-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz RangerFox #10499 üzenetére
Emlékszek hogy annak idején is paráztattak azzal a résszel,és meglepően hamar és könnyen sikerült,de amilyen passzban vagyok Kratos miatt,most biztos bele fog törni a bicskám.
Amúgy ebben az AC-ben nincsenek trófeák?
Játszottam kb 30-40 percet és még nem adott.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
-
válasz seniman #10497 üzenetére
Azóta jól működik nálam.
Most fejeztem be a God Of War2-t,Zeusnál a végén majdnem kicibáltam a hajamat mire a gombkombinációt sikerűlt időben és jól megnyomni, több mint másfél órát szenvedtem vele,tiszta ideg voltam.
Most nagyon de nagyon sokáig nem fogom hiányolni Kratost úgy érzem,ha létezne akkor az édesannya is csuklana nem gyengén most.Megyek tovább az Assassins Creed3-al,az nyugisabb lesz,élvezettel vittem végig annó,utána jöhet az AC Chronicles ésatöbbi.............
-
God Of War2 végénél járok,és egyik pillanatról a másikra a hátsó tapi megadta magát vagy nem tudom mi van vele,mert használni kellene de nem reagál.
Előtte 1 perccel még működött rendesen,másnál nem fordult elő ilyen jellegű probléma?Már működik,valószínű hogy az ízzadt kezem miatt bolondulhatott meg,sajnos ízzadós tenyerű vagyok.
Megtörölgettem a tapit meg a kezemet,és mostmár frankón működik.[ Szerkesztve ]
-
Jigoku
tag
válasz koncsik #10493 üzenetére
Nekem is fat van, a wifis modell. Nagyon szeretem, de igencsak gondolkozok azon, hogy "becserélném" egy slimre. Amióta megláttam, hogy létezik God Eateres verzió...;__; Azóta nagyon vágyok rá, a fat modellek képernyője viszont nálam visz mindent, szóval még nem tudom, mit kezdjek magammal. ^^"
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
-
Jigoku
tag
válasz koncsik #10490 üzenetére
Bocsánat, nem tudtam, hogy ilyen topic is van!;_; Majd oda írok akkor.
Köszi, perge666! Valahogy én is így tippeltem, nekem valahogy a kettő között jó is lenne.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
-
Jigoku
tag
Segítenétek nekem picit? Sajna eladásra szánnám a Vitámat. Használtan vettem már én is, vannak apró hajszálkarcok elől meg hátul is (amíg én használtam, fóliázva volt az elülső képernyő). Ez nem zavaró, vagyis engem nem zavart, amíg akciódúsabb játékokkal játszottam, de amióta visual novelekkel játszok, és kvázi állóképeket nézegetek, nagyon szembetűntek és zavarnak. :/ Bár amilyen kukacos vagyok, ez nem csoda. xD
Adnék hozzá memóriakártyát (8GB), doboza, papírjai, töltője is megvan (bár ez picit megtört, emiatt apukámmal egy pici részen megragasztószalagoztuk). Teljesen jól működik, soha semmi gondom nem volt vele. Az akksi is jól bírja. Van hozzá rengeteg dobozos játékom, de mivel kvázi csak készüléket cserélnék, így azokat nem szánnám eladásra.Nem tudom, reálisan mennyit kaphatnék érte? Érdemesebb magánszemélyként árulni? Vagy van olyan üzlet, ahol viszonylag normális áron beszámítanák?
Nagyon nincs ilyen téren tapasztalatom, mert még sosem adtam el egy konzolomat se... :,,,( Nem is volt tervben, de az utóbbi időben nagyon gondolkozok rajta.PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Shepard
tag
válasz Jigoku #10485 üzenetére
Természetesen. A IX., X., és XV. pörgött eddig jó néhány órát. Azokból nekem utóbbi tetszett a legjobban, mert nem mindig vált ugyan az előnyére, de próbált újítani a bevett Square formulán. Nem biztos, hogy a real time harc állt a legjobban az FF szériának, de nekem bejött a vérfrissítés is. Most pedig jöhet újra egy kis "old school" körökre osztott játék.
-
-
Jigoku
tag
válasz Shepard #10484 üzenetére
Jó hosszú, 100+ órás vonatútra mész?xD Viccet félretéve, tényleg az egyik legjobb FF lett a VII. Amikkel én eddig játszottam, azok közül pl. nekem abszolút favorit, szerintem biztos tetszeni fog neked is.
-
-
-
Petreszku
senior tag
válasz perge666 #10479 üzenetére
Köszi, akkor kicsit olvasgatok a neten.
Ez igaz akciók mindig vannak és lesznek a neten és lényegesen olcsóbb is. De a kézi gépeknél szeretem a dobozos verziókat gyűjteni. Nálam ez egy ilyen hobbi.
Amit eddig kinéztem az összesen 13 Font környékén mozog.
Lumo, végigjátszva. Néha szórakoztató, néha nagyon idegesítő "platform" játék. Összességében én jól szórakoztam vele. -
válasz Rigormortiis #10476 üzenetére
Az elején elkezdte adni a trófeákat,de ahogy elakadtam akkor pihentettem pár napot,akkor Farming Simulatoroztam,és utána már nem adta.
Mind1 amúgy,úgysem lett volna platina.
Azért köszi a tippet/infót.Petreszku : Még nem játszottál egyik Metal Gear Soliddal sem?
Akkor előtte olvass kicsit róla,mert eléggé sztorialapú.
Én csak a legújabb részt nem vittem még végig,de a többit 2X-3X is.
Nekem az 1. meg a 3. rész a kedvencem.Ezelőtt én is dobozosan vásároltam legfőképp,de a Vita esetében jobbnak és olcsóbbnak látom a digitális változatot.
Ahogy nézem mindig vannak nagyon jó akciók,még most is el tudnék költeni 20-25 ezret a mostani akciókra,és még mindig lenne nem akciós cím is.
De már így sincs hely egyik kártyámon sem,szóval előbb azt kell vennem,akció meg úgyis lesz![ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz perge666 #10473 üzenetére
A Metal Gear Solid HD-t én a napokban fogom elkezdeni még Metal "szűz" vagyok. A store-t én is nézegettem van benne pár kedvemre való cím, jó árban. Bár az is igaz amit lehet és tudok azt dobozosan szeretem/szeretném beszerezni.
seniman, már listát is írtam, de nem kapkodom el, ha jól láttam Január 19-ig tartanak az akciós árak.
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
A januári store akcióban rengeteg vita cím is van jóárasítva,csak szólok.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Rigormortiis
veterán
válasz perge666 #10475 üzenetére
Annyi a trükk, hogy mielőtt gow-val kezdesz jatszani, ki kell fullra kapcsolni a gépet, majd bekapcsolás után játszani. Akkor a trófea-lista elején lesz a gow, és akkor adja őket.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
válasz Petreszku #10472 üzenetére
Pontosan,első a család.
Asszony haza jött 13 órakkor,elmentünk fenyőfát venni,gyerkőc elaludt,már vagy 1,5 órája én is játszok,de most pihenni kell mert megöl az ideg a GOW1 végén.
Rossz utat választottam és nem a kötelen kell felmennem harcolni,hanem azon a forgó falon amiből kések állnak ki közben............Közbe felnéztem a Storeba,és látom hogy a karácsonyi akcióba baromi olcsó a másik kedvenc játékom a Metal Gear Solid HD Collection,gyorsan le is csaptam rá meg még 2 másik játékra,így már csak 450ft maradt a kártyán.
Apropó kártya,mostmár a 2X8GB memóriakártya is kevés,szerezni kell mégegyet,de most lehet 16GB-osat veszek,már csak az a kérdés honnan.
-
-
RangerFox
veterán
válasz Rigormortiis #10469 üzenetére
Tudom, nekem se adott be pár trófeát, ezért is mondtam le a platináról anno. Amúgy úgy lehet megbizonyosodni róla, hogy beadja a trófeákat, hogy az indítás után megnézed, hogy a trófealistában a lista elejére került-e a játék. Ha igen, akkor nem bugos, ha nem, akkor addig kell újraindítani a játékot, amíg oda nem kerül. Csak erre későn jöttem rá.
-
Rigormortiis
veterán
válasz RangerFox #10468 üzenetére
Én vagy 2 éve zúztam le őket újból, és adom: a mai napig megállják a helyüket. Csak az átvezető videók....
Plusz a trófeák hajlamosak bugosodni. A challenge of the godst (azt hiszem így hívják) vagy háromszor meg kellett csinálnom, mire megadta
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Na lassan haladok előrefelé a GOW1-el,ma eddig még szűk 40 percet volt rá időm,de estére belehúzok.
Idén már nem kell menni dolgozni,de a gyerkőcre nekem kell vigyázni mert asszony dolgozik,ahogy tudok játszok,ha befejezem kezdem is a 2-t.
Ezen a játékon nem fog az idő,nagyon szuper élményt nyújt még most is. -
-
-
Shepard
tag
válasz frankdelgado #10461 üzenetére
Killzone-ban és Nfs-ben lehet még multi partnert találni, többihez nem tudok hozzá szólni. Leginkább csak használt gépeket lehet megcsípni itthon, viszont most már elfogadható áron, sok játékkal általában. Érdemes itt, illetve a jatekaim.hu-n nézni ôket szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz frankdelgado #10461 üzenetére
Szia! A multi szerintem soha nem volt igazán aktív. Például a Unit 13-ban van 1 vagy 2 multis trófea, több mint fél év próbálkozás után találtam társat hozzá. Resistance Burning Skies multi részéhez is nagyon ritkán volt partner a többiről nem nagyon tudok mit mondani. Még a Ridge Race-t játszotam online, ott voltak ellenfelek, bár leginkább Japán és koreai játékosok voltak.
Beszerzésre nem tudok mit mondani én még a "fénykorában" vettem, újonnan boltból. Ma már leginkább használtan fogsz kapni. -
frankdelgado
őstag
Üdv.!
PS Vitát vennék, de szomorúan látom, h újat itthon már nem lehet kapni és a sony le is vette a kezét róla. A kérdésem az, hogy esetleg valaki tud-e mégis jó beszerzési forrást, illetve h mennyire aktív még ezen a gépen a multi, gondolok itt lövöldözős játékokra elsősorban.
-
-
-
-
seniman
veterán
-
válasz LeventeV #10451 üzenetére
Soul Sacrifice : Ehez nagy reményeket fűztem,de nem jött be.
Gravity Rush : Ezt is dícsérték,tetszik is,eléggé megfogott,de az irányítást nem tudtam megszokni,meg elég nehéz is a bossfight,bár ez annyira nem zavaró.
Freedom Wars : Na az ilyen jellegű játékok sosem érdekeltek.
Fifa Football : Ez sem érdekel.
Inkább veszek helyettük olyat amivel el is játszok.
-
válasz seniman #10449 üzenetére
Tényleg nem volt érte pénz,nagyon megérte ha jó állapotú.
Énis nemrég vettem újból egyet 33-ért postával együtt,dobozosan,elől-hátul fóliás,8GB kártyával,6db dobozos játékkal.
Ebből 1db-ot már eladtam 4000ft-ért,de még hirdetek 4-et mert azok sem az én világom. Csak ahogy nézem nem olyan keresettek a játékok,nem is sokat hirdetnek meg nem is igazán van utána érdeklődés.
Lehet a Storeból töltik lefelé inkább úgy ahogy én,eddig vettem egy 6 ezres meg egy 15 ezres feltöltőt,de még mindig van amit meg szeretnék venni.
Vettem hozzá még egy 8 gigás kártyát 5000-ért,de már az is megtelt. -
seniman
veterán
válasz perge666 #10448 üzenetére
26K volt egy játékkal,tokkal,8GB kártyával,postaköltséggel együtt.Igazából édesmindegy hogy fat vagy slim,úgysem lett volna használva a 3G része.Most haver OLED fatjával nyomja,karácsonyra meg megkapja a sajátját.Mindenesetre súlyra nagyon nagy az eltérés a két gép közt.
-
-
-
-
Shepard
tag
válasz seniman #10432 üzenetére
Egy pár kisebb játék is támogatja a mobilnetet rajta, de ezzel reszeltek is. AAA játékok (Killzone, NFS, Soul sacrifice) csak wifire kapcsolódva hajlandóak lobby-t keresni. Kár a 3G-ért, míg jött frissítés a youtube klienshez, stabilabb volt, mint a mobilomon általában.
[ Szerkesztve ]
-
válasz RangerFox #10439 üzenetére
Jajj ne is mondd,nekem ez a 3.végigjátszásom.
2XPS2-n régen,meg most Vitán.
Nagy kedvencem a sorozat,csak a legújabb rész maradt ki eddig,de most nem is tudom bepótolni mert jelenleg nincs PS4-em,talán jövőre megint......
Addig Vitán kivégzem az 1-2-t,meg megveszem majd a PSP-s verziókat is,azokat is szerettem nagyon.Petreszku : Igen a gerendán mászós részek nem a Vita erőssége,de szokható,nagyon lassan kell menni. / persze csak ha lehet /
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz perge666 #10438 üzenetére
Én egy platformer (ügyességi, mászkálós) résznél akadtam el. PS2-es gépen simán végig vittem, de VITA-n valamiért nem megy. Mindig leesem. sokadik próbálkozásnál abba is hagytam, de majd ezt is folytatni szeretném és fogom is.
RangerFox, IGEN ERRŐL A RÉSZRŐL BESZÉLEK ÉN IS.[ Szerkesztve ]
-
Ááá de felhúztam magam a God Of War1-en.
-
-
Shamat
aktív tag
Lehet még valahol itthon Slim gépet venni újonnan?
DEAD LIKE ME
-
-
seniman
veterán
A régi FAT Vita 3G képességei kimerülnek a mobilnetes store elérésben,meg a multizásban?Vagy tud valami extrát is?
-
-
Tegla80
addikt
válasz seniman #10426 üzenetére
Probald meg,de sztem a gyerek acc-ja mas eszkozon plus nelkuli es igy a korabbi plus tartalom nelkuli is lesz.Mivel "csak haszonelvezo" jelenleg is,igy a vitan nem lehet tulaj jatekok szempontjabol mert az Te vagy.
Plusz nincs azzal baj es termelje csak hozzad a trophy-kat....ocsem/sogornom is nekem termeli azzal amivel jatszik,meg En is ha a sajatomon jatszom.(nekem ennyi a hasznom,h megkaptak az elso vita-m es az ossze plus adta jatekot.)petreszku
3kezikonzol lehet az acchoz regisztralva psp/vita/pstv-bol tetszoleges felallasban amik elerik a plus adta lehetosegeket/tartalmat.Store jatekoknal leirasban irja is.... nalunk is igy van es ezert is van 2vita mert muxik.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
seniman
veterán
válasz Petreszku #10425 üzenetére
Végső esetben az én accom lesz a gépen,aztán nekem termeli a trófeákat. Majd lepróbálom hogy az övével is le lehet e szedni az én játékaimat.Bár PS4-en a játéksorrend is változik az én részemben,ha ő játszott valamivel a sajátjában.
-
seniman
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy family accountom,ahol a fiam fiókja alá van rendelve az én fiókomnak,így PS4-en tud az én plusos játékaimmal is játszani.Ugyanez működik Vitán is?
-
-
-
-
-
Tegla80
addikt
válasz perge666 #10414 üzenetére
En ezzel
copokjatszok mostanaban(pl most is melo kozben mert gyer a forgalom) es amugy is gugliznom kell miatta mert elakadtam es nem jovok ra a megoldasara,igy ide rakom neked. the bridge. (most volt plus-hoz ha van elofizud....)Sony® & PlayStation®
-
-
-
-
válasz SH4D0W2011 #10410 üzenetére
Nem baj,majd egyszer valami másnál.
Csak a legtöbb játéknál frusztrálóan rá kell állni hogy meg legyen a platina,én meg inkább pihenés/kikapcsolódásképp játszok......
-
válasz SH4D0W2011 #10408 üzenetére
Köszönöm a gyors választ,akkor most sem lesz meg az első platinám.
-
Jó reggelt.
Egy kis információra/segítségre lenne szükségem.
Pénteken megvásároltam Storebol az Another World nevű játékot,most nemrég a végére értem,13 trófeából összegyűjtöttem 12-t.
Utánanéztem mi maradt ki,vissza is mentem a gyorsmenübe vagy hol és megszereztem azt is.
Mostmár 100%-ot ír,az összes trófea feloldva,de platinát nem kaptam.Újból végig kellene vinnem hogy platina is legyen vagy ebben a játékban nincs is olyan?
Közepes fokozaton vittem végig. / normal /
Betöltöttem a legvégét is,de utána sem adta be.
Köszönöm ha valaki tud segíteni,nem vagyok egy trófeavadász,még soha nem platináztam ki egy játékot sem,de ez adta befelé nagyon könnyen,és gondoltam ha van benne akkor megcsinálom még akkor is ha még egyszer végig is kell vinnem,mert nem túl hosszú. Legfeljebb letolom legkönnyebben.
Meg nem utolsó sorban nekem baromira bejött a játék,a hangulat csillagos ötös,az ilyen játékok jönnek be,csak ne lenne néha olyan nehéz.....
[ Szerkesztve ]
-
-
fausto
addikt
válasz perge666 #10404 üzenetére
Hát nagyjából ez a lényege, a könyv meséli a sztorit, aztán aréna harc. Eleinte nekem is furcsa volt, de aztán úgy rákaptam, hogy ki is platináztam, közel 100 órát toltam bele és nem untam. Sőt, után megvettem a Delta-t és abba is beletettem pár órát, pedig "csak" az alapjátéknak a kibővített változata.
Mondjuk az is benne van, hogy ismerőssel, coop-ban igazán szórakoztató, a vége felé lesznek olyan szörnyek, amiket egyedül közel lehetetlen megölni -
Srácok,ez a Soul Sacrifice végig ilyen lesz hogy a könyv bead egy adott küldetésrészt,és ha megcsináltam akkor vissza dob a “ cellámba “ ?
Vagy csak az eleje ilyen?
Mert ez így nekem nagyon nem jön be!
Néhány éve játszottam vele kicsit,de meg mondom őszintén hogy nem emlékszek rá. -
válasz Carlos Padre #10401 üzenetére
Nem tudni.
Nekem 1X8GB van,de kellene még egy,mert a megvásárolt játékokból 2 vagy 3 még ki sem volt próbálva mert nincs helyem letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest