-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
válasz MasterMark #9596 üzenetére
Én ehhez a témához egyáltalán nem értek. Pl. mennyi mobilnetet fogyasztana így a PS Vita? Madden NFL-el szeretnék játszani buszozás közben, viszont ha ennek nagyon nagy költségei lennének, és ráadásul még játszhatatlan is lenne akkor felejtős. Erről esetleg valakinek tapasztalata van?
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Gondolkodom PS Vita konzolon a meglévő PS4 mellé. Az lenne a kérdésem, hogy a remote play funkciót csak a lakásban tudom majd használni és csak akkor ha a PS4 is megy, ugye?
Buszon utazáskor jól gondolom, hogy nem lehet használni ezt a funkciót?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
darkmore
tag
Dokuro: "Thank you for playing the game. When we were about to launch the project, the Great East Japan Earthquake struck on Marc 11, 2011. It became an unforgettable day for all of us. This game is dedicated to all the victims of the Great East Japan Earthquake and Tsunami, especially young children who loved reading picture books. Our thoughts and prayers are with them." - Pon-Kotz Troops
Muramasa: Uhh, hogy lehet videjagame ennyire eszetlen szíp! Legnagyobb gond, hogy a kaják olyan jól néznek ki, hogy megéhezek tőle, majd írok részletesebben, ha több tapasztalat lesz, eddig nagyon penge az irányítás, kiváló a sztori, de egy kicsit túl könnyű, egyelőre.
-
bencus3
tag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogyha veszek egy PS Vita-t akkor az előző tulaj ps fiókjára feltelepített kóddal letöltött játékok majd az én fiókomba is letölthetök lesznek? Mert az én fiókomat akarom használni, és a kódkártyát is adná hozzá...
köszi -
Wlac
Ármester
válasz RangerFox #9588 üzenetére
És gondolom ezek csak az újonnan értékesített darabok? Nem is annyira rossz, bár igen, a PSP után valóban éles zuhanás, kár, hogy a Sony ezt annyira a szívére vette.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
RangerFox
veterán
15,3 millió Ps Vita konzol talált eddig gazdára. eddig.
-
Wlac
Ármester
A Color Guardians-t platinázta innen valaki? Egy trófeám maradt, az, hogy a stáblista alatt szedjek fel minden gömböt. Elvileg hiba nélkül megcsináltam, de nem akarja megadni a trófeát. Van valami trükkje esetleg, vagy csak figyelmetlen voltam?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
RangerFox
veterán
válasz xridergabo #9584 üzenetére
Nem valódi kép, szóval esélytelen, főleg az idei E3-on.
-
xridergabo
csendes tag
[PS Vita 2?]
Lenne meglepődés ha bejelentenék az idei E3-n. -
chatran
őstag
Egy PSP és egy Vita között működik az Ad Hoc multi?
-
JigoKuu
csendes tag
Sziasztok!C:
Viszonylag új vagyok még, de gondoltam, ideje beköszönnöm már, főleg ebben a topicban fogok élősködni. Kb. fél éve vettem egy Vitát, aztán azóta is dúl a szerelem. Sajnos nem igen akad a környezetemben senki, akivel beszélgetni tudnék a játékokról, szóval ezentúl el kell majd viselnetek.
Jöttem ide kiélni magam, lol.Rögtön kezdeném is egy kérdéssel, ami nagyon érdekelne. Ti inkább a Store-ból vásároltok, vagy jobban szeretitek a dobozos verziókat megvenni?:3
-
KamenH
csendes tag
válasz Adam_Shepard #9508 üzenetére
Helo!
Nekem meg van a Dragon's Crown vitára, ha gondolod nyomathatjuk.
Bár nem mostanában játszottam vele.[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Hol erdemes venni memoria kartyat 32gb,akar kulfold?
-
darkmore
tag
válasz xridergabo #9568 üzenetére
Hú, de király! Remélem nagy részét lokalizálják is, amúgy nekem úgy tűnik, nagyon sok JAP Vita játékot hoznak ki itt is, gondolom mert tipikus nyugati cím nem nagyon van, nem baj ez így tán jobb is
Még jobb lenne, ha kicsit pörögne a fan fordítások is, anno PSP-re legjobb címeket áttolták a rajongók (Valkyria Chronicles 3, Monster Hunter 3rd ...).Portable gaminghez tudom ajánlani a 7" tablet + kétoldalra felnyomható 4gomb+vállgomb+analóg kar, én sokáig sony teló+dualshock3-al nyomtam és pl. pont a GTA (Vice City) rohadt jó volt rajta (míg tapizva undorító volt).
Büdös életbe nem lesz itt már új sony handheld... a PSP nem két taligával hozott a konyhára mégis nehéz szülés volt a Vita és mennyi haszna lehet a Vitával most? Szerintem nem túl rózsás a helyzet, de a Switch sikerében reménykedhetünk, de akkor is max valami hybrid portable+TV konzolon gondolkodhatnának, de ennyire azért a Sony se szokott 1:1-be koppintani.
-
carl18
addikt
-
chatran
őstag
Farming Simulator 18 a legnagyobb név Traktoron ülve szántás közben is lehet vele játszani.
De viccet félretéve, két értelmes játékot láttam, a Full Throttle remastered-et meg a Papers Please-t.
Gondolom Uncharted szintű játékokra már ne is számítsunk -
RangerFox
veterán
-
xridergabo
csendes tag
Figyelem! Nagyon japán, de hátha érdekel valakit
[Upcoming Vita Games (~200+ Upcoming games in ENGLISH) || 2017 Edition || #] -
LeventeV
senior tag
válasz Adam_Shepard #9566 üzenetére
En is a mostani akcio kereten belul vettem meg Ps4-re. Most vagyok a chapter 3-nal es eddig nekem is bejon, bar 4000 Ft-nal szerintem sem er tobbet.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz LeventeV #9555 üzenetére
Én majdnem minden platformon elkezdtem, le is nyomtam a chapter 1-et de aztán ráhagytam. Most mivel akciós volt megvettem, de a 4s-es iphoneomon jobban futott anno a játék mint a vitán megyannyi peccs és optimalizálás után.
Maga a történet eszméletlenül szórakoztató, főleg hogy az összes ismert mese szereplő benne van és egy noir köntösben van tálalva a történet.
Der valóban, ha a chapter 1 beli teljesítménye alapján kellene megítélni, vagy ha nagyobb összeget fizettem volna érte, akkor repülne a refund.
[ Szerkesztve ]
.
-
carl18
addikt
válasz RangerFox #9564 üzenetére
Oké! Köszönöm a válaszokat, pedig én örültem volna egy vita kettőnek De én is olvastam netten hogy a sony a vita bukása miatt nem ki ábrándult a kézi konzolokból. Esetleg utána még van esély hogy kiadjanak valamit ha a Nintendo nagy siker lesz.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
fausto
addikt
Egy nagyobb összeget mernék rá tenni, hogy 10 éven belül nem lesz hordozható Sony konzol (de valószínűbb a soha). Elég nagy bukta volt ez a Sony-nak, 1-2 év után látványosan
lesza...elfelejtette és levette róla a kezét.
Talán akkor tudnék elképzelni valamit, ha a Nintendo egy Wii szintűt robbantan a Switch-csel és a Sony lekoppintaná. -
carl18
addikt
Üdv mindenki!
Arra lennék kíváncsi van-e esély majd egy PS vita 2 megjelenésre a közel jövőben? PS Vita konzol nagyon tetszik amúgy, csak hát nem jött rá tekken, gta meg stb cím. ( Aki meg most arra hivatkozik hogy a psp verziót tudom rajta játszani ne is válaszoljon) Meg a vita gép hát mondhatni kicsit már régi is 2011-es a hardver a kisgépbe.
PS Vita második részét így tudnám elképzelni 5,2 kijelző Amoled 1280X720 Kijelző minimum max megy egy 1920X1080.
Egy Snapdragoon 835 vagy egy Pascal Tegra ha megjelenik. és 4 giga ram, 128gb tárhely és egy jó 3000 mah akkumulátor. De ez a konzol akkor volna igazán ütős ha olyan címek jönnének rá mint tekken 7, gran turismo, gta 5 stb. Ilyenre van esély? mit gondoltok? Csak olvastok alapján a fent említett hardverek már verik a playstation 3 tudását.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
fausto
addikt
válasz darkmore #9560 üzenetére
Hát ja, a Killzone marha jó lett, szerintem nagyon jó az irányítás (én úgy játszottam, hogy a célzásra rásegítettem a giroszkóppal, így a Vita döntögetésével nagyon finoman lehetett célozni), a kampány pedig elég tartalmas, ha rámész a pálya elején választható egyéb játékmódokra - ez sok pénzt is ad, meg másfajta gameplayt igényel. Ezeknél a quest-eknél jön ki leginkább a lopakodós játékmenet, én nagyon élveztem és egy idő után tök jól ment. A multi pedig nagyon jó, kár hogy nincs több pálya.
-
darkmore
tag
Killzone: Mercenary
Furcsa, hogy anno hatalmas FPS rajongó voltam a Quake 3 engine korában (Jedi Knight II, MOHAA, Call of Duty 1-2, SoF II), de amekkora szabadságot érzett az ember bill+egérrel, annyira kortálozott a dual analóg. Kontrollerrel mindig is azt éreztem a gameplay javarészt kamera igazítás szenvedésből áll..., de ettől függetlenül minden ilyen címnek nagy elánnal vágok neki, sőt PSP-én is végigkínoztam magamat mindegyik 1 analóg + XO[]^ játékkal (Resistance, Mohaa, Syphon filter jó az TPS, de célozni ugyanúgy kellett)
A játék két nagyon eltérő játékmenetet kínál fel, vagy lassan lopakodunk és megpróbálunk mindenkit hangtalanul elintézni, vagy sprint közben leszedünk 1-2 ellent lövésekkel, majd közelebb csúszunk a harmadikhoz a bicskánkkal meglékeljük, majd jöhet a következő adag ellenséges katona. A lopakodás meglehetősen nehézre sikeredett, még ha álcázó berendezésünk is van és lopakodó ruha + hangtompítós fegyverek, sokszor kiszúrnak és ha riadóztatnak villámgyorsan megérkezik az erősítés megduplázva az ellenfelek számát, cserébe ha észrevétlenül teljesítünk egy pályaszakaszt 500 pont/valuta jutalmat kapunk, ami annyira nem éri meg, mert ha a fenti rohamozó megoldást választjuk, akkor a fejlövésekért és a közelharci killekért kb. ugyanannyi pontot tudunk összeszedni, révén a riadó miatt többen rontanak ránk. Én felváltva használtam a két taktikát, sajnos így menet közben sokszor kellett felszerelést+fegyvert cserélgetni, ami szintén extra pénzbe kerül. Természetesen a grafika, hangok nagyon jók húzócím révén és a történet szokásos kis gagyiság, talán lehetett volna kicsit extrémebb a Killzone-okhoz hűen, van benne pár csavar és legalább nincsen benne ostoba romantikus szál, szóval hallelúja! Multiplayerre is rengeteg hangsúlyt fektettek, akár offline botok ellen is nyomathatjuk, lehet gyűjteni az XP-t, böcsület kártyákat, meg mindenféléket, ha valaki szereti, szerintem nagyon rá lehet függni. A kampány nincsen nagyon elnyújtva, inkább próbál változatos lenni kb. 8 óra alatt játszottam végig, valószínű gyakorlott dualanalógos uccuneki játékosnak max 5 óra lesz, hajrá!Dokuro
Ezt még nem játszottam végig, de ahogy látom elég hosszú lesz és inkább most írok róla.Tipikusan mobiltelefonos, egyemberfejlesztette (nem hiszem, de annak tűnik) címről van szó, ami szerintem fizikai gombok nélkül csak szenvedés lenne. Maga a design sokban hajaz a némafilmekre, erős zenei aláfestés, nagyon kevés hang a karakterektől, teátrális megjelenítés, jó kis egyedi hangulata van. A játékmenet abból áll, hogy egy kis csontvázzal próbáljuk a királyjányt biztonságosan átjutattni a következő pályára, eleinte még ráérősen kikapcsolhatjuk a csapdákat, átjárókat tolhatunk elé, de később már igencsak kell kapkodni, hogy szegény kis szerencsétlenség ne fusson a vesztébe, mert automatikus tipeg előre. Sokszor át kell változnunk herceggé, hogy visszarángassuk, vagy a tőrkardunkkal felszeleteljük (összeszurkáljuk) az ellenfeleket, majd visszaváltozni, hogy magasabbra ugorva elérjünk egy ládát, vagy egy csapda kapcsolóját. Szerencsére legtöbbször inkább meg kell állni és átgondolni, hogyan is tudjuk a halálos veszélyeket eliminálni. Közben bónusz érméket szedhetünk össze, minden pályán van egy és néha egy boss is elénk ugrik és még ki tudja milyen új játékelemmel fog bővülni a következő pálya. Nagyon hangulatos, ugrabugra és kirakós is egyben, a zene fantasztikus, ha tetszik a stílus egy próbát tuti megér!
-
fausto
addikt
válasz Rigormortiis #9558 üzenetére
Mihez képest? Nekem PS3-on és androidon is rosszul futott
-
Rigormortiis
veterán
válasz Adam_Shepard #9554 üzenetére
Hát, én nagyot csalódtam a vitás portban. Iszonyat tré módon van optimalizálva.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
LeventeV
senior tag
válasz Adam_Shepard #9554 üzenetére
És hogy tetszik eddig a játék?
-
Adam_Shepard
addikt
NA, Bigby Farkas kalandjaiban kicsit beljebb a Chapter 2 már normális sebességgel működik.
.
-
chatran
őstag
Mivel eltűntették a Duke Megatont az összes Store-ból, van esély rá, hogy a ps4-re már megjelent 20th anniversary editiont megkapjuk mi is?
-
Wlac
Ármester
válasz RangerFox #9547 üzenetére
Igen, én is olyannal használom, a haverom friss regisztrációját viszont már nem fogadta el. Mindegy, valahogy megoldom a dolgot, plusz ugye még semmi sem történt, reménykedem a legjobbakban (vagy még a hónapban bevásárolok egy életre ).
-
Wlac
Ármester
Egy hónapon belül új kártyám lesz, előre rettegek a hozzáadástól. Most tökéletesen működik minden, de ugye nem tudni, hogy pontosan miért, és akinek nem, annak pontosan miért nem. (UK acc, magyar kártya.)
-
jófejsrác
senior tag
válasz Tegla80 #9541 üzenetére
Na majd otthon ránézek este, de úgy emlékszem nekem ez jól volt kitöltve. Később próbálkoztam valamilyen fantom angol címmel. Majd ment 1-2 vásárlás paypalon keresztül aztán nem. Erre találtam azt, hogy csak hivatalosan kitöltött létező angol címmel megy az UK store - este majd visszajelzek.
-
Tegla80
addikt
Az uk store elfogadta regebben(2012) a magyar cimet....nekem is az van megadva.
Sztem ez azota sem valtozott....
Tudtommal A`rpi nak is igy van es muxik is nala a bk-s fizetes....szval nem egyedi az eseted csak valszeg jol van kitoltve nalad is a cimed az accban(bk val egyezo) es ezert elfogadja a rendszer.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
jófejsrác
senior tag
válasz LeventeV #9535 üzenetére
Jaa, félre értelmeztem. Nekem úgy kellene, hogy csak simán vásárolok, nem pedig 15, 20, 40 fontos csomagokat veszek.
@darkmore Könnyen lehet, de mikor megvettem a ps3-mat és csináltam az accountot akkor ez tűnt a legjobb beállításnak (UK). Fun fact: annyira gyorsan be akartam már üzemelni a gépet, hogy még az ID-m is elrontottam: "jofejsrac helyett jofejrac" - azóta is az maradt
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
válasz chatran #9532 üzenetére
Szia.
Rendszeresen szoktam így vásárolni.
Két dologra figyelj:
1. A hivatalos, SCEA által kínált kódokat vásárold, mert azok 1:1 arányban "váltják" a pénzt. Tehát 50$-os kód 50$-ba kerül.
2. A PSN accountod címe lehetőleg adómentes államban (pl. Alaska) legyen.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz RangerFox #9531 üzenetére
Értem, köszi.
Más kérdés. Ha az US Store-ba regisztrálok, akkor az amazonon vett feltöltőkártyával simán fel tudom tölteni az egyenlegem? Korábban már vásároltam néhány steam-es játékot amazonon (akkor csináltam kamu USA címet is), semmi gond nem volt velük és az amazon simán elfogadta a visa internetkártyám. A leírás szerint, a feltöltőkártya bekerül a Games Library-ba és gondolom ott találom meg a kódot, amivel mehet is a feltöltés.
Valaki próbálta már így használni a US Store-t?[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
PSP-n a menüben volt Battery info, ami kiírta, hogy mennyi akku van még vissza és, hogy ez hány órára elég.
A vita-n nincs ilyen lehetőség? -
chatran
őstag
Olvasom ezt a hirdetést, de nem értem mit jelent, amiket leírt a töltéssel kapcsolatban.
"Akkumulátor direkt töltéssel! (nem megy tönkre szinte soha egy töltő modulnak hála!)" Ilyen van, vagy csak tódít? -
RangerFox
veterán
Nem lesz többé Ps Now Vitára.
-
darkmore
tag
válasz chatran #9522 üzenetére
Hasonló gondom van nekem is, vettem használtan egy OLED gépet, de van egy karc a PS gomb mellett, ami zavar. Ahogy látom már csak slim gépet lehetne rendelni, de raktáron sehol nincsen...
Eddig két játékot zúztam rajta végig:
Steamworld Dig
Egyedi kinézetű steampunk western világban játszódó, gőzrobot bányászkodós, felfedezős platformer, bár az ugrabugra heylett a hangsúly inkább az áskálódáson van. Nem egy mega nagy kiadós tripple AAA cím, de nagyon jó kis hangulata van. Nagyon tetszett, hogy nyugisan lehet tervezgetni merre haladunk tovább, de pár helyen elég pörgősen kellett cselekedni, hogy teljesíteni tudjuk a pályát. A robotunkat fel lehet szerelni mindenféle fejlesztéssel és később már szükség is lesz minden eszközre, hogy megkaparintsunk minden nyersanyagot. Három világot lehet végigtúrni, a legvégén pedig egy kis meglepi is van. Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit nyugisabb felfedezős játékra vágyik!Shovel Knight
Mostanában talán már inkább unalmasnak számító retro szerű játék, ami mindenben hajaz a 8bites ősökre, bár én nem emlékszem, hogy anno ilyen jól működött volna az irányítás bármelyik elődben is. Humoros hangulatú gyüjtögetős, harcolós platformer, az elején még könnyű pályákkal később már majdnem hajkitépős szintre belőtt brutális akadályokkal. Mégis végig leköti az embert, minden pálya változatos és a nehézség mellé új játékelemekkel is párosulnak, nehéz letenni. Kicsit fura, hogy egy ilyen játékba is beszivárgott a "souls" játékok mechanikája, azaz ha meghalunk akkor ott eldobjuk a valutánk egy részét (szerencsére nem az egészet) és mikor a checkpointtól újra indulunk begyűjthetjük ezt, valamint ha végigjátszottuk, akkor lehet new game+ indítani. Vicces kis lovagunk egy ásóval vág neki a nagyvilágnak, hogy eljusson a Sors(/Végzet) Tornyába, közben több főellenfelet kell legyőzni, sajnos ezek nem sikerültek túl erősre, new game+-ban már veszélyesebbek kicsit, de olyan sok relikvia áll rendelkezésünkre, hogy okosan beosztva a magic-ünket nem okoznak gondot, talán csak az első 1-2 nekifutásnál. Ez sajnos a játék legvégső ellenfeléről is elmondható, de a vége olyan jól össze van dobva, hogy szerintem senki nem fog fanyalogni rajta, aki végigjátsza. Aki szereti a nehéz platformereket, ahol oda lehet csapni az ellenfeleknek és a közben összegyűjtött kinccsel fejleszteni a karakterünket, felszerelésünket, annak mindenféleképpen ki kel próbálnia! -
Rigormortiis
veterán
válasz chatran #9522 üzenetére
Szerintem megér pár telefont a médiák/euronicsok felé. De nyugodtan vehetsz használtan is. Egyrészről strapabíró kis masinák, másrészről ha használtat veszel, jó eséllyel kapsz mellé memóriakártyát is, ami újonnan nem olcsó.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy ilyen gépet, de ahogy látom már a hazai webshopokból teljesen kifogytak a készletek. Érdemes esetleg körbetelefonálni az elektronikai cuccokkal foglalkozó üzleteket (MM, Juronics, Ósan, teszkó) hátha van még egy-egy darab a raktár mélyén?
Vagy inkább nézegessem a használtpiacot? -
RangerFox
veterán
válasz Vadernagyúr #9519 üzenetére
Sokkal. Nagyon sokkal. Killzone Mercenary gameplayeket nézd meg, simán hozza a ps3-as killzone 2-es színvonalat, bizonyos tekintetben jobb is annál. Az Uncharted is kb az Uncharted 1 szintjén van.
-
Wlac
Ármester
válasz Vadernagyúr #9519 üzenetére
Ennyivel. Nagy a különbség, bár sajnos nincs olyan sok AAA játék, ami kihasználná. Viszont van két analóg kar, aminek a hiánya nagy hiba volt a PSP-n.
-
Vadernagyúr
senior tag
Akinek van VITA konzolja,megtudná mondani,hogy mennyi szebb a grafikája,mint egy PSP-nek?
PSN: joskovagyok199
-
Wlac
Ármester
PS4-en szépen futnak a TT játékok, de nem csak Vitán minősíthetetlen a port, hanem PS3-on is. Pont a The Wolf Among Us volt az, aminél nem egy QTE jelenetet azon buktam el, hogy szaggatott alatta a játék, és nem írta ki időben, hogy mit kellene nyomnom. Mondjuk a könnyű platinák miatt gondolkodtam azon, hogy megveszem Vitára is őket, de így akkor felejtős.
-
RangerFox
veterán
válasz Adam_Shepard #9515 üzenetére
A Walking Dead 1. évada még aránylag élvezhetően fut. De igen, az összes többi szaggat és nagyon hosszúak a töltési idők.. (szintén melóból)
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
Egy kis hajnali szakmázás. Az összes Telltale jatek ilyen gányul fut vagy csak a The Wolf Among a Vitán? Megvettem most akcioban de a telefonomon jobban fut.
.
-
Shepard
tag
válasz yusukee #9511 üzenetére
Próbáld meg töltőre tenni és debug módban elindítani újra. Ps+power+jobb felső ravaszt kell nyomva tartani pár másodpercig. Innen a következőket tudod majd elérni: 1. újraindítás, 2. adatbázis javítása, 3. memória kártya formázása, 4. Vita visszaállítása előzőleg működőképes beállításokkal, 5. új frissítés letöltése.
Ajánlom a kettes és négyes pontot próbára.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Játszottam a géppel, vagy 5 percre elraktam készenlétbe, de most nem reagál semmire. Nyomtam hosszan (~30 sec) a bekapcsoló gombot, de arra sem csinált semmit. Lehet valamit tenni ilyenkor?
-
3lb4nd1
tag
válasz RangerFox #9509 üzenetére
Jahm, jó tipp, időközben megléptem ezt is és működött! Illetve még azt is kipróbáltam, hogy mikor elsötétült a képernyő skippeltem a cutscene-t. De szerintem egy újratelepítés hiányzott csak.
Egyébként jó kis játék, pár belassulás van csak de nem vészes. Szórakoztató és jó a sztori (az eredeti feldolgozása), ja és van felhős cross-mentés.
PSN: elbunda94
-
3lb4nd1
tag
A One Piece Pirate Warriors 3-t vettem meg végül, minden szép és jó volt amíg el nem jutottam a 3. fejezethez, ahol is a játékbeli cutscene egyszerűen lefagy, elsötétül a képernyő és nem történik semmi. Van refundra lehetőség szerintetek? Nem értem hogy lehet egy 2015 augusztusa óta store-on levő játéknál ilyesmi.
-
Tegla80
addikt
válasz Adam_Shepard #9504 üzenetére
Ha egy azon acc akkor kezelnie kell....
A kartyat sem formazza auto ha eltero az acc,hanem dob egy ablakot,h mit szeretnel vele.
A'rpi-nak segitettem nemreg trophykban.A pstv-n mar az Ő accja volt(ezzel kezdtem) mikor beraktam az En kartyam....ki is irta,h ezen karin az En adataim vannak es mi legyen...Sony® & PlayStation®
-
Adam_Shepard
addikt
Lehet hogy volt mar se ha kiveszem a vitabol a memokarit es berakom a tvbe akkor leformazza fuggetlenul az accounttol?
.
-
3lb4nd1
tag
Próbálta innen valaki az One Piece játékok valamelyikét? Van köztük olyan, amire érdemes beruházni?
szerk.: A digimonos dolgot rosszul linkeltem, de azóta a twitterükön már cáfolták és kommunikációs hibaként könyvelték el. Szóval, nem meglepetés, nem lesz a Vita-ra nyugaton. Használtkonzolon egyébként láttam a Dragon Ball játékot, de azóta úgy tűnik lecsaptak rá. Érdemes azért néha itt körülszaglászni, időről-időre feltűnik pár jó dolog. ( http://www.hasznaltkonzol.net/ )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- AliExpress tapasztalatok
- Temu
- Lightyear - befektetési app
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest