Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Goldwin
aktív tag
-
ldave
félisten
Srácok, tolom a PS3-at, amikor előjött egy ilyen hiba: [link]. Nem hiszem, hogy a TV-vel lenne gond, mert átkapcsoltam gyorsan máshova és ott jó volt a kép. Visszalépve PS3-ra pedig amikor kiléptem a játékból (PS gomb + quit), akkor pityogott 2-3-t, aztán újraindult a gép. Régebben már párszor volt ilyen, de akkor előtte lefagyott a gép.
A Slime draws near! Command?
-
A`rpi
addikt
válasz nokia párti #73015 üzenetére
Én is ezt mondanám neki,
de ha csipogott is a gép akkor ott inkább a géppel lehet a gond.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz nokia párti #73017 üzenetére
Az odáig rendben is van,
viszont a képi hiba után a csipogás / fagyás vetőkártya szerint nem jó jel.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Köszi a tippeket, másik kábellel majd megnézem hétvégén.
-
RangerFox
veterán
A napokban sikerült végigvinnem a Puppeteer játékot. Nem voltak elvárásaim a játékkal kapcsolatban, de kellemeset csalódtam, nem sikerült rosszul, de nem is annyira kiemelkedő alkotás. Viszont a története nagyon sokszor csalt mosolyt az arcomra, 2k forintot újonnan lazában megérte.
-
gyuszito
senior tag
Jó reggelt skacok!
Tegnap behelyeztem egy PSX játékot a ps3-ba,és azt írta, hogy nem megfelelő output... Szóval ha át pattintom az RCA kábelt a gépbe, akkor lejátsza?Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
RangerFox
veterán
Battlefield 4-ben vannak még játkosok multiban?
-
törölt tag
Reggel óta egyfolytában ledobál a PSN, másnak is van ilyen problémája? Utána egyből vissza tudok lépni, csak néhány perc múlva megint kuka...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HuMarc #73029 üzenetére
7 körül felébredtem, mondom farmolok kis XP-t, de nem ment. Szerintem a gépem fogta le valahogy a netet, bár elég WTF. Mindenesetre tegnap tűnt fel, amikor kivettem a tékából pár filmet, hogy lehúzza az egész házban a netet. Eddig max az adott laptopon volt használhatatlan.
TLoU multi amúgy jó?
-
HuMarc
veterán
válasz #42308056 #73030 üzenetére
Nekem bejön, elég lassú, nem az a tipikus reflex-shooter, de igazándiból taktika is csak minimálisan van jelen. Nekem már elég sok időm van benne (6+ napot ír arra a játékmódra, amivel a legtöbbet játszom), így a pályákat, a lehetséges taktikákat elég jól ismerem, de így is baromira izgalmas tud lenni, amikor 10:18-ról (megmaradt újraéledések száma) visszahozzuk 2:2-re, majd egy hajszálon múlik a győzelem, vagy amikor a harc leszűkül két szomszédos szobára, és az azokat összekötő ajtónyílásra. Szóval ha pl. egy CoD-hoz, vagy BF3-hoz hasonlítod a multis élményt, akkor valószínűleg elvérzik a TLoU multija, de szerintem így is bőven élvezhető, egy jó kis lassú TPS lövölde, ami valamilyen szinten egyedi élményt ad.
-
neo-geo
aktív tag
Már háromszor újra kezdtem, és töröltem a mentést is, és addig multi sem volt, de már neki álltam multizni. Tehát akkor chapter select, mert ezt nem próbáltam eddig és ha nem, akkor mentés töröl és újra minden csak a kampány? Multi nélkül, és az nem számít bele amit eddig játszottam? Csak, hogy közben ne legyen multi?
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
A`rpi
addikt
válasz neo-geo #73034 üzenetére
Sajnos ez ilyen korábban én is megszívtam vele.
Újra le is szedtem a játékot, de az sem oldotta meg a dolgot. Elején lehetőleg ne halj meg, ott valami el van rontva PS3 verzióban .
Ha fekete képernyőt kaptál, akkor töröld a játékmentéseket, és kezd elölről. Lehetséges a chapter select is megoldja a problémát, de erre pontosan nem emlékszem már, kínomban én már mindent csináltam. Annyit tudok a játékot újra letöltve is ugyan úgy bugos volt, szóval a mentéssel van a gond, illetve szerintem az elején az elhalálozás kavarhat be.
Multi és a kampány külön van, multiban elért eredmények megmaradnak.
Kampány mentését ronthatja el a multi, ha csinálsz biztonsági másolatot, és multi után vissza is állítod, akkor nem lehet gond, de az egyszerűség kedvééért úgy szoktuk javasolni, amíg nem végzel a sztorival addig ne is menj multizni.
Szerk: Ha jól emlékszem nekem ezen a részen nem ment tovább: [link] Tehát, ha ezt a rész itt nem teljesítettem hibátlanul, töltőképernyő volt, és nem csinált semmit a játék.
[ Szerkesztve ]
-
-
A`rpi
addikt
válasz pulyka jocó #73036 üzenetére
BF4 multija szerintem rendben van, és "szebb" is szerintem. Én legalább is jobban élveztem negyedik részt.
BF3 PS3-mon nagyon csúnya, főleg a fényeffektek, meg az nem tetszik még, hogyha csak melletted elsuhan egy golyó azonnal "bekönnyesedik" az ember szeme...
-
A`rpi
addikt
válasz pulyka jocó #73039 üzenetére
Semmi kirívó FPS drop nekem nem rémlik, (PS4 verzió után, elég szépen fut a játék nextgenen, full64 szervereken köhög picit, és a Naval Strike pályákon, máshol nagy általánosságban a framerate is rendben van)
igaz SSD-vel toltam végig.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Van ez a PS Gold headset, viszont úgy látszik, hogy elhagytam valahogy a kábelt, amit adtak hozzá. Lehet ilyet kapni külön?
Ami a zacsi mellett van.
-
A`rpi
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Azt hinné az ember, hogy amikor 70.000Ft-ért már PS4-et lehet kapni, 20-25 környékén már kapható egy PS3. De sajnos nem. 40e-t biztos nem ér meg nekem a nosztalgiázás
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
Hát srácok ez a GTA Online olyan szinten átgondolatlan, hogy sokszor fáj vele játszani...
- Hostolok egy meccset, kilépnek páran, így kevesebben leszünk mint ahány kell az adott pályához. Mi történik? Nem a lobbiba dob vissza, hanem kérdés nélkül kidob a meccsből.....
- Heist-et csinálunk, sikerül a pálya. Hova dob? Ki a közösbe, majd pár másodperc múlva jön egy üzenet és lehet folytatni. Miért nem egyből a következő pálya felkészülési képernyőjére kerülünk mindannyian????
- Egy ember kilép heist-ből, ugye kötelezően 4 ember kell. Mi történik? Egyetlen opció a free mode, persze hogy nem mehetünk vissza match makingbe!
- Megszakad a kapcsolat, stb. Újrapróbálkozás vagy valami? Dehogy, tölt 5 percet mire visszajutsz a sztori módba, és aztán onnan újra várhatsz 5 percet, mire visszalépsz online-ba.....
- Vártok match making-ben, össze-vissza pofáznak az idióta partnerek, szeretnéd őket némítani. Haha, majd ha betöltött a pálya, és EGYESÉVEL, és ha közben meghalsz, akkor kidob a beállítások menüből...
- Szeretném AFK-olni az egyik pályát. Ha vége egy meccsnek, akkor lehet szavazni mi legyen. Ha senki sem szavaz, random választ egy pályát. Miért nem adhatom meg, hogy ezt szeretném újra és újra játszani???
- Miért fájt a RockStar-nak beletenni valami fast travel opciót a játékba???
- Ha döntetlenre állunk egy pálya a végén, akkor miért nem döntetlen az eredmény, miért nyer az egyik csapat????????
- Miért nem csatlakozhatnak be játékosok meccs közben? Ha nem is az adott körbe, de a következőbe.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz #42308056 #73046 üzenetére
Hesit játékidejét ezzel tolják ki ha nem lenne benne... Engem is felidegesített, de második alkalommal (PS4-en) kb már nem is érdekelt. Ez sajnos ilyen, ha minden ésszerű lenne, ki venné meg a következő részt?
Másik, közvetetten lehet a konzolgyártók is nyomást gyakorolnak a játék kiadókra, valamennyire "szaggassák" fel a játékmenetet, tarts pihenőt stb stb... Más kérdés ha rá van kattanva az ember nem érdekli, max közvetetten lobbys dolgok felbosszantják...
Amúgy ha jobban megnézed mostani játékok online rész döntő többsége ilyen és ehhez hasonló dolgokkal van elrontva...
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz #42308056 #73048 üzenetére
Szubjektív.
Én egy játéknál sem időztem idáig túl sokat, EA játékoknak lehet tudni szám szerint a játékos bázisát, ahogy a COD zombijában is írja pontosan az aktuális létszámot.
Általánosságban véve a felkapottabb címeknek megmarad egy "törzsgárda", trófea vadászok, és a random betévedők miatt szinte minden játékban én találtam embert.
Volt egy két neccesebb DLC ami már régi is volt, és a játékosbázis is elkopott, de ott is simán meg tudtam mindent csinálni amit szerettem volna fanatikus rajongók miatt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz pulyka jocó #73045 üzenetére
A szomorú az, hogy az árak cseppet se változtak a bő két évvel ezelőtti állapothoz képest... Én 35-ért adtam el akkor a saját Slimemet, ma is kb. annyiért vehetnék egyet. Egy 12GB-os slimért még lehet leraknék 25e Ft-ot, mert tudok bele HDD-t rakni, akad a polcon kettő is.
Hacsak át nem megyek yoloba, addig nem fogok venni PSVR miatt amúgy is szemezek egy PS4-gyel, és azok ára csábítóbb is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest