Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Megszunt a 6.1.3 visszarakasanak lehetosege.
-
domerator
veterán
Érdekes dolgot tapasztaltam, lehet csak nekem új:
Most a 4s-t használom 6.1.3 szoftverrel, felment rá a Spotify, de a kocsiban az istennek se akart megszólalni, még kábellel se, pedig megjelent az ipod lehetőség az autórádión. Szétbosszankodtam az agyam, aztán próba-szerencse: rátettem egypár zeneszámot mp3-ban a telóra. Láss csodát: azonnal megszólalt a zene (az mp3) és a spoti is hajlandó hiba nélkül szólni. Vagyis addig nem ipod a telefon, amíg nincs rajta legalább egy olyan mp3, amit le tud játszani.Viszont a BT lejátszás sajnos nem megyen: nem is jelenik meg a BT ikon a kocsiban, viszont a hívásokat korrekten kihangosítja. Ez vajon a 4s korlátja, vagy a 6.1.3 firmware?
-
domerator
veterán
Van arra mód, hogy a 4s kijelzőjét valahogy megjelenítsem mondjuk Macbook Airen és ott vezéreljem a telót? Van egy program (Gtasks Pro) aminek be kellene jelentkeznie a gmail accountomra, de teljesen szétesik a bejelentkező képernyő képe a telefonon (gondolom valahogy a google már nem támogatja ezt a kis felbontást).
Arra gondoltam, hogy macen hátha végig tudom csinálni a bejelentkezést, még ha ugyanolyan szétesett is lesz a kép, de egérrel talán eltalálom a minimálisan belógó tovább gombot jobban, mint ujjal. -
domerator
veterán
válasz
Diokhan #18455 üzenetére
Igazat szólva én is csak elindítottam, üzenetet nem láttam, de! én soha nem is használtam a messengert, úgyhogy azt gondoltam azért van üresen mert egyszerűen nincs üzenetem... kipróbálom majd a párom telójáról.
A facebook az megy, igaz megdöccen, de simán használható (ehhez is hozzátartozik, hogy facet se használok, csak néha belépek kb kéthetente, szóval azt nem tudom megmondani, hogy minden jól megy-e rajta, de pl a videókat simán, röccmentesen hozza)[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
nickedez89 #18379 üzenetére
A 4s most tartalék teló, de akinek csak megmutatom széles mosollyal díjazza a jó öreg ios-t.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
domerator #18297 üzenetére
Sajnos vissza kellett valtanom az i7-re...
azzal egyutt tudtam elni hogy a watchot nem kezeli az ios 6, de legnagyobb banatomra sajna az airpods sem mukodik vele jol: spotify-on szinte minden uj szamnal elhallgat es csak start stop vagy a bt ujboli kapcsolasa segit. Valamint a kocsi kihangositojat se jol kezeli: kimeno hivaskor oke de bejovo hivaskor a telefon veszi fel es mindig kezzel kell atkapcsolni az autora, ez sajna nagyon maceras. Ugyhogy a kis negyes lesz a tartalek telefon a hetes meg a gyozelme tiszteletere kap egy spigen herringbone tokot
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
galaxys80 #18296 üzenetére
Csak power usereknek kompromisszumos a hatos hasznalata, mindennapi telefonkent tokeletes, meg ha csak 3g-s akkor is. En power user vagyok de egyelore a nosztalgia erosebb
A jb modszeres 6.x visszaflashelest inkabb ne soroljuk ide, mert az egyreszt pilotavizsgas, masreszt te is tudod hogy kivetel... az apple NEM irta ala a regebbi firmware-eket! -
domerator
veterán
válasz
galaxys80 #18294 üzenetére
Csak hogy értsd:
1. Az, hogy napok óta folyamatosan (most is) aláírja az apple az eddig mereven elutasított 6.1.3-at, az minden csak nem hiba.
2. Jelenleg is folyamatosan szerintem ezrek teszik vissza a 6.1.3-at a világban mert tele a tökük a jelenlegi dizájnnal, de tartalék telefonnak is jobb a 6.1.3-as 4s, mint egy up-to-date botladozó telefon. Ha nekik sikerül és néhánynak nem, akkor a segítségnyújtás megtagadása erősen diszkriminatív.
3. Az IPSW forrás ismeretlenségére hivatkozni megintcsak nettó genyóság: az apple aláírása kizárólag csak offline flasheléskor számít, OTA ez a firmware nem jön le és az itunes se ajánlja fel. Ergo az apple aláírása az ipsw frissítésre vonatkozik, vagyis kutyakötelességük lenne legalább megpróbálni segíteni.
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18284 üzenetére
Na ez minden csak nem pozitív... ez mellébeszélés az apple részéről... holnap ha nem felejtem el én is felhívom a zöld számukat.
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18275 üzenetére
Igen, ingyenes 80-as szam , +36 80 983 824 de csak munkaidoben. Hivd fel, kell hogy segitsenek.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18271 üzenetére
Bakker akkor tenyleg erdemes lenne visszarakni... Talan a 64 bit kavar be... Nagyon szurkolok!!!
Galaxys80: a google cimtart regota vissza lehet rakni egy vebdav fiokkal, en is ugy tettem most.
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18254 üzenetére
Telefon csatlakozojat vizsgald meg... hegyes fogpiszkaloval a belso erintkezolap korul ovatosan ki tudod a talan benne levo koszt piszkalni. Ha nem megy akkor vadiuj olcso fogkefe is megteszi. Fogynak az otletek hogy mi lehet a baj...
Ugyanigy a kabel csatlakozojat is kitisztithatod. Masra mar nem tudok gondolni mivel 3 gepen probaltad igy az itunes helytelen telepitese valoszinutlen.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18252 üzenetére
Mi lenne ha elotte a telefonon csinalnal egy teljes visszaallitast? Ha felmegy ra a hatos akkor ugyis szuz telokent fog indulni!
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18238 üzenetére
Nekem is elsőre ment win10 friss itunes.
(a 3gs már nem ilyen sima dolog...)
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18227 üzenetére
Masik usb porton vagy masik kabellel probalkozz... sok ilyet lehet olvasni hogy masodszorra harmadszorra sikerul csak.
Amugy az is lehet hogy hibas a letoltott ipsw... szedd le meg egyszer esetleg.
De vajon amugy mi a peket akar az apple hogy hirtelen engedi az allitolag legjobb hatost visszatenni? 3gs-re is alairja az akkori allitolag legjobbat, a 4.1-et.
Nem lehet hogy felmeri az igenyeket egy igenyesebb grafikus felulet irant?[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18223 üzenetére
Nezz utana a neten hogy hogyan kell dfu modba tenni a telot es ugy probald meg
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18217 üzenetére
Eltart egy darabig... de ha 10 percig ezt csinalja akkor az szerintem nem termeszetes
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18215 üzenetére
A visszaallitas gombra a shift-et lenyomva kattints es feljon az explorer ablak
-
domerator
veterán
válasz
viperabácsi #18209 üzenetére
Szia
Az ipsw oldalrol kell letoltened az i4s 6.1.3 ipsw fajlt es itunes-szal kell ratenni a telefonra, nem kell az eddig szukseges hokuszpok a jailbreakkel
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Urak, 9.1-re vissza lehet tenni a 6-ost?
-
domerator
veterán
Valaki majd szamoljon be lecci az uzemidorol ios6 alatt.. vajon jobban banik az akkuval?
-
domerator
veterán
Szeretett 4S-em két napja azzal nyaggat, hogy a tárolóhely majdnem megtelt, a beállításokban módosíthatom... csak éppen van még 1,9GB szabad helyem.
5.1.1 van rajta jailbreakkel, nemrég volt rajta partial (semi) restore, szóval nincs igazán tele appal.
Most az 5C-t használom, mert állandóan kidobja ezt a megtelt üzenetet.Mi a jófene van vele?
-
-
-
domerator
veterán
Hello, csatlakoztam a csapathoz párom előző 4s-ével... 16GB és 5.1.1 fut rajta... imádom! (nem a páromon fut az 5.1.1 de azért őtis imádom)
Ma vettem a telóra előlapi edzett üveget 0,3mm kerekített szélű, 2e Ft volt az ázsia centerben, gyönyörűen ráment, meglátjuk meddig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.