-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
-
szasanyi
félisten
FarCry 3 PS3 tapasztalat érdekelne, ha vki már tolja a játékot: nem akadozik, nyűglődik bár mivel PS3 verzió? Mert videók alapján úgy tűnt, hogy a PC-hez képes jóval gyengébb grafikával sem fut simán.
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Gebriel #37865 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire fogja a Sony mérlegelni a többi piacot. Nem hinném, hogy olyan hűdejó marketinget lehetne keríteni mondjuk egy PlayStation Next köré.
Más: Tescoban lehet olcsón pár játékot venni:
Burnout Paradise - 2000Ft (elvileg Ultimate, de előlem már elkapkodták az összeset)
Heavenly Sword - 3000Ft
Uncharted: Drake's Fortune - 3000Ft
Resistance 2 - 3500Ft
Resistance: Fall of Man - 4000Ft
Ratchet & Clank: Tools of Destruction - 4000Ft
Szerintem ezek jó árak (kivéve talán FoM), Resistance 2 landolt is a kosárban, 25-én már jászhatok vele"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Brian_GT
őstag
válasz Tenager18 #37862 üzenetére
Hűha, hát ez már kicsit húzósabb, mert azt a kormányt nem ismerem és nem is próbáltam sohasem. Nekem Driving Force GT van azzal minden okés.
Azzal nem lehet gond, hogy nem látná, mert akkor menüben sem működne szóval ott más bibi lesz.Lehet hülye kérdés, de próbáltad beállítani a kiosztásnál magát a kormányt? Értem úgy hogy ahol beállítod hogy pl a kormányon melyik gomb mi legyen...tolatás stb....duda stb...hátranézés... lehet csak ott kellene a jobbra balra gáz féket is beállítani.
Bár meglepődnék ha ennyire egyszerű lenne, meg azon ha ezt még nem próbáltad volna...de egy ötletnek megfelelt.
Valahogy megkéne tudni ezt a kormányt támogatja e a GT5...neten biztos lehet találni róla vmi leírást...ha tudok körülnézek én is neked.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Goldwin
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy élnek-e még a Unreal Tournament 3 szervei?
-
szilchi
őstag
válasz _Babilon #37863 üzenetére
Google play-en van hozzá app is,az is kell.Hogy kábellel is megy e nem tudom.Bluetooth-al igen.De nem mindegyik játékkal lehet használni.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
_Babilon
tag
PS 3 kontrollert rá lehet kötni OTG kábellel telefonokra elvileg. Vannak infóitok esetleg?
-
Tenager18
senior tag
válasz Brian_GT #37860 üzenetére
tudtál segíteni,és nagyon szépen köszönöm,hogy ezeket megírtad nekem! 5k-s aranyozott HDMI kábelem van,és egy 22colos Benq moncsival használom a cuccost....annyira amugy nem zavaró,csak gondoltam rákérdezek Értem,akkor megvárom még mindent felpakol Kormányproblémára esetleg nem tudsz megoldást?
Röviden: Logitech Vibration Feedback Wheel kormányom van,de vezetni sajna nem tudok vele! A játék felismeri,a menüben tudok a gombokkal navigálni,de vezetésnél sapka! Nincs ötleted?[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Az ingyér 30 napos Plus trialt fel lehetne használni magyar Store-on is?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Brian_GT
őstag
válasz Tenager18 #37858 üzenetére
2. kérdésedre gyorsabb a válasz, ami nos szinte mindenki akinek megvan a GT5, a világon leghosszabb órákat elfecsérlő dolgának tartja a GT5 első indítását Ezen sajnos át kell esni, hogy normálisan fusson utána a játék. Te érdeked, hogy felrakjon mindent ami kell neki...ez ha nem is ilyen durván de kb,mint pc-n ha a telepítés felénél leállítod, mondván ennyi neked elég volt az installból Szánd rá magad, had rakja, addig csinálj valami mást. Nézz meg egy filmet...vagy 2t Hidd el kitart addig
Első kérdésedre pedig, nos igen nálam is érzékelhető, de nem úgy ahogy te leírod. Lényegében én akkor veszem észre, ha tölti be a pályát vagy a menüt és valamiért közel kell mennem a tvhez...erősítő távirányítóért pl...nos akkor én is látok valamit a sötétségben, de nekem inkább vonalakban villog picit vagy cikázik. A fene se emlékszi most, hónapja hogy nem GT5ztem sajna idő hiányában.
Szóval ne aggódj nyilván nem csak nálad és nálam van ilyen, ez egy sajátossága a játéknak.... viszont nekem belső nézetnél ilyesmi semmi ilyen nincs...tényleg csak akkor ha tölt egy kotta fekete háttérben.
Szerintem az hogy te látod belső nézetnél is függ attól is milyen tv-d van.... vagy a tied érzékenyebb rá és azért vagy fordítva.
Szokd meg, evvan, vagy mivel neked játékélményt is ront a belső nézet miatt, próbáld meg egy jobb minőségű HDMI kábellel, talán elérsz valami eredményt.... esetleg kérj kölcsön ha tudsz, mert venni fölösleges ha nem használ semmit majd, ha meg másik kábellel láthatóan jobb a hatás akkor megvan a válasz.
Nekem sincs 5.000Ftos hdmi kábelem sőt 1200Ft volt azt hiszem de tökéletesen megvagyok vele elégedve, szépen teszi a dolgát.Remélem tudtam segíteni.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Sundesz
őstag
válasz TazLeacher #37856 üzenetére
Nem sajna, annyit látok PayPal-on, hogy canceled
Ghard: köszi, ez jó oldalnak néz ki.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
Tenager18
senior tag
GT5 másnál is produkál ilyet? Sötétebb részeknél érdekes,fehér négyzetek villognak sürün...annyira nem zavaro,csak ha közelebb hajolok,akkor látom...például belső nézetnél eléggé látható! Először azt hittem,a ps-el van gond,vagy a HDMI kábellel,de nem,mert más játéknál ez nem jelentkezik! Ötlet?
Szerk.:Minden indításnál kérdezi,hogy telepítek e valami 8gigányi adatot....az mi lenne
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
A már megvásárolt DLC-k, amit a dobozos MK9-hez vettem használhatóak majd a Plus-os ingyenes verzióhoz?
-
supercow
őstag
válasz Brian_GT #37850 üzenetére
A Sony be sem jelentette a PS4-et, már ha egyáltalán ez lenne a neve. Azt mindenképp meg kéne várni, addig lehet szőni az összeesküvés-elméleteket. Utána mindenki eldönti magának, hogy kell-e az új cucc vagy nem.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Brian_GT
őstag
válasz kelzsoca #37830 üzenetére
Iiiiiiii.....Mortal Kombat...azt megakartam venni alapból.....iggen
Az a rossz az ember nem tudja mi lesz elérhető ingyenes tartalomban.
Resident evil 5 Gold Editionnal is így jártam...jó igaz ott majdnem fél év telt el mikor megvettem dobozosan és az, hogy elérhető lett pluson.
De akkor is kicsit rossz érzés, hogy most meg dög ingyé odaadják ami korábban nem kis pénzembe került.
Jó persze, tudom én is, akinek meg nem volt meg most örülhet.Egyébként reagálva erre PS4 lázra, amíg nem tudni mennyi lesz az ára, addig én sem élem bele magam, hogy veszek majd. Még ha olyan áron is adják majd, érdemes fontolóra venni, kb. 100.000Ftra raknám a határt én is, felette kizárt.... akkor is félnék, hogy mennyire lesz jó, és ez nem maga a minőségi jó hanem maga a hardver. Nézzünk vissza hány féle generációja van már a PS3-nak és sajnos az első verziók nem igazán azok a verziók amiket egy szinten lehetne említeni a ,,Rendes Slim" változattal.
Jó az is igaz, akkor évekig nem venne az ember, ha a frissített verziót várná...mert tuti hogy lesz.... csak akkor is.... ti hogy vagytok ezzel?- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
supercow
őstag
BioShock Infinite első 5 perc. Spoilerveszély természetesen.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
H2o-pok
senior tag
Üdv Egy kis segítség kellene. Nem tudom megoldható-e, még nem csináltam ilyet.
Tavaly megvettem Battlefield-et. Majd kaptam a Store-n véletlenül (én hülye) megvettem az online passt hozzá, így a megvett játékhoz megmaradt a benne lévő. Közben a játékot eladtam. Viszont egy barátomnak most kellene a pass. Tehát a kérdésem, hogyan tudom vele megosztani a letöltött online passt? Hogyan kell ezt csinálni?
Előre is köszi. -
-
Sundesz
őstag
Fel akartam tölteni az UK accountomat 20 GBP-vel PayPal segítségével. Nos le is vonta a pénzt még tegnap, de azóta sincs feltöltve a fiókom. Igaz írta a Sony lehet egy kis késés, na de ekkora? És baxxák meg, az Unfinished Swan/Journey miatt tolom rá a pénzt, ami holnap lejár.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
Konczi06
tag
Sziasztok!
Sajnos idő hiányában lecsusztam az ingyen PSN+ról
Ha valakinek lenne elfekvőben egy felesleges kódja, azt megköszönnémPSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Mister_X
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #37837 üzenetére
Amikor utoljára jártam ott, akkor volt, de 80 ezres árcímkével... Inkább Konzolokszervize.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a budapesti Media Marktokban árulnak-e még sima Slim PS3-at és ha igen, mennyibe kerül?
Köszönöm.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Mister_X #37834 üzenetére
ebben mi biznisze van a Sonynak?
A Store felfuttatása/népszerűsítése fizetőképes játékosok megszerzése, kiegészítő tartalmak vásárlása (DLC-k) az ingyen osztogatott 1 hónapos előfizetés is nagyon jó csali, mert ezzel is be lehet új felhasználókat csalni a rendszerbe.
Érdekességképpen a barátlistámon az elmúlt pár hónap alatt megsokszorozódott a PSN+-t használók száma, eddig volt 1-2 embernek, most meg van majdnem minden másodiknak, és nem ez a free 1 hónapos, hanem 3 és 1 éves előfizetések.
-
Mister_X
nagyúr
-
-
kelzsoca
félisten
-
Ghard
őstag
válasz Oldman2 #37825 üzenetére
Én itt szoktam venni kódot,paypallal lehet fizetni, még aznap meg is küldik emailben:
Electronic first
Pont ma vettem meg a Journey + Unfinished Swan csomagot, jól jött a webes PSN,mert a ps3 nincs nálam és csak péntek este megyek haza,akkorra meg már vége az akciónak. -
-
Oldman2
nagyúr
Szerettük volna megvenni a Journey + Unfinished Swan pakkot, de a Store hibát dob:
psn error the funds could not be added to your wallet. (56)
A lerögzített bankkártya dombornyomott Mastercard, amivel nem egyszer vásároltam már Online mindenféle (külföldi) portálokon.
Azon kívül, hogy vásároljuk inkább PSN+ feltöltőkártyát, mit jelent ez a hibakód és mi lehet a gond?
-
Mister_X
nagyúr
Dejó, nekem is eltűnt a PSN+ kódom az emailek közül... Egyszer próbáltam aktiválni, de a bankkártyaadatoknál nyomtam egy Cancelt és most már nem jeleníti meg a kódot a mail Gondolom ez valami script akar lenni, vagy mi a bánat.
-
-
Mister_X
nagyúr
Az E3-as első bemutatkozásra nyugodtan rá lehet számolni minimum egy évet. Nos, én még nem láttam E3-on.
Jaigen, a PSN nevem: CrazyHussar94, tíz nap múlva elvileg már megoldom a Plust és veszek egy-két lemezes játékot.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dexar007 #37819 üzenetére
Az egy dolog, de még valaki a végén elhiszi, aztán megint jönnek a hülye kérdések, hogy "megéri-e venni most PS3-at, vagy majd jövő ősszel inkább 4-et?" és társai. Mert gondolom aki most 50k körül venne PS3-at, azt biztos jövőre kiadna 150k-t egy PS4-ért...
A Slime draws near! Command?
-
-
Dexar007
veterán
válasz TazLeacher #37816 üzenetére
Elvileg szeptemberre mondták a megjelenését,vagyis lehet ,hogy karácsony környékén már 100-ért el lehetne hozni..persze ez csak találgatás,az is lehet, hogy 100 lesz a kezdőára,mert mintha ilyesmiről is lett volna szó.
Give me your cum,bull!
-
-
Dexar007
veterán
válasz Mister_X #37814 üzenetére
Elég rizikós azért manapság 40-es gépet venni..enyém 60-as volt,nem zúgott nem fagyott,csak egyszer gondolt egyet és hopp sárga led GTA 4 közben..ráadásul javíthatatlanul,úgyhogy kuka lett belőle.
+10k-ért slim-et is vehettél volna,akár garival is...de te tudod..1 évig még talán kihúzza,aztán úgyis ott az új ps remélhetőleg.
Give me your cum,bull!
-
Mister_X
nagyúr
Üzemel a PS3 Nem hangos, nem akad, nem fagy, meleg levegőt azért fújja. Szenvedtem kicsit a PSN-es accal, de csak meglett az UK Store-hoz. De a plushoz kellene bankkártya, ami nincs De imádom az ilyet... Mindenesetre jön pár demó, WiFin keresztül is elég gyors. Kár, hogy még nincs hozzá lemezes játékom, mert így igye nem férek hozzá az instant collectionhöz.
-
Sonic*
aktív tag
Ps3-as bf3-hoz lehet úgy dlc-t kapni mint pl a pc-hez csak Back to Karkand azaz csak egy db boltban?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
Ghard
őstag
Az instant game collectionre vonatkozik az,hogy csak plus előfizetéssel lehet használni,amit akciósan vettél az végleg a tiéd,akár van +od akár nincs.
Az utolsó 4 30napos emailt valamiért 2x küldték el nekem,a 2. emailben van az,hogy none available. Nem tudom már ki mondta, hogy eltűnt a kód az emailből, de jóféle anyagot szívhatott,az biztos. Semmi nem tűnt el,csak másodszorra ugyanarra az emailre nem jön kód,ennyi -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Vírusirtó topic
- Elite: Dangerous
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával