Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
aktív tag
válasz BaliJack #8352 üzenetére
Szép kis rögtönzött teszt köszi, de ebből is kiderül amit már tudtunk, hogy azért felesleges linuxot telepíteni hogy az mkv fájlt egyből játsza mert úgyse fogja normálisan lejátszani. Nem akarom elhinni hogy nincs az embernek 15 perce arra hogy mkvtovobbal átalakít, penre, vagy lemezre, esetleg hálózaton megnézze.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Valaki nem tud valami infót, hogy miért nem megy a motorstorm apokalypse online része? Már legalább egy hete nem lehet csatlakozni a szerverekhez
-
neo-geo
aktív tag
válasz szőröscica #60706 üzenetére
Miért ne lehetne HD cuccot nézni rajta Igaz MKV-t nem játszik le, de MP4-et igen, VOB-ot is viszi. Erre való az MKVtoVOB program, akár pendrájv-ra is lehet darabolni a fájlokat, 1GB-os darabokra is Bár Én nem darabolom a HD cuccot, hanem kábelen beküldöm neki még a 40GB-os filmet is, mivel ilyenkor nem él a FAT32 4GB-os korlátja Hat éve így nézek már HD felbontást.
-
neo-geo
aktív tag
válasz szőröscica #60736 üzenetére
Simán, 3 kattintás max. tíz perc és megvan. Már megszoktam, ettől kényelmesebb nincs ha csak PS3-ad van.
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy egy 5-6 éves profilomra újra vettem 1 éves pluszt, és már csak 2 gépen tudom megosztani. Holott régen ment több gépen is, ez mitől van?
-
neo-geo
aktív tag
válasz fausto #72090 üzenetére
Na utána néztem, valami nem okés itt az időponttal. 25 fontért vásároltam pár kisebb játékot 2011/04. hónapban, és már azt is csak 2 gépre aktiválhatom. Tehát akkor valószínű, hogy már 2011 év elejétől nem lehet a tartalom csak két gépen, a pluszos dolgok viszont amiket download listában berakosgattam az évek alatt, az is csak két gépre aktiválható.
-
neo-geo
aktív tag
-
neo-geo
aktív tag
Már háromszor újra kezdtem, és töröltem a mentést is, és addig multi sem volt, de már neki álltam multizni. Tehát akkor chapter select, mert ezt nem próbáltam eddig és ha nem, akkor mentés töröl és újra minden csak a kampány? Multi nélkül, és az nem számít bele amit eddig játszottam? Csak, hogy közben ne legyen multi?
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Meddig tart a magyar áruházban a mostani akció?
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Az USA sztórban lévő TLoU játékban a multi is benne van?
-
neo-geo
aktív tag
A profilom email címét meglehet változtatni?
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Valaki tudna segíteni, hogy ha eladtam a GTA 5 játékom, és újra vennék egyet akkor számít a BLES, vagy BLUS kódja a lemeznek? Mind szingli, és az online résznek?
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. A kétlépcsős bejelentkezést csak a PS3-on lehet kikapcsolni,
vagy megy PC-én keresztül is?PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
aktív tag
Elnézést, rosszul tettem fel a kérdést. Az email cím az nem az enyém! 10 éve mikor csináltam a fiókot,
egy olyan email címet adtam meg ami nem az enyém volt És most jelszót kellene változtatni,
de ugyebár odaküldi a reset password linket. Így a teljes kérdés?PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
aktív tag
válasz seniman #76510 üzenetére
A szerverek Március 28.-án állnak [le.]
(#76511) Dog83Nem kell neki a net, játszató offline is. Ha lemezről megy, ha digitálisan a 16GB minimum kell neki, tehát a 12GB-os gép kevés lesz.
(#76515) myk74 Ha minden klappol akkor sem telepíti 4 óra alatt, inkább 12-őt mondanék.
Éjjel elindítod frissítések leszedését, ha minden jól megy délelőtt meg lesz. De ritka amikor elsőre sikerül.PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Valaki tudna mondani egy biztosat, hogy melyik Blu-Ray olvasó van egy Slim 320GB-os CECH 2504B számú gépben? Sajnos nem olvassa a lemezeket
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Honnan tudom meg ha egy gép bannolva van? Mert bejelentkezni betudok, de ha az áruházba akarok menni, akkor csak egy sötét kép fogad, ez mitől lehetséges?
-
neo-geo
aktív tag
válasz Sebezhetetle #76913 üzenetére
Hát az szerintem warez! Bár nekem már nincs 3-asom, és kétlem, hogy a Sony az utóbbi egy évben adott ki egy ilyen frissítést. De majd akinek van, az majd tud érdemben válaszol.
-
neo-geo
aktív tag
Szia. Én csináltam már ilyet valamikor régen, de úgy emlékszem, hogy egyedül csak üziket nem mentette át, minden mást képek, zenék, játékokat át rakott, de nem volt kevés idő! Ha jól emlékszem, még a védett mentéseket is átrakta, amit pendrájvra nem lehetett másolni.
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Valahogy lehet PS4-en DS3-al játszani? Mindenféle megoldás érdekelne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest