-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
Tudnátok ajánlani vlami jó kis játékot pár napra kellene a kicsike, hogy lekössem magam , csak store-ban érdemes vásárolni vagy máshol is milyen akciók vannak most?
Köszi
-
sittes79
addikt
Tényleg durván lef**ák ezt a jó kis gépet Egyértelműen a mobilok előre törése miatt van szvsz.
Marad sajnos ps mellé remote kontroller, illetve azért van rá annyi játék, hogy el leszünk vele még egy ideig
-
sittes79
addikt
1 dollár néhány játék, melyik éri meg igazán?
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Bordi 2-höz jött megint frissítés, azért próbálkoznak a srácok, de ez megint a kapkodásos, ki kell adni időben nem baj ha optimalizálatlan esete forog fent.
Volt itt már szó ezekről a refurbished gépekről és igen jó árban vannak egyes konzol boltokban. Tényleg rizikós a történet?
-
sittes79
addikt
válasz FuRiONight #4289 üzenetére
Hol vetted?
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
válasz tomee007007 #4262 üzenetére
Nem tudom neked megmondani, mert egyből a javítással kezdtem, mivel addig nem tudtam elindítani illetve offline-ra nem is gondoltam. De így is néhol igen-igen laggol, sőt inkább mintha megakadna 1 sec-re. Kipróbálom másik memória kártyával, de szerintem más lehet a gond.
-
sittes79
addikt
Nagyon tetszik a bordi 2, szinte, mint nagy gépeken csak kicsibe
Letölt 307MB peccset+a dlc-ék olyan 2 giga szóval foglal szépen.
Viszont van egy kis gondom vele, időnként iszonyat beszaggat, laggol! Ez lehet a kártya miatt, mert eddig ezzel a jelenséggel nem nagyon találkoztam illetve nem volt ilyen rossz!? Ez az első kártyás játékom.
-
sittes79
addikt
Hi,
Az asszony meglepett egy borderlands 2-vel kuoponnal volt 576-ban 7000 HUF
Az lenne a kérdésem, hogy a hozzá adott tartalom kód gondolom csak eu-s account-al működik, sajna nekem us a main.
Meg lehet oldani valahogy, hogy működjön a us acc-al is a plusz tartalom?
thx
-
sittes79
addikt
Hogy tudnám megoldani, hogy a magyar acc.-al megvegyem a littlebigplanet-et és letöltsem vita-ra, de ugye a vita usa acc-hoz van rendelve!?
Köszi
-
sittes79
addikt
Tearaway vagy littlebigplanet?
-
sittes79
addikt
válasz TazLeacher #4145 üzenetére
Akkor jönnek 20k-ás psviták szomorú
-
sittes79
addikt
Na megvettem e3 sale-ben a killzone-t, hát ez baromi állat, miért nem mondtátok eddig Nem bírom letenni, baromi jó Azért látszik, hogy AAA cím, kár hogy kevés a ilyen vita-ra
Olyan mintha nagy konzolon játszanék, annyira élvezetes, persze vannak bug-ok, meg érdekes az AI néha, ennek ellenére nagyon tetszik. Multit még nem próbáltam, van vita-n dlc, létezik egyáltalán?
-
sittes79
addikt
válasz Praetorianus #4103 üzenetére
Na elérhető a killzone az us store-on 17,49-ért.
-
sittes79
addikt
Killzone 18 dollár megéri szerintetek?
-
sittes79
addikt
Hol lehet legjobb áron venni dobozos játékokat, jó lenne olcsó kiszállítással vidékre akár vagy pick-pack pontra!?
Köszi
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Batman: Arkham Origins Blackgate megér 20 dollárt? amazonon most annyi!
-
sittes79
addikt
Van Ps4 igen és usa acc., azzal használom vitat is. Letöltöttem a tearaway demot, baromi ötletes tetszik. Főleg fps, tps, akció amit szeretek, esetleg rpg, alig várom a dialo 3 next gen-t ps4-re kiváncsi leszek milyen lesz a remote ágyikóbol
Ja, hogy van rajta mikrofon, át kell olvasnom a manual-t
Amúgy vásárolgatok hozzá dolgokat és találtam a telekom oldalán ps vita kártyát 8 Gb 3100 HUF és ingyenes átvétel a T pontokon, ha valakit érdekel.
-
sittes79
addikt
Próbálgattam a ketyerét, hát eddig nagyon tetszik. Baromi jó a PS4 remote, ISS lag mentesen fut rajta, nem is hittem el. Persze BF4-re gondolom nem a legjobb
-Tudtok ajánlani játékot, amit mindenképpen érdemes kipróbálni? US accountom van, de most nincsennek vmi jó akciók.
-Hol szoktatok digitálisan vásárolni?
-Party chat mehet PS4 userekkel is?
-Milyen headsetet-fülhallgatót ajánlotok hozzá?(csak gépet kaptam)
Köszi
-
sittes79
addikt
Van egy kis gondom, a kiállított ps vita-ra persze felregisztrált vki és ne mtudom használni a saját psn id-et hogy tudnám ez kitörölni jelszó nélkül?
Köszi
-
sittes79
addikt
Tudnátok mondani egy helyet ahol lehet psvita töltőt kapni akár után gyártottat is. Ja és gyorsan kellene
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Kaptam egy bemutató darab psvitat, még töltő sincs, annyit tudok hogy pch-1004-es. Van ebben belső memória(nem tudom bekapcsolni még)? Illetve milyen memória kártya kell bele? Olvasok is, de azért köszi a válaszokat előre is
Ps+-om van sőt játékot is vettem, le tudom e tölteni a gépre?
Thx
-
sittes79
addikt
Hi,
Zavvi-tól rendelt már valaki gépet? Most killzone-val lenne a 3G/wifi-s 48k!
Mennyire megbízható, hogy ide ér rendben illetve garancia működhet itthon?
Köszi
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Vásárolnék egy vita-t így PS4 mellé, az a kérdésem, hogy ha most ps+ miatt az ingyenes játékokat megveszem, azt a később beszerzett ps vita-ra letölthetem?
Érdemes enni 3G-t vagy megy a dolog pl. okosteló 3G megoldással is?
Köszi
-
sittes79
addikt
Ugyan ezt kérdezném Pécsett, 576-os "kedves" kiszolgáló lány azt mondta, hogy "nem képzelem, hogy kibontanak egy 80-100e forintos gépet, hogy megnézzem", mert ha mindenhol kibontanák akkor biztos csődbe mennének.
Basszus, én vagyok az esetleges potenciális vásárló, konkrétan ki kéne nyalni a s*ggem. Gondolkodom a panaszkönyvön.
Vagy ez nem lenne elvárható egy ilyen készüléknél? Az oké hogy a kenyeret nem bontom ki a boltban, de nem ugyanaz a kategória szerintem.
-
sittes79
addikt
Jöhetnek a beszámolók akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest