Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
Az esetleg iphone 6s-rol tudni mar valamit, szeptembernben, vagy tavasszal jelenik meg? Igy hirtelen a google nem sok erdemleges infoval szolgalt.
-
Sukta 95
aktív tag
De gondolom, hogy ez nem bontatlan a doboz, hiszen nem kapom meg az összes kiegészítőt, ha itt vásárolom. Ha esetleg a dobozon lévő IMEI szám nem egyezik a telefonon lévővel, akkor élhetek reklamációval?
Illetve, teszem azt, ha jövő hónapban vásárolok egy i6-ot, akkor bármit is írnak, vagy mondanak, lennie kell még kb 2 hónap garanciának rajta, bárhonnan is szerzik be? (Tegyük fel igazat mondanak és kiállítási darabok voltak) Plusz természetesen magyar nyelvnek, hiszen eléggé abszurd, hogy, pont az ő telefonjaikon ne legyen csak.
-
Sukta 95
aktív tag
Sok fele velemeny van, ahogy lattam. Talaltam hasznaltat, par honaposat, garancias, 64 gb, hibatlan allapot, hasonlo arban, valszeg azt fogom megvenni.
Tudtok esetleg vmi olyan hibarol, amit a vasarlasnal kitudok szurni?Hamarosan ujra apple tulajdonos leszek. Tobb, mint egy ev android utan, pedig egy htc m7-et nyuzok, aminek fele annyi betegsege van, mint egy samunak.
Ui: akkor ok miert nem ezt tuntetik fel, a hulyeseg helyett? Ok is jobban jarnanak. Hihetetlen szamomra, hogy egy telefonos bolt ennyire informalatlan legyen..
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
Remelem jelentkezik vki, aki esetleg toluk vasarolt. Felhivom oket es ha ketes infokat adnak, megprobalom megerdeklodni egy resellertol, hogy ok mit tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
Na, vegre valami pozitiv velemeny.
felhivom majd oket, rakerdezek konkretan ezekre a dolgokra, hatha megprobalnak hulyenek nezni ugy is.
lehet, raprobalok akkor egy rendelesre naluk.
Ui: ha pesti lennek, bemennek kiprobalni, akkor lehetne tutit mondani mas vasarlonak is.
mondjuk nekik evidens, hogy azt mondjak nincs rajta magyar, hiszem 20 ezerrel dragabban aruljak, ami tud magyarul.[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
En is igy tudtam, de elbizonytalandotam, az alapjan, amit itt irtak a forumba. Igazabol a garancia kerdeses meg, oke, hogy vilaggarancia, de az eleg macerasnak tunik. Email erdeklodesre annyi valaszt kaptam, hogy hivjam fel oket.
-
Sukta 95
aktív tag
Értem, köszönöm! Az a gáz, hogy azt írják, hogy csak töltő van hozzá a dobozban, szóval gondolom, már kibontják és a többi a tartozékot kiszedik. Ha átveszem a terméket és csekkolom, hogy az IMEI szám egyezik-e a dobozon lévővel, és esetleg probléma van, akkor kötelesek visszavenni és másikat adni helyette, ugye?
-
Sukta 95
aktív tag
Igazából nem igazán tudok dönteni.
A fekete jobb lenne, az előlap szempontjából, kevésbé ütné ki a szemem a fehér oldalsó rész a kijelző szélénél, az arany hátlap viszont elcseszettül tetszik.
Ezt az oldalt is linkelhettem volna: http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/42431-apple-iphone-6-64gb-akcios
Csak azért kérdezem, mert a füles számomra teljesen lényegtelen és, ha jól tudom, mindegyik ios tud magyarul, ebből a szempontból mindegy, hogy külföldi-e a telefon. Bár írtam nekik, hogy bármi féle garanciát biztosítanak-e ezekre a készülékekre, még nem válaszoltak..
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
Üdv! Telefon vásárlás előtt állok és azt szeretném kérdezni, hogy a fehér - arany kivitelből fólia segítségével tudok fekete-arany összeállítást csinálni? Vagy az nem lenne esztétikus? Illetve megéri ilyen "küldöldi" változatot rendelni, 188000-ért, 64 gigás változatot? Vagy mindenképpen "megbízhatóbb" forrásból vásároljak?
konkrétan erre gondolok: http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/apple-iphone-6-64gb/gold
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AliExpress tapasztalatok
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával