-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Carlos Padre #10766 üzenetére
Na ezaz hogy wifin csatlakozok a PS4-hez.
Gyerek szobájába vannak a routerek,nem fogok falat fúrkálni meg vezetéket húzgálni....
Tegnap amúgy ki akartam próbálni a Remote Playt,de vitán 2lépcsős azonosítást kért és nem volt kedvem bajlódni vele. -
Kai_Rong
senior tag
válasz Carlos Padre #10766 üzenetére
Nekem pont ugyanezzel a setuppal volt szánalmasan lassú (PS4 kábellel van kötve). Pedig a feltöltésem nem rossz (22 mbit).
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
eeXaa
addikt
válasz Carlos Padre #10754 üzenetére
...ja, a lusta igényeket. ...eddig sosem volt az embereknek gondja a fizikai médiával.
...a digitális vásárló gyakorlatilag minden jogáról lemond a lustaság kedvéért.... csak a sony nyer azzal hogy minden kontrol a kezükbe kerül, és még el is hitetik egy réteggel, hogy ez nekik is jobb lesz... -
eeXaa
addikt
válasz Carlos Padre #10752 üzenetére
Én a Bridge-t vettem meg tegnap, az lejött.... viszont a free demókból alig jön le valami. Rayman, Fez,eg még 1-2 de a nagyobb címek nem. Pedig még emailt is kapok a "vásárlásról".
...és még erőltetik a digital only váltást a ps5 el.... röhög a vakbelem.....
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz Carlos Padre #10732 üzenetére
Szerintem még jó párán vagyunk így a kis géppel, de a fejlesztőknek így is kevesen vagyunk. Vagy nem is tudom kinek, pedig SWITCH szintű indie és pixel játékok simán futnának rajta. Ezt úgy írom, hogy Nintendo gépem is van.
-
Shepard
tag
válasz Carlos Padre #10717 üzenetére
Ezt aláírom, tényleg nagyon jó kis címekkel büszkélkedhet ilyen téren a Vita.
Nekem a Child of light és a Bastion volt ilyen téren favorit. Jöhetett volna belőlük is több. -
DEJVID
őstag
válasz Carlos Padre #10687 üzenetére
Akkor marad a Vita kártya?
-
válasz Carlos Padre #10636 üzenetére
Na igen,japán játékokból van rá dögivel.
-
válasz Carlos Padre #10633 üzenetére
Ezt neked kell tudni hogy szereted e a műfajt vagy sem.
Míért nem olvasol vagy nézel róla tesztet? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Carlos Padre #10629 üzenetére
Látni én is láttam. De akkor kérdezem másképp.
YT-n elég sokan a Hori márkát mutatják , nyilván 10-n sok ezerért nem szeretnék ilyet venni , így marad a kínai utángyártott. Ez megállja a helyét? -
válasz Carlos Padre #10607 üzenetére
Magyar Storeba nincs akcióba semmi,vagyis én csak teljes áron látok mindent.
Még lenne pár cím amit megvennék ha jó áron lesznek.[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
válasz Carlos Padre #10568 üzenetére
Ez így igaz. Magam részéről az akciókat hiányolom. Rengeteg akció van, de a VITA játékokat hanyagolják, pedig bőven lehetne akciózni a címeket.
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #10557 üzenetére
Az előéletem tükrében csak félve jegyzem meg, h jó ez az áncsártid....a lövöldözést még kicsit szokni kell , azzal bénázok, de a tapipados , érintőkijelzős megoldások szórakoztatóak.
-
kilua
senior tag
válasz Carlos Padre #10557 üzenetére
*csak hivatalosan
Az volt a baj, hogy a Playstation esetén 2016 óta minden döntés a Kaliforniai központban születik meg, akik ... nem tudom de minthogyha az ázsiai részlegük ellen dolgoznának ennyire:
https://gearnuke.com/dead-or-alive-xtreme-3-scarlet-censored-ps4/
A 90es évek derekán a sega járt úgy hogy gyakorlatilag a japán/ázsiai és az amerikai/nyugati részlege összeveszett saját magával, végük is lett.
Manapság amikor a stagnáló nyugat mellett keletázsia (elsősorban Kína) jön fel de nyugaton is növekszik a keleti játékok rajongótábora ez ugyanúgy nem szerencsés dolog.
(a szerencséjük az lehet hogy nincs igazi konkurenciájuk, az Xbox inkább szolgáltatás akar lenni mint konzol, a Nintendo félig handheld és csak félig konzol)
-
válasz Carlos Padre #10551 üzenetére
Ez csodálatos.
-
válasz Carlos Padre #10401 üzenetére
Nem tudni.
Nekem 1X8GB van,de kellene még egy,mert a megvásárolt játékokból 2 vagy 3 még ki sem volt próbálva mert nincs helyem letölteni.
-
darkmore
tag
válasz Carlos Padre #10395 üzenetére
Slim-nek próblémák szoktak lenni az analóg karokkal is.
Ha jól emlékszem az LCD-t már lehet finomhangolni, CFW-re van hozzá homebrew, amivel jobban néz ki, de persze nem lesz OLED soha.
-
garage112
aktív tag
válasz Carlos Padre #10393 üzenetére
Értem, köszi. Még egy kérdés...melyik változatú gépet érdemes megvenni?
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
Jigoku
tag
válasz Carlos Padre #10347 üzenetére
Igazából én szeretem, hogy picit nehezebb, mert valamiért nekem a slim kicsit olyan "műanyag kacat"-érzésű. (Mármint nyilván nem az, de kicsit olyan érzésem van tőle, mintha kispórolták volna belőle az anyagot, amiről szó sincs pedig.) Meg nekem jobban a kezemre is áll, bár az én kicsi női kacsóimban minden portable kényelmes. xD
Perge666: Nem, közel sem. Csak én inkább a jrpg/visual novel vonalon mozgok, aztán azokat valahogy kevésbé szokták akciózgatni. Meg általában drágák is, 12-15 körül képzeld el őket, szóval annyira ha leakciózzák őket sem érik meg. Akkor már inkább megveszem őket dobozosan teljes áron, még ha ez elég nyögve-nyelős folyamat is.
[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
taki01
őstag
válasz Carlos Padre #10234 üzenetére
Rosszul írtam. Még homályos hogy csak Japánban vagy globálisan állítják le. Japán tuti leáll a gyártás.
[ Szerkesztve ]
-
Jigoku
tag
válasz Carlos Padre #10130 üzenetére
Hát mondjuk innen.
Ahogy látom, azóta még olcsóbb is, mint amikor én vettem.PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bestbuy játékok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Xbox 360 Játékok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest