Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz
Project: A #32 üzenetére
Január 2-án este 7-ig tart. A főoldalon fel is van tüntetve.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
2017. január 2-ig tart a téli leárazás. Szerintetek akkor még január másodikán lehet vásárolni az akciós árakkal?, vagy január 1.-én 23:59:59-ig van érvényben a fent említett akció?
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Nos végül az Anno2070 beesett az ajtón
Jó választás volt.
-
Viper26
nagyúr
Nekem eddig.:
Rise of tomb raider, American truck simulator, Ryse son of rome, Dishonored, Tales from the borderlands.
Szerintem letudtam idénre, bár lehet jobb lenne, ha akkor nem is nézném többet.
-
Szerintem idén is csak kitűzőt farmolok.
-
Šolaire
veterán
Én is bevásároltam
: Metal Gear 5 Definitive, Soma,Darksiders Warmaster,Darksiders 2 Deathinitive. Jó áron voltak nem tudtam ellenálni
-
Tian66
senior tag
Én eddig tudtam várni. Ori and the blind forest def ed.
Az őszin is ennyi volt, akkor úgy voltam vele hátha a télin kevesebb lesz. Nem lett. Megvettem.[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Remélem nem nagy off, de Grid ingyenesen még pár óráig.
szerk: Már láttam, hogy van saját fóruma.
[ Szerkesztve ]
-
Landro
tag
Nem tudom, hogy a téli leárazás miatt-e, de a Rise Of Nation 5€
-
Mtbsrác
senior tag
Metro 2033 Redux és Last Light Redux bevásárolva kemény 2500ft-ért
-
aginor
veterán
Steam megállt, ahogy tavaly is, grat..
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Life Is Strange első részét is leszedem, ingyenes.
Ha tetszik, jöhet a többi is, a Complet Season 4.99€! -
szente
addikt
NFS 5-ért nagyon nagy +1
.mf:
Nem muszáj a sok kiegészítő, ha olyan szerverre mész fel, ahol kiegészítős pálya van, akkor téged is felenged, hiába nincsen meg a DLC.
Autó meg így is van elég, ha meg mégsem akkor meg ott vannak a mod-ok.
Ami inkább eltántorítson, az a sok retardált a public szervereken. -
sz_abika
addikt
Valaki nem akar steam hardvert rendelni?
Nekem Linkem van már, de sajnálok 15eurot megint kiadni shippingért a kontrollerhez... -
.mf
veterán
Nekem pont az vette el a kedvem
Hallottam, hogy jó cucc, de ezt megnézve, vazz, ehhez minden szart meg kell venni, hogy ne csak egy negyed játékot kapj, mint az EA és Ubi a hülye DLC-ivel?
Ennyire azért nem érdekelnek az autós játékok.Ellenben a Brothers -85%-kal 1.64 GBP-ért bezsákoltam, arról is jókat hallottam
-
flymi
addikt
Én is behúztam pár játékot:
-Project Cars 9.89€ (Végre!
)
-Hidden Object 12 in 1 bundle 1.79€ (Kifejezetten szeretjük az ilyen játékokat, ennyiért meg pláne!)
-Mount And Blade Full Collection 9.99€ (Hogy meglegyen steam-en is és a két dlc miatt.)
-Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack 1.12€ (Végre ez is megvan törtáron!)Bannerlord még ugye nincs, ETS2 Vive La France nem akciós ahogy a TWD A New Frontier sem.
Mást nem nagyon találtam ami nincs meg de érdekelne...
[ Szerkesztve ]
-
GAI
senior tag
Én jobban preferálnám régi klasszikus játékok steam-re költözését. Volt pár példa rá, de sajnos korántsem minden. Pl. egy NFS 5 - Porsche Unleashed garantáltan Win10-el és új hardware-ekkel kompatibilis, Full HD-ben futni képes változatért ölni tudnék
Sokkal többet érne számomra, mint az új címek, amik valahogy egyáltalán nem képesek lekötni már...
-
Fred23
nagyúr
Nekem a Tomb Raider 4.99€-ért szúrt szemet. Ez tényleg nagyon olcsó!
-
Raysen623
addikt
Nekem a Mad Max szúrt szemet 7 ajróért, aztán feltettem magamnak a kérdések kérdését: mennyit fogok vele játszani? A válasz gyorsan jött, így nem vettem meg... Ott van még a Witcher 3 is a gépen és nem játszom vele.
-
Érdekes ezekben az akciókban, hogy van olyan játék, ami még 50% akcióval is többe kerül, mint a lemezes változat.
Ettől függetlenül mindenkinek jó böngészést, és szuper fogásokat kívánok a karácsonyfa alá!
-
elithun
őstag
A szavazások miatt érdekes, de igazán most sincs nagyobb leárazás, mint ami hetente szokott lenni. Csak most minden cím egyszerre van leértékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az idei akciós időszak a Steam Téli Vásár nevet kapta és egészen január 2-ig fog tartani, érdemes lehet körülnézni majd a Valve áruházában.
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest