Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz Project: A #32 üzenetére
Január 2-án este 7-ig tart. A főoldalon fel is van tüntetve.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Project: A
tag
Sziasztok!
2017. január 2-ig tart a téli leárazás. Szerintetek akkor még január másodikán lehet vásárolni az akciós árakkal?, vagy január 1.-én 23:59:59-ig van érvényben a fent említett akció?
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Nos végül az Anno2070 beesett az ajtón Jó választás volt.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Viper26
nagyúr
Nekem eddig.:
Rise of tomb raider, American truck simulator, Ryse son of rome, Dishonored, Tales from the borderlands.
Szerintem letudtam idénre, bár lehet jobb lenne, ha akkor nem is nézném többet.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Arcképgyáros
Szerintem idén is csak kitűzőt farmolok.
-
Šolaire
veterán
Én is bevásároltam : Metal Gear 5 Definitive, Soma,Darksiders Warmaster,Darksiders 2 Deathinitive. Jó áron voltak nem tudtam ellenálni
“Praise The Sun” \[T]/
-
Tian66
senior tag
Én eddig tudtam várni. Ori and the blind forest def ed.
Az őszin is ennyi volt, akkor úgy voltam vele hátha a télin kevesebb lesz. Nem lett. Megvettem.[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Remélem nem nagy off, de Grid ingyenesen még pár óráig.
szerk: Már láttam, hogy van saját fóruma.
[ Szerkesztve ]
-
Landro
tag
Nem tudom, hogy a téli leárazás miatt-e, de a Rise Of Nation 5€
-
Mtbsrác
senior tag
Metro 2033 Redux és Last Light Redux bevásárolva kemény 2500ft-ért
-
aginor
veterán
Steam megállt, ahogy tavaly is, grat..
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
flymi
addikt
Life Is Strange első részét is leszedem, ingyenes.
Ha tetszik, jöhet a többi is, a Complet Season 4.99€!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
szente
addikt
NFS 5-ért nagyon nagy +1
.mf:
Nem muszáj a sok kiegészítő, ha olyan szerverre mész fel, ahol kiegészítős pálya van, akkor téged is felenged, hiába nincsen meg a DLC.
Autó meg így is van elég, ha meg mégsem akkor meg ott vannak a mod-ok.
Ami inkább eltántorítson, az a sok retardált a public szervereken. -
sz_abika
addikt
Valaki nem akar steam hardvert rendelni?
Nekem Linkem van már, de sajnálok 15eurot megint kiadni shippingért a kontrollerhez...PSN: xszabikax
-
.mf
veterán
Nekem pont az vette el a kedvem Hallottam, hogy jó cucc, de ezt megnézve, vazz, ehhez minden szart meg kell venni, hogy ne csak egy negyed játékot kapj, mint az EA és Ubi a hülye DLC-ivel?
Ennyire azért nem érdekelnek az autós játékok.Ellenben a Brothers -85%-kal 1.64 GBP-ért bezsákoltam, arról is jókat hallottam
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
flymi
addikt
Én is behúztam pár játékot:
-Project Cars 9.89€ (Végre! )
-Hidden Object 12 in 1 bundle 1.79€ (Kifejezetten szeretjük az ilyen játékokat, ennyiért meg pláne!)
-Mount And Blade Full Collection 9.99€ (Hogy meglegyen steam-en is és a két dlc miatt.)
-Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack 1.12€ (Végre ez is megvan törtáron!)Bannerlord még ugye nincs, ETS2 Vive La France nem akciós ahogy a TWD A New Frontier sem.
Mást nem nagyon találtam ami nincs meg de érdekelne...
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Én jobban preferálnám régi klasszikus játékok steam-re költözését. Volt pár példa rá, de sajnos korántsem minden. Pl. egy NFS 5 - Porsche Unleashed garantáltan Win10-el és új hardware-ekkel kompatibilis, Full HD-ben futni képes változatért ölni tudnék Sokkal többet érne számomra, mint az új címek, amik valahogy egyáltalán nem képesek lekötni már...
-
Fred23
nagyúr
Nekem a Tomb Raider 4.99€-ért szúrt szemet. Ez tényleg nagyon olcsó!
-
Raysen623
addikt
Nekem a Mad Max szúrt szemet 7 ajróért, aztán feltettem magamnak a kérdések kérdését: mennyit fogok vele játszani? A válasz gyorsan jött, így nem vettem meg... Ott van még a Witcher 3 is a gépen és nem játszom vele.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
-
antikomcsi
veterán
Érdekes ezekben az akciókban, hogy van olyan játék, ami még 50% akcióval is többe kerül, mint a lemezes változat.
Ettől függetlenül mindenkinek jó böngészést, és szuper fogásokat kívánok a karácsonyfa alá!
-
elithun
őstag
A szavazások miatt érdekes, de igazán most sincs nagyobb leárazás, mint ami hetente szokott lenni. Csak most minden cím egyszerre van leértékelve.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest