egyes nap olvasni a 6S fényezését és az I6 fikáját. Főleg egy I6 topikban.
Nekem ez kicsit önmegnyugtatásnak tűnik, hogy bizony megérte ennyit pénzt költeni.
Amúgy oldalak újratöltésére egyszerű megoldás van. Chrome. Nálam még sosem töltött újra.sokkal többet kell várni az ujjlenyomatos feloldásra 6s után.
Mennyit? 0.01 sec-et?
Ne vicceljünk már.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
torreador22 #10014 üzenetére
Mégis mit vártál arra amit írtál?
-
galaxys80
veterán
válasz
torreador22 #10012 üzenetére
Köszönjük, hogy megosztottad velünk. Ez kicsit olyan volt mikor a kisgyerek panaszkodik a tanárnéninek.
Amúgy meg tiltsd le és probléma megoldva. -
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #9938 üzenetére
Irigyellek.
-
galaxys80
veterán
válasz
buvartacsko #9936 üzenetére
Nem késtél el egy kicsit ezzel a hsz-el?
-
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #9847 üzenetére
Kezded kicsit túlreagálni tényleg ezt a tokos témát. Személyes támadásnak veszel minden ellenvéleményt.
De rendben van. Magamban egy halk kacajt értük is elejtek.(#9849) B-L-A-C-K
Nézd. El tudom dönteni, hogy nekem mi a vicces és mi nem. Még ha ez neked nem is tetszik.Senki nem támadt ezzel neked.
Tényleg kicsit kezdesz paranoiás lenni ebben a témában.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
hanolfe #9280 üzenetére
Bárhol belemehetett. 3 perc alatt gondolom csorgott le a víz az arcáról. Nem volt egy jó ötlet.
Ha nagy szerencséd van kiszáradhat, de erre kevés az esély. A kijelző a legkisebb gond. Alaplaptól aksin át más is tönkremehet. Arról nem beszélve, hogy a gari ugrott ha beázott.
Szerintem kapcsold ki és holnap reggel egyből vidd el valamilyen szervizbe ahol foglalkoznak ultrahangos tisztítással.
Az talán még megmenti. Bár a garin az sem segít, ha elszíneződött az indikátor.(#9282) univerzita
Pára szerintem kizárt, hogy ennyire látványos beázást okozna.
Ez a rizses dolog meg sokak szerint városi legenda és többet árt, mint használ.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
TheBikerider #9261 üzenetére
Sőt még az atomtámadást is túlélné.
Iszonyatosan néz ki. -
galaxys80
veterán
válasz
#19708160 #9131 üzenetére
Megsúgom a LED TV-d is LCD.
A többire így felesleges is reagálni.Bár azért arra kíváncsi lennék, hogyan látod oldalról. Ha csak nem tudsz kanyarba is nézni.
Azért ha haladni akarsz a korral, akkor jövőre valószínűleg megint cserélned kell,mert amilyen gyorsan jöttek úgy is fognak eltűnni a hajlított TV-k, mivel szinte mindenki szerint zsákutca.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
TheBikerider #9119 üzenetére
De van különbség. Például az egyik , hogy az ívelt TV-t kizárólag pont szemből érdemes nézni. Annak aki kicsit is már oldalról nézi élvezhetetlen.
És természetesen a 4K és az ívelt egyáltalán nem függ össze. Van ívelt fullHD-s és nem ívelt 4K-s TV is.
Ezért nem is igazán értettem, hogy a kolléga most miért is jött az ívelt TV-vel. -
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #9021 üzenetére
A por bármi alá bemehet. Az a nem mindegy, hogy a telefon akár fél mm-t mozog-e a tokban. Mert, ha nem akkor nem igazán tud karcolni.
De nem akarok győzködni erről senkit. Mindenki azt használ amit akar. Én a tapasztalatomat írtam le.
Egyébként ha nem csúszna ennyire az I6 én semmilyen tokot nem használnék.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
csabi94 #8980 üzenetére
Én 4 féle üveg fóliát tetettem fel. Mindegyik levegős lett körbe. Én hetekkel ezelőtt feladtam és csak simán tokkal hasznàlom. Őszintén szólva sokkal jobban tetszik így. Megpróbálok vigyázni rá amennyire tudok és élvezem a használatát. Mikró karcok nem érdekelnek egyébként.
-
galaxys80
veterán
válasz
bozarjoska #8888 üzenetére
Én sima ota telepítéssel tettem fel és végre minden lag eltűnt.
-
galaxys80
veterán
válasz
Lord Sidious #8828 üzenetére
Nem tudok mást mondani, mint hogy nálam (és itt sokaknak) minden esetben újraindult. Én csak szolgáltatónál cseréltettem eddig, így azzal van tapasztalatom. Ott minden egyes esetben rá is írták a garanciapapírra az újabb 1 évet. Így szolgáltatós készülék esetén biztos, hogy újraindul.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
Lord Sidious #8826 üzenetére
Én és még nagyon sokan innen a fórumról vagyunk az ellenpéldàk. 3-szor cseréltettem és mindig újraindult.
Szolgáltatós esetén még nem hallottam az ellenkezőjét.
Szóval amit írtál nem igazán állja meg a helyét. -
galaxys80
veterán
válasz
tezsparker13 #8734 üzenetére
Hát itt nem fogsz másolgatni ide-oda fájlokat, mert nem lehet. Ebből kifolyólag nincs is sok értelme a fájlmenedzser appoknak.
A Youtube miatt pedig a Google-nél kell reklamálni nem az Apple-nél. Ők azok akik nem engedik a háttérben lejátszást.(Egyik platformon se és a 6S sem tudja) Más kérdés, hogy alternatív appokkal (pl:Tubex) megoldható itt is.
BB alatt azért tudtad a háttérben lejátszást, mert nem létezett a hivatalos Google Youtube app. Így ott csak alternatív Youtube appot tudtál használni.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
torreador22 #8681 üzenetére
Szerintem meg nem létezik, olyan ami nem Apple garis.
-
galaxys80
veterán
Jó. Hát akkor offoljátok szét a saját telefonok topikját.
-
galaxys80
veterán
Nem térhetnénk vissza a topik eredeti témájához?
A kolléga talán végre abbahagyta, nehogy most meg ti kezdjétek. -
galaxys80
veterán
válasz
nederlanden #8167 üzenetére
Csak szólok, hogy van már 6S topik.
-
galaxys80
veterán
válasz
nederlanden #8137 üzenetére
Most a 6S fényezése helyett elkezded az I6 fikàzását? Tényleg kur..a fárasztó vagy már.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
Tibee86 #8107 üzenetére
Én minden féle élcelődés nélkül kíváncsi vagyok rá, hogy miben jelentkezik az, hogy kevés.
Én mást nem nagyon hallottam eddig panasznak, minthogy újratölt a Safari. De kérdem én (laikusként), hogy ennyire hülye lenne az IOS, hogy kilövi azt az appot a memóriából amit legtöbbször használ az illető, míg másokat meg benntart?
Nehéz ezt elképzelni. Ezt még igazából az android is viszonylag jól kezeli. -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz
kchris78 #8096 üzenetére
Hogyan sikerült egy lapon említened az 5S-t a 4S-el, és főleg a Galaxy Ace-el nem nagyon értem.
Én elfogadom, hogy valakinek a telefonok cserélgetése egy hobbi, főleg ha ehhez a pénze is megvan, de azt állítani, hogy pl. egy 5S már nem tud megfelelő élményt adni szerintem badarság.(#8097) Rossi
Hát akkor 2 Gb-ra sem lett tervezve, ugyanis pont annyira döcög a 9-es IOS 6S-en, mint I6-on.
Komolyan jó, hogy ki nem találjátok már, hogy az alig 1 éves I6/ 6+ kevés az IOS 9-hez. -
galaxys80
veterán
válasz
nederlanden #8087 üzenetére
Én ma sem istenitem az I6-ot. Kizárólag a kijelző mérete amivel többet ad nekem, mint az 5S. Minden másban kiszolgálna ma is az 5S.
-
galaxys80
veterán
válasz
nederlanden #8075 üzenetére
Ezt a hsz-t elmentem jövő ilyenkorra.😈
-
galaxys80
veterán
Éreztem, hogy amint megjelenik a 6S előkerül a kevés màr az 1 Gb-t.
Előtte mindenki szerint bőven elég volt.
😉 -
galaxys80
veterán
válasz
nederlanden #7820 üzenetére
Én nagy tételben fogadnék, hogy jövő ilyenkor a 6S-t fogod szidni. 😆
1 éve pont ezeket mondtad az 5S-I6 tekintetében.😉 -
galaxys80
veterán
válasz
#93966848 #7645 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de mikor megvetted a telefont nem voltál tisztában azzal, hogy hány mp a kamerája? Már ha neked a számok ennyire fontosak.
Anno a Galaxy S4-em 13 mp-es volt, de a fasorban sem voltak a képei az I6-hoz képest. Lassan ideje lenne rájönni, hogy ekkora optikákhoz amik a telefonokban vannak semmi szükség nagyobb mp-re. Azon túl, hogy 3-szor akkora lesz a kép mérete semmi különbség nem látható. Illetve ha totál belenagyítasz PC-n lehet, hogy látni valamit. Csak sosem értettem ennek mi értelme.
Az előlapi kamera 99%-át meg a csücsörítős tinik használják FB-ra. Arra nem elég? -
galaxys80
veterán
válasz
#93966848 #7642 üzenetére
Az összes eddigi készülékeim közül az iPhone-oknak a legjobb az automata fényerő szabályozása. Annak biztos nem szabadna az aksit szívnia. Persze ha leveszem 10-15-ra fixen biztos sokkal jobban bírja. Csak a kijelzőt nem lehet látni éppen.
A kamerával mi a baj? Kevés készülék van a piacon ma ami jobb kamerával rendelkezik. (Talán S6, G4) -
galaxys80
veterán
válasz
FIREBLADE78 #7606 üzenetére
Pedig a hiba akkor nálad lesz. Nálam az egyébként is gyors rendszer a 9-el még simább és pörgősebb lett. Laggnak nyoma sincsen.
A SwiftKey meg majd lesz szíves IOS9-re optimalizálni az appját.(#7604) LUCKY78
Szerintem itt félreértés volt. A telepítéshez kell jóval kisebb hely. Nem a rendszer lett maga kisebb.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz
#93966848 #7566 üzenetére
Hát várd meg amíg végez az animáció. Ez mindig is így volt és valószínűleg így is marad. JB-vel egyébként kikapcsolható az animáció. Ennek mondjuk semmi köze a lassúsághoz.
Ha a fejlesztői menüben való kotorászás ennyire fontos neked, akkor szerintem hiba volt IOS-ra váltanod.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hobby elektronika
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...