-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Egyébként mi értelme van a HB-nak, ha nem szoftverfejlesztő az ember?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Közben házon belül megbeszéltem a témát más moderátorokkal, az álláspontunk az, hogy a HEN és a homebrew alkalmazások kitárgyalása nem ütközik a szabályzatba.
“All nothings are not equal.”
-
-
kovsol
titán
válasz RangerFox #9090 üzenetére
Pedig a cikkben is írja, hogy PS Vita warez játékokat nem viszi vele.
"HENkaku won’t allow you to run any kind of PS Vita warez, piracy or “backups”, how people like to call them, at least not out of the box.
Encrypted game data cannot be decrypted via HENkaku and it won’t disable any kind of DRM.
HENkaku is designed to let you run Homebrews on your PS Vita, it is not for piracy, and that’s it."
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Nagytoll
senior tag
Akit érdekel a homebrew/modding téma annak ma jó napja van!
Megjelent a a HENkaku, nem kell hozzá semmi, csak a Vita, sd kártya, és internet.
Bővebben: Wololo.net -
Mrdevil
addikt
Srácok, ez a Spy Hunter milyen, most le van nyomva az ára 1500-ra. Megér ennyit?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Wlac
Ármester
válasz renji00 #9084 üzenetére
Ez biztos? Mert mintha olvastam volna valahol olyat, hogy a PS Vitás az valójában az iOS-es port, amiből azonban hiányzott egy-két dolog a nagygépes változathoz képest.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Elims
veterán
Nagy kérdésem lenne...kérem olyan vàlaszoljon aki biztosra tudja a vàlaszt.
Van ugye ps3-ra a xcom jàték.Van vita-ra is xcom.
Van a kettő között vmennyi különbség?A vita-s egyszerűbb lenne vmennyivel? -
Gijon
senior tag
Össze lehet "párosítani", bár ez hamis párosítás. A lényeg, hogy csak helyi hálózaton megy..., Bekapcsolod a ps4-et, kilépsz abból az acc-ból, amivel párosítva van a vita, és bejelentkezel egy másikkal. (gondolom van több acc. is a gépen) Ezután nyomsz a vitán remote playt-t, és ds4-el irányítod. Hátrányok: Nem avval az accounttal használod, amivel esetlegesen nekikezdtél a játéknak. stb (Ez is megoldható, ha van + memóriakártyád+ hajlandó vagy resetelni a vitát a cél érdekében.) Elég rövid idő, amíg teljes fényerőn tudsz játszani a vita képernyő megérintése nélkül, mert "takarékoskodik" a fényerővel, ezalatt nem az automatikus kikapcsolást értem, de az is max 30 perc. Szóval hamis a párosítás, mert valójában semmi köze a vitához a joynak.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz sittes79 #9076 üzenetére
Szerintem ez nagyon nehéz kérdés.Nem egyforma az ízlés és ami màsnak tetszik neked nem biztos.
Ezt leszàmítva én a dungeon hunter-t ajànlanàm,ha szereted a diablo-t.Nekem is van ilyen jàték kòdom,pstv-hez kaptam.Az a 3 -szàmomra- gagyi jàték jàték van benne.Soha nem fogom felhasznàlni.
Felajànlanàm itt,de tartok tőle,hogy a "piacon" lenne meghirdetve egy-két ezerért.A ps3 vagy ps4 joy-t sikerült màr innen vkinek pàrosítani a vita-val?
-
renji00
aktív tag
válasz sittes79 #9076 üzenetére
egy srác árul egy letöltőkódot pár játékhoz, ha mind a négy játék hiányzik , jó áron megtudod szerezni és van egy méretes memóriakártyád teljesen megéri .
Hozzászóltam a hirdetése alá két linket hogy mit tartalmazhat a csomagja mivel ő nagyon nincs vele tisztában, én is csak egy gyors keresést tudtam alkalmazni.
-Uncharted: Golden Abyss
-Tearaway
-LittleBig Planet
-When Vikings AttackEzen felül vagy store vagy felkeresel egy boltot. Platinumshopban van pár játék, nem rég jártam náluk.
-
sittes79
addikt
Tudnátok ajánlani vlami jó kis játékot pár napra kellene a kicsike, hogy lekössem magam , csak store-ban érdemes vásárolni vagy máshol is milyen akciók vannak most?
Köszi
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Eladás előtt a PlayStation TV-ről le szeretnék törölni mindent. Hogy csináljam, csak belső memóriát használtam? A "FORMAT"-on belül mit nyomjak?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
RangerFox
veterán
Nekem megvan. Megkapod velük a Ps3-as verziót is, ami szerintem tök klassz. Az irányítás nehézkes kicsit (inkább a kamerakezelés), és a mentési rendszer is nagyon frusztráló néha. (meghalsz, visszakerülsz a pálya elejére, és az összes ellenség újraéled). Az átvezetők gyenge minőségűek, de maga a játék nagyon szép. Szerintem 6 dollárt megér, főleg ha kedveled a szériát.
-
Elims
veterán
"...az android szoftverben egy hatalmas roncs..."
Soha nem gondoltam,hogy pont egy ps vita-s topikban fogok olvasni ilyen pontos megfogalmazàst. :-)
Lassan 2 vagy 3 éve lesz,hogy megvettem a vita-t,azòta jàtszom a uncharted-del rajta (is),csak a sztorit vittem és tegnap a végére értem.Nehezen hittem a szememnek.. :-)
Szerintem a leghosszabb uncharted mind az 5 rész közül.A szerkeszt gomb nàlam még mindig elérhető.5percen belül simàn lehet.
-
kovsol
titán
Amcsi store-ban most van leírázás, a Ratchet & Clank™ Collection -el szemezek. 6$ most az ára, és három játékot tartalmaz. Van aki próbálta már? Olvastam jókat és rosszakat is a Vita verzióról.
May the Force be with you!
-
Wlac
Ármester
válasz cuebler #9069 üzenetére
Angry Birds van, de egy rakat LEGO játék is. Annyiban sokkal jobbak ezek a játékok, hogy fizikai gombokkal irányítod a Vitát, ami - számomra - sokkal természetesebb, mint a touchscreen tapicskolása, ráadásul a játékokra sem jellemző az az IAP éhség, ami a mobilpiacot uralja. Szóval szerintem válts handheld konzolra, és részemről a Vitát ajánlom, de a DS-sel nem sok tapasztalatom van.
-
renji00
aktív tag
válasz cuebler #9067 üzenetére
Rendesen működő DS emulátor nincsen gépre sem, nem hogy valami tabletre. Teljesen más kategória. Igen a DS gyengébb de az android szoftverben egy hatalmas roncs, ezért is évülnek el olyan hamar. Nintendo konzolt nem grafikáért vesz az ember hanem játékélményért. Szerintem van rá egy csomó időszopó játék és még egy jó darabig jönni is fognak az tuti. 3DS vagy 2DS játékkal kapható 30e körül, szerintem megéri ha a vita kínálat nem fog meg.
Wlac válaszához: Igen, egy temérdek játék leköthet Vita-n is, Lego játékok minden ízben folynak és a régi PSP címek jó részét is meg lehet vásárolni digitálisan és rá lehet tölteni a gépre. Persze ehhez szükség van egy méretesebb memória kártyára amiből minimum 16gb verziót ajánlok
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz cuebler #9067 üzenetére
A legfontosabb kérdés, hogy mivel játszanátok. Nyugati exkluzív AAA játékok nem nagyon vannak Vitára (egy két darabot leszámítva persze), és nagyon sok a japán cucc, ami sok embert nem érdekel, de van számos platformer, amikkel nagyon jól el lehet szórakozni. Nem tudom, hogy mennyi idős a gyerek, de ezekkel tíz év alatt is bárki játszhat: Ratchet and Clank, Jak and Dexter, Sly Cooper, Tearaway, Little Big Planet, Minecraft. Ha kicsit idősebb, akkor már mehet a Batman, Uncharted: Golden Abbys, Rocketbirds, Don't Starve, és még jó pár cím. A Nintendo család barátabbnak tűnhet, de engem máig zavar a nagyon gyenge hardver, ezért is maradt még ki a DS, bármennyire is nagy Pokemon fan voltam még a Gameboyos időkben. Szóval én egy használt Vitára szavaznék, csak annyira figyelj oda, hogy a játékokat akcióban szerezd be. Kedvezménnyel nagyon olcsón adják őket, de teljes áron elég horror összeget kérnek el értük.
-
RangerFox
veterán
-
renji00
aktív tag
válasz cuebler #9063 üzenetére
Gyereknek inkább DS-t javasolnék 2DS vagy 3DS estleg 3DS XL. Mind a 3 elég olcsón kapható ha nem a new modellekről beszélünk. Ott van mario , zelda meg még egy halom más és a régi DS játékokat is viszi.
Nézzetek körül ott is játék fronton viszont használt piac szinte halott és a játékok ritkák , drágán beszerezhetők többnyire.
Vita egy százszor jobb konzol viszont ha valaki nem érdekelt az indie címekben vagy a temérdek japánból lokalizált játékban akkor elég hamar kimerül a lehetőségekből. Esetleg Minecraft vagy hasonló ami hosszú távon leszögezhet egy fiatalabbat.
-
cuebler
senior tag
válasz Adam_Shepard #9062 üzenetére
x360 van a családban kettő. az egyiknek mennie kell, mert jön a one s
a gyerek eddig androidos táblagépen tolta, de lehet jobb lenne egy célgép, mert a nemrég még csúcskategóriásnak számító tábla egy határ sz**t ér az újabb játékokkal. mobil konzolokkal eddig nem volt dolgom, de lehet, ezután sem.."Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Adam_Shepard
addikt
válasz cuebler #9060 üzenetére
Ez csak attól függ, hogy mire lenne használva. Ha van pl. egy PS4 a háztartásban, akkor elég nagy királyság tud lenni, mert a játékokat lehet neten keresztül is játszani. A böngésző az ilyen tűzoltás szintű, de nem eget rengetően rossz. Azzal számolj, hogy egy ilyen konzolnál egy jó akcióban pá e FT-ért lehet játékokat venni de a memória kari hamar betelik és az iszonyat drága.
.
-
fausto
addikt
válasz cuebler #9058 üzenetére
Hello,
- Tud, nem rossz böngésző, de nem egy mobilos/tabletes szintű.
- Régen volt rá alkalmazás, de már nem elérhető, böngészőből lehet nézni. Én nem használom, de hallottam rá panaszokat, pl. hosszabb videóknál bezárja az oldalt
- nincs nagyon típus hiba. ha szép állapotban van, vigyáztak rá, minden gomb megy rajta, szerintem nagy baj nem lehet. talán annyit érdemes kipróbálni, hogy PSN-re csatlakozik-e, mert már akadnak mókolt gépek
- ha fontos a youtube, böngésző, akkor nem, mert PSP-n ezek fájdalmasan rosszul teljesítenek. A Vita is lejátssza a PSP játékokat, de újra meg kell venni, hibába van meg mondjuk dobozosan, és csak digitálisan lehet beszerezni, ami jóval drágább, mint általában a dobozos játékok (kivéve 1-2 akció) Tudtommal nem is visz minden PSP játékot. Szerintem, ha PSP játékokat szeretnétek inkább játszani, akkor PSP, egyébként Vita.
Azt egyébként érdemes tudni a Vita-ról, hogy új játékok már nem nagyon fognak rá jönni, max indie meg japán cuccok -
cuebler
senior tag
üdv mindenkinek,
srácomnak szeretnék venni egy ps vitát (esetleg) és felmerült pár kérdés:
- tud-e internetet böngészni?
- lehet-e rajta youtube-ozni?
- használt vásárlásakor mire érdemes figyelnem?
- valós alternatíva-e a psp?
előre is köszönöm a válaszokat[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Rigormortiis
veterán
Soul Sacrificeban hogyan lehet olyan szobát nyitni, ahol 15ös nehézségű küldiknek is neki lehet esni? Azt írja, hogy revised státusz jell hozzá. Egyébként teljesen magával ragadt, nagyon klassz játék. Illetve valaki tudna segíteni Alice maze farmolasban?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
Dragons Crownban hogy lehet aktiválni az ultimate nehézségi fokozatot? Infernalon is kipörgettem, de meg nem vagyok 99.
Valaki tolja mar az Odins Sphere-t? Vélemények?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Amadako
tag
válasz balazs8907 #9046 üzenetére
Én is rendszeresen játszok remote play-el.Normális net kell hozzá és nem lesz vele baj,
Most még 3g-n keresztül is játszottam vele(hotspottal) és teljesen jól ment. -
jófejsrác
senior tag
Nekem van PS vitám és PS Tv-m is, 20mbit-es internet. Elég élvezhető, néha szétesik a kép de még jobb nettel ez is megszűnik. Ps vitához lehet venni rácsatolható adaptert így megkapod ugyanazokat a gombokat.
-
Adam_Shepard
addikt
Hello. Mindent a bika internet hataroz meg input lag szempontjbol. En most jatszottam dark soulst es elvezhető volt. Viszont probalj ki wgyet mindenkeppen mert a gombkiosztas miatt lehet nem fog tetszeni.
.
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Most gondolkozom egy Vita vásárlásán. Érdemes beruházni rá? Leginkább a remote play érdekelne. Nekem nagyon fontos a minimálas input lag. Mennyire vészes ez a része a dolognak? Köszi a választ!
-
renji00
aktív tag
Múltkor nem itt érdeklődött valaki Odin Sphere után? Van egy vita verzióm , berendelem a gyűjtőit angol-földről és megszeretnék tőle válni.
-
fausto
addikt
válasz Rigormortiis #9043 üzenetére
Az attól függ, hogy melyik frakciót választottad.Annyi tuti, hogy egyenlő arányban fejlődik a sötét és a világos oldal is.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Mit kapok, ha az ellenfelek megolesekor az l+r kombot valasztom (fate).
-
fausto
addikt
válasz renji00 #9040 üzenetére
Köszi!
A Sword Art akkor ki is esett, nem ismerem az animét
A Danganronpában mi van azon kívül, hogy sokat kell olvasni? Mert akár milyen izgalmas a történet, azért játékként ez kevés Maga a gameplay részt hogy kell elképzelnem?
Akiba: akkor ilyen beat'em up-nak képzeljem el? -
renji00
aktív tag
Sword Art Online: ha ismered és szereted az animét akkor nem lőhetsz mellé, amúgy nem nagyon ajánlom. mmorpg-re hasonlít, sok grind, monoton de szerintem egy élvezetes játék és hosszú is.
Danganronpa: Sok olvasásból áll a játék, igazából ilyen rejtély megoldáshoz hasonlítanám. 10/10
Akiba's Trip: hatalmas agymenés vámpírokról kell letépni a ruhát és püfölni. Sztoritól ne várj sokat. :p
Lost Dimension: Nincs meg de másik dicsérik. Ki az áruló közöttünk a történet közponja.
-
fausto
addikt
válasz Rigormortiis #9038 üzenetére
Hát röviden mindkét kérdésedre azt tudom válaszolni, attól függ, hogyan játszol, mit preferálsz
Azt, hogy áldozol, mentesz vagy a sorsra bízod, attól is függ, hogy melyik frakció mellett vagy elkötelezve. A másik, hogy az egyik karodra lehet sigileket beállítani, az boostolhatja valamelyik statodat, valamelyik varázslatodat. A sigileknek meg van leírása, hogy melyik arm-ot érdemes fejleszteni (darn, neutral,, light). Szóval a lényeg, hogy elég sok minden összefügg mindennel, el lehet benne veszni
A varázslatok közül pedig amelyik a stílusodhoz fekszik, meg attól is függ, hogy csapatban játszol vagy sem. Nekem nagyon bejöttek a Homing támadások, a fizikaiak (amikkel csapkodni lehet), a távolba „nyilazósok” meg a bombák is. De ez akár ellenfél típusonként is eltérhet, pl. a bomba hiába sebez nagyot, elég lassú, egy gyors lény ellen nem sokat ér.MÁS. Elég jó akciók vannak a Store-ba, Big in Japan, japán címeket akcióztak le. Négy játék között gondolkozom, amiket így hallomásból ismerek, írnátok róluk egy pár szót?
Swor Art Online: Hollow Fragmante
Danganronpa: Trigger Happy
Akiba’s Trip
Lost DimensionMilyen game-ek, ajánljátok őket?
-
Rigormortiis
veterán
Hatalmas játék ez a Soul Sacrifice Delta! Melyik spelleket érdemes használni? Iszonyat sok van... Inkább feláldozni vagy megmenti érdemes az elhullottakat?
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #9036 üzenetére
Na megnéztem. Se crossbuy, se cross-save. És 12990-re van beárazva.
-
LeventeV
senior tag
Pár új Vita játék:
Zero Time Dilemma
Akinek tetszett a Zero Escape: Virtue's Last Reward, vagy a Danganronpa sorozat.Odin Sphere - Leifthrasir
Akinek tetszett a Muramasa és a Dragons Crown. -
Latitude
aktív tag
Sziasztok, végül is vettem egy megkímélt állapotban levő psp-t. Nyúzom most azt és ha bejön akkor lehet, hogy egy vitára is beruházok. Köszönöm a segítséget. Üdv
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
Wlac
Ármester
Igen, ott külön gomb volt erre, viszont azt nem tudtam, hogy sok játékban a DPAD kapta a kamerát, és azt rá lehet dobni a jobb analógra. Ez már azért bővíti a lehetőségeket.
-
VooĐoo
tag
Splinter Cell-el nem játszottam, így arról nem tudok nyilatkozni, de ha egy extra gomb kellett a kamera mozgatásához akkor abban valószínűleg nem lehet így átállítani.
Ez csak akkor működik, ha a kamera simán a D pad-en van (pl. Monster Hunter), vagy a jobb oldali gombokon (Coded Arms).
Itt egy videó a beállításról.PSN: Neon--Skyline
-
Wlac
Ármester
Ez biztos? Mert nekem nem volt anno ilyen opció. Konkrétan a Splinter Cellel úgy kellett játszanom, hogy bal analóggal mozogtam, majd ha lenyomtam a kört, akkor a bal analóggal tudtam mozgatni a kamerát. A jobbra csak inventory-t, vagy valami ilyesmit tudtam hotkeyezni.
-
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Köszönöm a gyors válaszokat. Ez jó hír, hogy van arra mód, hogy ezekkel a játékokkal játszak. Az kicsit szomorú, hogy az áruk még mindíg ilyen borsos. A portolásnál arra gondoltam, hogy egyáltalán elindul a game az eszközön. De ha jól értem akkor, mindegyikkel lehet ps vitán játszani viszont a TR-ek már HD-ben futnak rajta a portolás miatt.
Üdv
-
fausto
addikt
válasz Latitude #9019 üzenetére
Angolon fent van mindkettő, a leírás szerint megy Vita-n is.Darabja 7.99GBP (~3500,- Ft)
A Prince of Persia játékokat nem portolták Vita-ra (ha a portolás alatt azt érted, hogy felhúzzák HD-be, mint a MGS HD Collection vagy a Jak&Daxter Trilogy). A PSP-s részeket meg lehet venni, 6.49GBP darabja. -
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Erősen gondolkodom egy Ps vita vásárlásán, de csak abban az esetben, ha bizonyos (PSP) játékokat végig tudnék rajta játszani. Ezek a Tomb Raided Anniversary és a TR Legend. (Illetve a Prince of Persiák, de ha jól tudom ezek szerepelnek a portolt játékok listájában.) Tudnátok abban segíteni, hogy ezek portolva lettek-e erre a gépre? Illetve, hogy melyik store-ból (esetleg árral együtt) lehet letölteni? Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv
-
renji00
aktív tag
Van olyan bolt ahol van pár dobozos cím és nem a alapok közül?
Konzolvilágban van 2 játék ami érdekel de nem 14e forintért. KB felét adnám érte de azért pofám nincs odamondani a boltosoknak hogy feléért elviszem. -
VooĐoo
tag
válasz Rigormortiis #9014 üzenetére
Szerintem előveszem én is egy kicsit, még csak az elfet maxoltam ki.
Ha valaki tolná multiban az felvehet psn-en. ⇩PSN: Neon--Skyline
-
Gijon
senior tag
válasz Adam_Shepard #9012 üzenetére
Persze, játékokban csinálhatsz screenshot-ot, és azt be tudod rakni témának.
-
Rigormortiis
veterán
Lehet, hogy ismét letöltöm, megjött hozzá a kedvem.
Végigtoltam ps4en az Odin Sphere demot, értékelések alapján a vita verza is ugyanazt tudja, és nagyon durván betalálós! Igazán megjelenhetne már euban is!
-
VooĐoo
tag
válasz dinostaRR #9008 üzenetére
Ha gyorsan akarsz szintezni akkor told online, ott össze lehet szedni más emberek hulláit, és fel tudod őket támasztani a templomban. Aztán single-ben legyalulják helyetted a pályákat.
Csak a lvl255-ös karaktereket elég borsos áron lehet visszahozni, 100-ig még megfizethető kis szinten is.
PSN: Neon--Skyline
-
Adam_Shepard
addikt
Amúgy van lehetőség valmi custom témát rakni a PSV-ra? Mert, ahogy látom a storeban is csak az a 6 fajta van + a cs*-*s DOA fizetős témák.
.
-
Rigormortiis
veterán
-
dinostaRR
tag
Igen, később én is utána olvastam és a sorci egy support karakter főleg ha jól értem Lehet kipörgetem vele a sárkányig aztán váltok egy amazonra.
LCD-s vitám van, tudom mire gondoltál, de én másra. bejelöltem egy képen, hogy mire gondolok. A fenti fekete menüsávon az alsó része átmegy fehéresbe, ez mindenkinek ilyen, normális? Köszi
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
fausto
addikt
válasz dinostaRR #9008 üzenetére
Itt a karakter trófeák leírásánál vannak tippek, hogy miket érdemes fejleszteni. A Sorceress talán nem a legjobb választás, egy idő után elég nehéz lesz vele.
Sajnos a OLED-es Vita képernyője elég csúnyán tud "felhősödni", nem akarlak megijeszteni, de nézd meg egy egyszínű, fekete hátteret sötétben, eléggé el fogsz szörnyedni. A jó hír, hogy ez játék, mozgás közben nem igazán jön ki, sem pedig világosban. Nekem is volt vagy fél év, mire észrevettem -
dinostaRR
tag
Hát csak érdemes e figyelni valamire, tárgyak, skillek stb. Sorceress el kezdtem.
Más: észrevettem, hogy a fenti tálcán(ahol vannak az iconok) alap menü képernyőn az alsó része kicsit fehéredik, nálatok is, direkt? Főleg fekete háttérnél látszik, fekete témánál.
-
fausto
addikt
-
dinostaRR
tag
Ez a Dragon's Crown nagyon jó játék vitán! El leszek vele egy ideig az biztos. Valakinek megvan? Tippek trükkök?
-
Na ki mit tippel, lesz-e szó a Sony konferencián a Vitáról?
A Slime draws near! Command?
-
Elims
veterán
Na szép..én meg hò végén szoktam "megvàsàrolni" a plus-os jàtékokat. (Màr amelyiket szerintem érdemes.)
Így nekem esélyem nem lett volna erre. :-//Tegla: Emlékszem vmire,ha jòl tudom te vitted mindkettőt. :-)
Wlac: Szerintem mindenképp.
+ha tròfeagyűjtő vagy akkor főleg.Elég könnyű platina. :-)A vita-s x-com ugyanazt tudja mint a ps3-as verziò vagy van benne pici butítàs?
Pàr òra ps3-as jàték utàn sajnos nem értettem 100%-ra,hogy mit/miből/hogyan lehet. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Visszatér a Pebble
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- Xbox 360 Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest