Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Tenager18 #37858 üzenetére

    2. kérdésedre gyorsabb a válasz, ami nos szinte mindenki akinek megvan a GT5, a világon leghosszabb órákat elfecsérlő dolgának tartja a GT5 első indítását :) Ezen sajnos át kell esni, hogy normálisan fusson utána a játék. Te érdeked, hogy felrakjon mindent ami kell neki...ez ha nem is ilyen durván de kb,mint pc-n ha a telepítés felénél leállítod, mondván ennyi neked elég volt az installból :) Szánd rá magad, had rakja, addig csinálj valami mást. Nézz meg egy filmet...vagy 2t :) :) Hidd el kitart addig :)

    Első kérdésedre pedig, nos igen nálam is érzékelhető, de nem úgy ahogy te leírod. Lényegében én akkor veszem észre, ha tölti be a pályát vagy a menüt és valamiért közel kell mennem a tvhez...erősítő távirányítóért pl...nos akkor én is látok valamit a sötétségben, de nekem inkább vonalakban villog picit vagy cikázik. A fene se emlékszi most, hónapja hogy nem GT5ztem sajna idő hiányában.
    Szóval ne aggódj nyilván nem csak nálad és nálam van ilyen, ez egy sajátossága a játéknak.... viszont nekem belső nézetnél ilyesmi semmi ilyen nincs...tényleg csak akkor ha tölt egy kotta fekete háttérben.
    Szerintem az hogy te látod belső nézetnél is függ attól is milyen tv-d van.... vagy a tied érzékenyebb rá és azért vagy fordítva.
    Szokd meg, evvan, vagy mivel neked játékélményt is ront a belső nézet miatt, próbáld meg egy jobb minőségű HDMI kábellel, talán elérsz valami eredményt.... esetleg kérj kölcsön ha tudsz, mert venni fölösleges ha nem használ semmit majd, ha meg másik kábellel láthatóan jobb a hatás akkor megvan a válasz.
    Nekem sincs 5.000Ftos hdmi kábelem sőt 1200Ft volt azt hiszem de tökéletesen megvagyok vele elégedve, szépen teszi a dolgát.

    Remélem tudtam segíteni.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák