-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
-
Tegla80
addikt
-
renji00
aktív tag
válasz
Amadako #7653 üzenetére
Egyszerű! A módszert hogy átjátszod az engedélyezett listát hamarabb megcsinálok egy régebbi rendszeren. + kiszeded az app.db file-t a PSTV-ből és átírod hogy a jövőben letöltött játékokat is ismerje fel.Ezt az átírt file-t visszeküldöd a TV-re és ugyan úgy mint az elsőt megnyitod az applikációban és aztán bezárod a PS gombbal. Frissíted a rendszert, leszeded a játékot és megy.
-
Tegla80
addikt
válasz
Amadako #7617 üzenetére
Benne kell legyen minden alap dolog....(a 3jatek lehet nem)
Arban az tenyleg megolcsobb...a gep 6e+futar 590ft tol hozza .....
viszont ismeretlen (szamomra)a bolt es 1ev garit kapsz,mig 3evvel is veheted picit dragabban "biztos" helyrol....(ugy,h irjak tutira 3jatek is van kodkent mellekelve.... )
Tovabbra is Te dontesz ,En csak leirtam amit gondolok.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz
Amadako #7603 üzenetére
Hat ezt most igy meg nem mondom,de volt a kv nal egy akcio asszem es abban adtak ennyibe...regen volt szval sztem ezt most kellene zsebre raknod ha van ra $,mert a jovo az ....,de Te vagy otthon a fonok,igy Te dontesz. (remelem
)
kovsol
En pl sosem vettem gyujtoi kiadast az ajandekert/figuraert/tokert,stb .....mas arra kolt vagyonokat...ez hasznalhato eszkoz,azok semmire se jok.....nalam kb igy van.
(van dobozos psp-m is amivel kb 10orat jatszottam....azt 7990ert vettem tavaly a tacskoban...most jart le a garim rolajok lesznek ezek meg valamire.....)
Jah pc-m sosem volt.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
LeventeV
senior tag
válasz
Amadako #7547 üzenetére
A Kylotonn eddigi munkássága alapján én nagyon nagy szkepticizmussal állok a WRC 5 elé.
Nem egyszer kihangsúlyozták, hogy rekord idő alatt kellett letenniük a játékot az asztalra (már előre magyarázzák a bizonyítványt?), emellett 6 platformra fog megjelenni a játék, tehát a portolásra is elég sok idő elment a fejlesztésből.Szerintem még mindíg a WRC Evolved a legjobb WRC játék, és sajna valószínüleg az is marad még egy darabig.
-
csab2
veterán
válasz
Amadako #7440 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Felvetődik bennem a kérdés, hogy akkor most én vagyok ennyire különleges? Ti. nekem a mobil telefonon történő játék pár percre, 10-20 perce szól. Egy konzoltól pedig azt várom, hogy órákra lekössön. Úgylátszik, hogy a gyártók most afelé mennek el, hogy a konzol legyen a nappaliban, hordozható játékra pedig ott a mobil.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
RangerFox
veterán
válasz
Amadako #6288 üzenetére
Na jó. Vissza is lehet keresni, már minden létező kérdésre válaszoltunk a fórumon... Meg persze amikor kérdeztem hogy mi kerülhetne be az összefoglalóba, akkor mindenki kussolt, pedig az lenne a lényege, hogy megelőzzük az ilyen ismétlődő kérdéseket...
Aki utánad írta a komit, csak nem jut eszembe a neve, és mobilról vagyok: Ha PSN-ről Vita játékot veszel meg, akkor tudsz játszani vele, ha mondjuk egy másik platformra való játékot, akkor értelemszerűen nem. Vannak crossplatform játékok is, de nem az volt a kéréds. A mobilok meg már vagy két éve hozzák simán azt a szintet, mint egy Vita, ma már sokkal erősebb mobilt kapsz akár már a Vita áráért is, vagy olcsóbban.
-
RangerFox
veterán
válasz
Amadako #6234 üzenetére
Tőlem ne kérdezd, nem szoktam ebay-ről vásárolni.
De am nagyon nem nyúlhatsz mellé, ezeket a kártyákat nem hamisítják, ha az eladó megbízhatósága megfelelő, akkor nem fog rosszat küldeni. Asszem meg lehet nézni az értékeléseket, hogy az eddigi vevői mennyire elégedettek az eladóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest